Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Gear S3 - második kör
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex85
csendes tag
Sziasztok!
Alaplap/BIOS témában keresek tapasztalt segítőt:
Egy MSI K9VGM-V lapon akartam BIOS-t frissíteni, életemben először(és utoljára) Win alatt, de behalt flashelés közben. Most indításkor csak rövideket sípol, de semmi más(CMOS reset nem segít).
Olvastam, h ilyen vészesetben floppyról v CDről "vakon flashelhető", csináltam bootolható formátumú lemezeket(flash exe+flash kép+matatott autoexec.bat), de egyikről sem olvas semmit.
Van egy másik gépem(Abit NF7S), amin a BIOS chip szintén PLCC32 tokozású. Régebben olvastam, megoldható h a jó gép elindít, BIOS ki, beteg/idegen BIOS be, flashelés a saját verzióra(DOS alatt), minden lekapcs és visszacsere...
Tisztában vagyok vele, h ez nagyon duuurva megoldás, és kiba**tt rizikós. De valaki szerint ez működne? Esetleg egyéb megoldás?Előre is köszönöm a segítséget!!!
(Ui.: Még a bootolható "vakon flashelést" kipróbálom vinyóról, hátha onnan olvas...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Alkoholista nevelde
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest