Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok!
Nem egy gépet szedtem szét, raktam össze, néha volt hiba, ez kicsúszott, az kicsúszott, de végül mindig meg lett oldva minden, de most nem...
Adott a konfig:
ház: Coler Master ATCS840
lap: Asus Rampage Gene 2
proc: I7 920 box
proc.h.: True Black 120 + (S-FLEX 12cm)
ram: Corsair 3x2 gb 1866 mhz
táp: Enermax 1250w 85+
hdd: Raptor X wdc wd-1500ahfd
odd: Samsung sh-s223c
vga: Gainward 295 gtxEgyben érkezett, minden ok volt, majd nem leállítottam, hanem "elaltattam" a gépet.
Kapcsoltam volna vissza, semmi... Kinyomtam hosszan, majd be, semmi, hátul van bios reset gomb a lapon, semmi, áramtalanítottam több percre, szintén semmi...
Amit csinál, nagyon érdekes, induláskor 1 csippanás, elvileg az a hardver test , ott mindent rendben talál, majd kb 3 mp múlva vagy 3 sípolás...
Elvileg a 3 sípolás az bill hiba, 2 billentyűvel sem jó, mindkettő usb-s, biosba be sem tudok lépni, viszont furcsa, ha lehúzok minden USB-s cuccot a gépről, ugyan így 3 csipogásos hiba, viszont kb 15 mp múlva elkezd tölteni a gép, majd beadja a képet a logon windows hangal együtt, de csak akkor, előtte nem.
Innestől a gép tökéletes, most is róla írok, utólag rádugva minden usb tökéletes, bármeddig elmegy, tesztek ok, de ha leállítom/újraindítom, azonnal ez lesz megint...Kiszedtem a ramokat, vga-t, megfújkáltam, de a gép tiszta, tényleg szép, és rendben tartott, az alkatrészek nem égettek, nincs szaguk, nincs semmi púposodva így hirtelen ránézésre minden rendben.
Valami ötlet, tipp vagy javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Wuthering Waves
- Windows 10
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- FIFA 16 Playstation 4
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest