- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz007
csendes tag
Sziasztok!
Látom nemigazán foglalkoztat senkit a téma! Na mindegy, leírom amit megtudtam és nem zargatom tovább a jónépet
A héten sikerült azt a terméket kiprobálnom (nem akarok reklámot csinálni a cégüknek),de azt mondom hogy aki teheti probálja ki! Engem meggyőzött!
Srácok: ITT A JÖVŐ, itt a biometria! Mindenki ismerkedjen meg a fogalommal, mert már komoly eredmények vannak!
Hát ennyi
Sziasztok
(Ha kérdésetek van, nyugodtan írjatok nekem a hatalmas001@freemail.hu-ra) -
Atesz007
csendes tag
Sziasztok!
Nálam okosabb emeberek segítségét kérném! Egy biztonság technikai cégnél dolgozom és jövőre kisebb újításokat tervezünk! Ezért úgy döntöttünk, hogy elkezdjük az ujjlenyomat azonosító rendszerek értékesítését! A múlt héten kinn voltam a Bizt. tech. kiállításon és találkoztam ott egy eszközzel!
A neve TOCA (ekey)!! Most jött be a termék kb fél éve! Engem megfogott, főleg az ára és a megoldások amikre képes! Az osztákoknál már nagyon megy ez az eszköz! Itthon a Group4 és a Sláger Rádió már használja is!
A kérdésem: valaki ismeri-e, van-e tapasztalata az eszközzel vagy valamit tud-e nekem tanácsolni?????
Köszönöm válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Távcső topik
- Android szakmai topik
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szemüveges topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A héten sikerült azt a terméket kiprobálnom (nem akarok reklámot csinálni a cégüknek),de azt mondom hogy aki teheti probálja ki! Engem meggyőzött!