- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Mióta átállítottam nativ Ide-ről AHCI módra a SATA módot, azóta nem jó az újraindítás. Ha újraindítom gép akkor leáll, majd nem indul el, csak világít a power led és venti forog. Monitor nincs kép...
Ha visszateszem Nativ Ide módba akkor jó az újraindítás...
Ám amióta átállítottam Nativ Ide át AHCI-re, most meg vissza, gyakran kifagy a win. Úgy hogy megáll minden, csak reset gomb....
Lehet újra kell telepíteni a rendszert ha átállítom a sata módot?
Mást nem állítottam bios-ban.... (próbáltam azt is hogy tuning értékek mind Auto-n vannak gyárilag és átállítottam Manual-ra és alapértékre pl 2600mhz proci 25x100, 1333as ram 1333mhz stb...) de nem segített...
Csináltam Bios-ban Load low setting, de azután se múlt el hiba
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest