Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Google Pixel topik
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmili
tag
Sajnos az ec-t nem sikerült feltennem. Letöltöttem a 2 utolsót. Az utolsó előttit (dn) -t feltettem floppys módszerrel, sikerült is, de semmi változás. Az ec-nél pedig hibát ír ki mindig. Fájlhiba, vagy vmi hasonlót. AIDA-val megnéztem, most a dn van fent verzióból. Viszont miért szenved még mindig a bios. Az AIDA is azt mutatja, hogy 1000 Mhz-es Athlon Thunderbird proci van benne, pedig egy 2400 Mhz-ez AMD Sempron van a gépben. Mi lehet a baj? Indulásnál mindig megáll a gép, hogy a proci nem működi, vagy ki lett cserélve
. Igaz, ki lett, de hiába mentem a bios beállításokat nem jegyzi meg. F1 lenyomásával tovább fut, és betölt a Windows, de elég zavaró, hogy valami nincs rendben. Az segítene, ha a régi procit visszaraknám? Vagy hogy lenne müködöképes a másik procival? -
mmili
tag
Lenne még egy kérdésem.
Kicseréltem a fent említett tesztelőgépben a procimat. Amd 1000 Mhz -ről, egy Sempron 2400-ra. Amit nem értek, hogy minden indulásnál megáll a betöltő képernyő, hogy valami rossz vagy új proci van a gépben. F1 tovább, vagy DEL bios. Belépek a biosba és beállítom a mhz-et, de az istenért nem jegyzi meg. Vagy a régi 1000-en indul, vagy 1500 mhz-en. Próbáltam bios reset után is, de semmi változás. Ha F1-et nyomot, akkor megy tovább a procedura a windows asztalig, és no problem, csak nem a beállított mhz-en.
Esetleg valakinek vmi ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II - GARANCIA 2028.03.13 + ajándék Thermallight Correct frame
- AM5-ös alaplapo
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest