- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonett
csendes tag
válasz
Winner_hun #362 üzenetére
Mekkora marha vok..most vettem eszre, hogy ez egy link.
Viszont ezt en is megtalaltam guglin. Csakhogy mikor le akarom tolteni 404......
Amugy koszi a gyors reakciodat. Este en csak a ''vicc''eket olvastam el.. -
Rive
veterán
válasz
Winner_hun #263 üzenetére
jaigen, mi az a forrócserés írás? Arra gondolok, hogy megy egy jó gép, abból biost kikap és belerak az új, majd azt megírja?
Nagyjából. Jó lappal DOS-t bootoloni, majd menet közben kicserélni a BIOS IC-t a rosszra. Utána indítani az íróprogramot.
Kell egy kis gyakorlat a chip kiszedésben-berakásban, valamint csak akkor alkalmazható, ha foglalatos a BIOS chip.
Dryman, igen. Ő postát is vállal, ha jól tudom. -
Rive
veterán
válasz
Winner_hun #261 üzenetére
A lap még újraéleszthető?
Mit jelent az, hogy 'nem indul'? Ventik felpörögnek? Ha kiszeded a memóriákat, akkor sípol?
Ha a lap rendben, és csak a BIOS ment szét, akkor elég sok lehetőség közül választhatsz. Megnézheted a Mikronikát, ahol lemezről más/harmadnapra 300HUF körüli áron beírják a kiszedett chipbe az új BIOS-t. Itt a fórumon is akad olyan, aki ezzel foglalkozik. Meg az aproneten is akad, aki rendszeresen hirdeti magát. Ha meg nem vagy szívbajos, akkor próbálkozhatsz egy hasonló lapon forrócserés biosírással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest