- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
laja80
tag
sziasztok!
tegnap este kikapcsoltam a gépet,ma reggel kapcsolnám be és miután kiirja gépeim paramétereit/proci,vinyo stb/megáll és nemmegy tovább,és fehér keretbe látom az infokat/vinyo,proci,monitor stb/ és a ramnál van 1 kurzor ami villog..de innen nemmegy sehova..
probáltam cmos resetet de semmi.
kérdésem azlenne hogy biosfrissítés segitene e?
gigabyte ep31 ds3l rev 1.0 tipusu a lapom,és azlenne még kérdésem hogy qflashbe hogy kell frissiteni biost mert egyszer csináltam már de nememlékszem pontosan. -
s200
tag
Ameddig össze nem jön a pénzed egy másik alaplapra.
"Kékhalál" esetén józan ember nem a BIOS frissítéssel kezdi.
A "kékhalált" leginkább hardverhiba vagy a winfos kerneléhez nagyon közel álló driver/szoftver galibája okozza. Amíg nincs kizárva a hardvergond, öngyilkosság a BIOS frissítés. -
tupacamaru
veterán
Van Windows 98 SE telepítő CD-d? Arról ha bebootolsz akkor lehet választani egy olyat hogy CD-rom támogatással DOS. Szerintem annál át lehet váltani a C: meghajtóra. Mondjuk ha a C: NTFS akkor nem tudja olvasni. Én a BIOS frisssitést egy pen drive-al szoktam megoldani, Win 98 alatt megformáztam rendszerlemeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest