- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
perecKING
senior tag
Sziasztok!
CH341A- val szeretném újra írni egy Asus F2A85-M LE biosát. Az asus-tól letöltött bios .cap formátumú így azt mikor az írandó file-t akarom kivalasztani nem is
dobja fel(csak két féle bios file támogatott .bin és .hex) Ha az "all file" választom és betallózom a cap-ot akkor valami olyasmit ír hogy a végét le fogja vágni ha nem fér rá(majd leírom pontosan mit, most telefonról írok). Az üzenet ok-ozása után írható a chip a cap al is csak azt nem tudom hogy valóban műkodő biost írtam e vagy sem....Próbáltam az uefitool-al átalakítani a cap ot rom ra. Elvileg sikerult is de ha a .rom ot tallozom be akkor üresen hagy minden mezot. Tehat .bin kellene de hogyan alakítsam át bin-re?!
Remélem valaki tud segíteni mivel 3 napja ezzel szo*ok.
A lapot ugy vettem tobb lappal együtt. Egy másik F2A85-M (NEM LE!) is van mellette. Egyik sem post-ola4 4000-el mivel a "sima" FA285-M redelkezik ram ok leddel ami allandoan vilagit gondoltam az a baja mind a két lapnak. De a proci sem kompatibilis az első biosokkal...a tobbi lapon is elso biosok voltak...Ezért gondoltam hogy egy új bios segíthet a bajomon.
Mivel már régebben is írtam ezzel biost gondoltam e lehet gond és természetesen nem csináltam biztonsági mentést, így hiába veszek ramot a tamogatott listarol nincs bios a lapon.Köszönöm szépen!!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Filmvilág
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- PlayStation 5
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Plazma TV topic
- Windows 10
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance 8gb 2400
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest