- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- S23/ Android probléma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex85
csendes tag
Sziasztok!
Alaplap/BIOS témában keresek tapasztalt segítőt:
Egy MSI K9VGM-V lapon akartam BIOS-t frissíteni, életemben először(és utoljára) Win alatt, de behalt flashelés közben. Most indításkor csak rövideket sípol, de semmi más(CMOS reset nem segít).
Olvastam, h ilyen vészesetben floppyról v CDről "vakon flashelhető", csináltam bootolható formátumú lemezeket(flash exe+flash kép+matatott autoexec.bat), de egyikről sem olvas semmit.
Van egy másik gépem(Abit NF7S), amin a BIOS chip szintén PLCC32 tokozású. Régebben olvastam, megoldható h a jó gép elindít, BIOS ki, beteg/idegen BIOS be, flashelés a saját verzióra(DOS alatt), minden lekapcs és visszacsere...
Tisztában vagyok vele, h ez nagyon duuurva megoldás, és kiba**tt rizikós. De valaki szerint ez működne? Esetleg egyéb megoldás?Előre is köszönöm a segítséget!!!
(Ui.: Még a bootolható "vakon flashelést" kipróbálom vinyóról, hátha onnan olvas...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest