- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobileman
senior tag
válasz
sirszevenap #6073 üzenetére
Na, úgy már mindjárt más!
-
mobileman
senior tag
válasz
sirszevenap #6070 üzenetére
Talán érdekelne minket, de az a gép nem hiszem, hogy i7 lenne, csak egy matrica van rajta, tk85 nem volt i7 kiadással.. Jól írom?
-
Tamás9x
őstag
válasz
sirszevenap #5960 üzenetére
Profil váltás volt
-
válasz
sirszevenap #5944 üzenetére
Ha Nyíregyháza akkor csakis SzuperT!
Nyugodtan viheted Hozzá, nagyon jó szakember.
Csak "horror" áron dolgozik:
(super-G-s Milka befigyel!) -
Tamás9x
őstag
válasz
sirszevenap #5944 üzenetére
Nyíregyházán vagyok ha gondolod rá tudunk nézni, régi procival működik? Nem lehet hogy nincs a support listában a cpu?
-
válasz
sirszevenap #5939 üzenetére
HA budapesti vagy, akkor hozhatod hozzánk (is)
-
f27
senior tag
válasz
sirszevenap #5933 üzenetére
Szerintem epp a halala elott volt a gep.
Leszedted a hutest rola megszunt egy fix nyomas a magon es ennyi volt.
Rengeteg ilyen eset van,fokent vidkariknal.
Leszedik a hutest es tobbet nem indul be.
Ha nemtoltal le semmit rola,akkor malamelyik mag a hibas. -
Gigabyga
aktív tag
válasz
Kaptam már én is "megcsúszott" csavarhúzós alaplapot annál pl.kerámia kondik hiányoztak alaposan nézd át a lapot..
Első körben procit nézd meg még 1x minden klappol-e ha az O.K és nem hiányzik semmi a lapról,nem bányásztál bele a nyákba akkor lehet sok minden.. főleg,ha csavarodott a lap.képen látható alaplap van 2-3db-om ha jól emlékszem
lehet róla mazsolázni
Asszonykám szokott vállalni táv bga javítást 1500ft/perc emelt díjas hívásért.xD
ielektros síkra van glettelve a beültető lapka a mag felületével..jobb hőleadás nem gondoltál még rá?!
-
diablo1984
veterán
válasz
sirszevenap #5930 üzenetére
egyszer-kétszer? fúvazz, egy lapnál elég egyszer is bénázni, de még 1x az már durva! ezt hogy tudtad kivitelezni?
-
ielektros
senior tag
válasz
Ha biztos, hogy mindent jol raksz ossze, akkor szerintem a KBC kornyeke amit nezegetni kellene. Kerdes, hogy mennyire vagy felszerelve es tudod e javitani. Gondolkodj el rajta mennyit feszegetted a lapot, mert ahogy tobben is irtak "nagyon konnyen" felszakadnak a forrasztasok. Azt azert helyezd eloterbe, hogy amennyiben nincs meg minden lehetoseged es tudasod a javitashoz akkor csak egy esetleges szervizben valo javitas koltsegeit fogod novelni a probalkozasok szamaval.
Azert az a pasztazas nagyon durva. Ez mar inkabb gletteles de annak is a durvazos resze...
Amit KillHates is irt, CPU nincs a helyen rendesen volt nekem is az elso tippem. Nem egyszer elofordult, hogy en is elfelejtettem raforditani. Miutan irtad, hogy a csavarhuzo megcsuszhatott (bakker ezt, hogy?) igy szerintem akkor barmi mas is tortenhetett. Legyel ennel sokkal ovatosabb mert sanszos, hogy az a deszka meg javithato egyelore. -
hoax
senior tag
válasz
A GPU-leválás nem így jelentkezne...
Viszont ha véletlenül kicsit jobban megfeszítetted a lapot, akkor bármelyik forrasztás eltörhetett!
Takarítsd le, és figyelmesen rakd össze, hogy minden a helyére kerüljön! Lehet, hogy zárlatot csináltál valahol mikor összeraktad... -
válasz
"En arra gyanakszom, hogy egyszer ketszer megcsuszott a kezemben a csavarhuzo es kicsit meghuzta a lapot!( itt nem arra kell gondolni h belevestem.. Csak max kicsit megkarcolta) Ez okozhat problemat?"
Jesszus! Ezt meg hogyan?
Ha a lakkozás nem sérült meg, akkor általában nem szokott gond lenni, de ha mélyebbre sikerült, akkor az gebasz...
-
válasz
sirszevenap #5928 üzenetére
Visszazártad rendesen a processzor foglalatot?
-
válasz
sirszevenap #5926 üzenetére
Mennyire szedted szét a gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged