Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Netfone
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Nem megy sajnos, azonnal azt csináltam, de igazából nincs mire visszaállnia. Lehet, hogy a gyári frissítés volt hibás? Izgultam nagyon, egy usb-s floppyra tettem mindent (rawrite-tal kiírva az image-et, mert végül cd-ről nem bootolt be), erre még rá kellett másolni a bios.rom file-t és freedos-t betöltve szépen végigment, kb. 3 perc alatt. Reboot és csak villog az előlapon az egyik led, annyi sem jön már vissza, mint az első sikertelen frissítés után. Utánanézegettem kicsit és van 1-2 hajmeresztő megoldás, de az első kör az lesz, hogy egy ugyanilyen gépnek lementem a biosát. Lehet, hogy eleve azzal kellett volna kezdenem. Na mindegy, nem nyavajgok, jövő héten nekiesek újból. Köszi mindent :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Facebook és Messenger
- OTP Bank topic
- Cyberpunk 2077
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest