Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz007
csendes tag
Sziasztok!
Látom nemigazán foglalkoztat senkit a téma! Na mindegy, leírom amit megtudtam és nem zargatom tovább a jónépet
A héten sikerült azt a terméket kiprobálnom (nem akarok reklámot csinálni a cégüknek),de azt mondom hogy aki teheti probálja ki! Engem meggyőzött!
Srácok: ITT A JÖVŐ, itt a biometria! Mindenki ismerkedjen meg a fogalommal, mert már komoly eredmények vannak!
Hát ennyi
Sziasztok
(Ha kérdésetek van, nyugodtan írjatok nekem a hatalmas001@freemail.hu-ra) -
Atesz007
csendes tag
Sziasztok!
Nálam okosabb emeberek segítségét kérném! Egy biztonság technikai cégnél dolgozom és jövőre kisebb újításokat tervezünk! Ezért úgy döntöttünk, hogy elkezdjük az ujjlenyomat azonosító rendszerek értékesítését! A múlt héten kinn voltam a Bizt. tech. kiállításon és találkoztam ott egy eszközzel!
A neve TOCA (ekey)!! Most jött be a termék kb fél éve! Engem megfogott, főleg az ára és a megoldások amikre képes! Az osztákoknál már nagyon megy ez az eszköz! Itthon a Group4 és a Sláger Rádió már használja is!
A kérdésem: valaki ismeri-e, van-e tapasztalata az eszközzel vagy valamit tud-e nekem tanácsolni?????
Köszönöm válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A héten sikerült azt a terméket kiprobálnom (nem akarok reklámot csinálni a cégüknek),de azt mondom hogy aki teheti probálja ki! Engem meggyőzött!