Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmili
tag
Sajnos az ec-t nem sikerült feltennem. Letöltöttem a 2 utolsót. Az utolsó előttit (dn) -t feltettem floppys módszerrel, sikerült is, de semmi változás. Az ec-nél pedig hibát ír ki mindig. Fájlhiba, vagy vmi hasonlót. AIDA-val megnéztem, most a dn van fent verzióból. Viszont miért szenved még mindig a bios. Az AIDA is azt mutatja, hogy 1000 Mhz-es Athlon Thunderbird proci van benne, pedig egy 2400 Mhz-ez AMD Sempron van a gépben. Mi lehet a baj? Indulásnál mindig megáll a gép, hogy a proci nem működi, vagy ki lett cserélve
. Igaz, ki lett, de hiába mentem a bios beállításokat nem jegyzi meg. F1 lenyomásával tovább fut, és betölt a Windows, de elég zavaró, hogy valami nincs rendben. Az segítene, ha a régi procit visszaraknám? Vagy hogy lenne müködöképes a másik procival?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest