- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Magisk
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz007
csendes tag
Sziasztok!
Látom nemigazán foglalkoztat senkit a téma! Na mindegy, leírom amit megtudtam és nem zargatom tovább a jónépet
A héten sikerült azt a terméket kiprobálnom (nem akarok reklámot csinálni a cégüknek),de azt mondom hogy aki teheti probálja ki! Engem meggyőzött!
Srácok: ITT A JÖVŐ, itt a biometria! Mindenki ismerkedjen meg a fogalommal, mert már komoly eredmények vannak!
Hát ennyi
Sziasztok
(Ha kérdésetek van, nyugodtan írjatok nekem a hatalmas001@freemail.hu-ra) -
Atesz007
csendes tag
Sziasztok!
Nálam okosabb emeberek segítségét kérném! Egy biztonság technikai cégnél dolgozom és jövőre kisebb újításokat tervezünk! Ezért úgy döntöttünk, hogy elkezdjük az ujjlenyomat azonosító rendszerek értékesítését! A múlt héten kinn voltam a Bizt. tech. kiállításon és találkoztam ott egy eszközzel!
A neve TOCA (ekey)!! Most jött be a termék kb fél éve! Engem megfogott, főleg az ára és a megoldások amikre képes! Az osztákoknál már nagyon megy ez az eszköz! Itthon a Group4 és a Sláger Rádió már használja is!
A kérdésem: valaki ismeri-e, van-e tapasztalata az eszközzel vagy valamit tud-e nekem tanácsolni?????
Köszönöm válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A héten sikerült azt a terméket kiprobálnom (nem akarok reklámot csinálni a cégüknek),de azt mondom hogy aki teheti probálja ki! Engem meggyőzött!