- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
válasz
ielektros #3564 üzenetére
Nem tagadhatod meg!
Fenykepek rabszammal.
Ujjlenyomat,tenyer lenyomat ,es dns minta vetel. Hatha nyaldostam a hdd-ket?De legalabb egy kedves baratom rabositott
Ultra dermel lejott az a fekete szurok szeru ize.
En azt hittem a filmekbol hogy az tinta
Kesz haliwood volt az egesz.
Meg a rendor csaj is hulyesegnek tartotta aki az ugyemmel foglalkozott.2,2milliora araztak be.
Az az 200gb hdd kozel 15 ezer/db aron.
Meg jo hogy boltba is tavaly 12-13 ezerbe voltak az 500gb illetve az 1t hdd-kEn meg 4500 ba vettem itt a ph-n oket hasznaltkent.
-
f27
senior tag
válasz
ielektros #3560 üzenetére
Nem volt tobb db az illetonek oszesen aszem 5 db volt neki keveset hasznalt jeligevel.
Telefonon felhivtam talalkoztunk atvettem kifizettem ennyi.
Rendorok kerdeztek adjam meg a telefonszamot.
Montam nekik itt a telefonom keresek ki belole.
Megszolal a rendor 5 perc utan.de ember itt tobb ezer hivas van .
Montam neki na ez az hogy keresem meg.
Akkor volt egy otletuk.
Volt mar par gyanusitotjuk azoknak a telszamit elkeztek beirni lesz e egyezes a telenonom hivasnaplojaban.
Nemvolt egyikel sem.A vad jelenleg az hogy 150 db hdd-t vasaroltam az o alitasuk alapjan abbol az eltunt hdd bol.
Ezt bizonyitani nem tudjak,hisz hogyan is tudnak tobb okbol kifolyolag sem.
1 200 gb hdd lehet venni barmikor.
2 hazkutatas alatt semmit nem talaltak.
3 meg az sincs meg akitol en vettem ha egyeltalan abbol szarmazik.Szo szerint olyan dolgokat talaltak ki ami egyeltalan nem alja meg a helyet.
En termeszetesen a vadakat nem fogadtam el es panaszal eltem amit le is irattam veluk.
Egy fougyesz baratom rohogott mikor elmontuk a vadakat es mikre alapozak.
Azt monta kb 3 perces ugy lesz belole.
De
Akkor is basszus rabositanak bizonyitek nelkul?Nekem mindenemrol van papirom adasvetelim szamlam.
De egy hasznalt alkatreszre ki ker szamlat?vagy adasvetelit?
Szerintem itt kb senki. -
f27
senior tag
-
Tamás9x
őstag
válasz
ielektros #3448 üzenetére
Tisztítást gyorsan oldom meg, denaturált szesszel, vagy nitro hígítóval átmosom a lapot (attól függ milyen folyatószerrel dolgoztam) Milyen kesztyűt használsz? illetve pasztát
Az adminisztráció, az nálam úgy működik, hogy amíg szétszedem az illető kitölti a javítási lapot, és a végén vagy sikeres vagy nem. (sikeresség esetén kap árat, illetve készpénzfizetési számlát, sikeretlenség esetén ingyenes bevizsgálás kerül a lap aljára, vagy anyagköltség térítés. )
Dokumentálás esetén jól jön ha kap egy sorszámot a laptop és a fényképezésekkor rákerül a lapra vagy burkolatra egy fecni, így a későbbi reklamációnál lehet rá hivatkozni, hogy te nem így adtad ki a kezedből. -
f27
senior tag
válasz
ielektros #3437 üzenetére
Egy gep szetszedese kb 5-7 perc bga leszedese 5 perc legolyozasa 5-7 perc vissza tenni 5 perc gepet ossze tenni 10perc .
Ha egybol bga csere van akkor ez az ido rovidebb 5 percel.
Nalam robot munka van,hozza szoktak az emberek hogy egy oran belul vihetik a gepeiket.
Termeszetesen vannak kivetelek mikor nem trafalok bele a hiba forrasba ezeknel a gepeknel nyilvan tolodik a munka ido.
Nem segit senki de...
Tegnap elott itt volt nalam egy nevezetes orias marka szervize hozott 21 gepet javitasra termeszetesen meg is varja.
Ok a gepeket elore szetszedik mikor ide er 3 csavart kell kiszedni beloluk.
Konkretan tudjuk a notebook hibajat ezeknek az alaplapoknak a javitasa 20 percet vesz igenybe az az 3 notit lejavitok 1 ora alatt.
O kiveszi az alaplapot kezembe adja lejavitom o vissza teszi es kozbe mar a kovetkezot javitom.
Na az ilyent szeretem ...gyors mint a villam.Ameg a gep leveszi a chipet vagy epp vissza teszi addig lehet pisalni enni inni meg akar aludni is
-
Tamás9x
őstag
válasz
ielektros #3439 üzenetére
Hivatalos portable win7 (aktiválható) nekem aktivált van homeˇˇ még a főiskolától. 1, max 2 órát futtatom neki, ha kibírja akkor a közeljövőbe baja nem lehet
(na persze nem ágyon és nem is paplan alatt hanem egy ilyen szépségen: [link] pont annyira elég, hogy ne főjön meg a noti
A mostani szépségemen 12 órát ment a furmark, de az más kategória.. Clevo x7200
Ez után nyugodtan viszik el a gépet.
A párom egy kicsit belelendült, "jé ezek olyanok mint a gyöngyök" után már az smd kódok rövidítését fújja fejből
Rákapott mint kacsa a nokedlire
-
válasz
ielektros #3439 üzenetére
Teljesen igazad van: minap visszahoztak egy gépet; az ügyfél (majdnem Isten barmát írtam
) mielőtt elindultak volna nyaralni ráeresztett a gépre laza 2 órás stressz tesztet, azon az alapon ha kibírja akkor biztosan nem lesz probléma a nyaralás alatt. A gép kibírta üvöltő ventilátorokkal. Másnap nem lehetett bekapcsolni, mert lerúgta magát a hűlő GPU a nyákról. Megkérdeztem, hogy azt ugye nem komolyan gondolta, hogy garanciába megcsináljuk. Felvázoltam neki, hogy kétséges elmeállapotra utal a tette de ő váltig állította, hogy a gépnek bírnia kell az ilyesmit. Jah, mondtam neki; a kocsijukkal is biztos azt csinálja, hogy mielőtt elindulnak a horvát tengerpartra, akkor előtte a kertjében kitámasztja a gázpedált egy téglával és otthagyja a kocsit 7000-es fordulatszámon üvölteni 2 órát, olyan alapon, ha kibírja két órát, akkor tuti leviszi őket Plitviscába. Láttam a tekintetén, hogy átfutott rajta a gondolat, hogy nem is olyan rossz ötlet... Biztosítottam, hogy 20 perc alatt el fog forrni a víz a motorból és akkora ágyúdörrenéssel fog kikönyökölni valamelyik hajtókar, hogy lesz ott falugyűlés szinte azonnal.
Amikor itthon dolgoztam, nekem a lányom szedte szét a gépeket.
-
Tamás9x
őstag
válasz
ielektros #3437 üzenetére
Gyanús hogy van egy jobbkeze aki besegít, nálam az asszony szedi szét a gépeket és 2x gyorsabban haladok, tesztre van egy jó kis usb-s win7-em driverekkel(nem minden esetben működik) bedug bootol, újraindít és már megy a 3dmak vagy furmark
ha megtalálom a letöltő linket akkor kiposztolom
-
f27
senior tag
válasz
ielektros #3316 üzenetére
Erezni hogy nehezebben jon a levego.
Sajna nincs mubizonylat,ahoz nagyobb menyiseget kellene venni mindenfele engedelyekkel.
Sajat celra hozom csak megosztom veletek a kicsiny keszletem
Most rendeltem 10 db-ot.
Amcsibol vettem de szerintem kinai.
Viszont jofele kinai mivel puha a pvc resze is jol paszol az arcformahoz.
Vettem mar kinabol is ilyent de muanyag volt a maszk az fuj volt kukaba dobtam. -
toza
senior tag
válasz
ielektros #3174 üzenetére
de akkor mennyibe kerul?!( en csak a csavarok,alatetek arat szamoltam... meg ha o: csinalja meg maganak.. pont nem is lenne bevonva senki ebbol a topikbol ,mert jutubon nezne meg h hogy kell es kozotok se nem lenne hozza...) de mennyibe kerul egyebkent tenyleg!?!?
szar tanacs volt nyilvan. de neki csak rovid ideig is jolett volna. mindegy. ..
-
f27
senior tag
válasz
ielektros #3035 üzenetére
En csak viccelek nem olvasolma sorok kozt?
Egy noti javitas 10-12 ezer nalam alapbol is.sokszor ha kell chipet tenni egy notira sok esetben kulon fizeti a megrendelo es nem egy napon kerul fel az alaplapra plane ha rendelni kell.En nem csalok mert felesleges.
A szervizek mindent ugy csinalnak ahogy a nagykonyvbe levan irva,enmeg csak a haterben dolgozgatok
-
-
Formaster
addikt
válasz
ielektros #3002 üzenetére
Igen, őszintén szólva nem az a kérdés, hogy te miért vállalsz 1 év garanciát, hanem az, hogy Feri, hogy mer 1 naposat vállalni
Ahhoz már vastag bőr kell egy ilyen géppel
Más kérdés, hogy az egy év finoman szólva is rizikós a szerviznek. Sok gépben konstrukció hibás az egész hűtő blokk, a felhasználóról nem is beszélve
Honnan tudod, hogy filmnézés közben nem alszik-e el a laptoppal, majd tekeri körbe a paplannal. Igazából kellene, hogy legyen itt valami kiskapu, úgymond egy köztes út, de nem ismerem a német jogszabályokat, sőt ez a kérdés még otthon is bonyolult, de olyan biztos nincs, hogy 1 napos garancia
-
f27
senior tag
válasz
ielektros #2994 üzenetére
Az 1 ev arival az a baj,hogy a legtobb uj gep alig bir ki egy evet.
Akkor egy javitasnak miert kellene azonos idot kibirnia?Ha reballozol akkor a raball munkadat fizetik meg,ha elindult.
Miert kellene tobbhonapos garikat adni egy reballra?Pozitivan mondva ha egy normalis geppel gyari profillal ujra goyozol valamit a golyok 100% tokeletesek.
Ha a kedves kuncsaft megsem hisz neked,nem nekunk kell bebizonyitani hogy mi jol csinaltuk meg,hanem neki hogy rosz a munka.
Roggeneztesse meg,es ha egy hivatalos ceg roggenzeskor azt mondja torott a golyo.
Akkor vissza adom a munkadijat -
Kocska89
tag
válasz
ielektros #2991 üzenetére
Hát, hogy bírja a kiképzést az hamar kifog derülni. Egy csodálatos minőségi Albacomp gépbe lesz. Biztos ismered lehet más néven elég sokféle néven fut ez a mocsok amibe az északi, déli híd a gpu egy bordán izzik a gép belsejébe passzívan vagy 80 fokon. Ha nem bírja a strapát az hamar kibukik.
-
f27
senior tag
válasz
ielektros #2803 üzenetére
8 senzoros hofigyeles.
Automatikus chip felismeres,es akar kalibral hozza egy profint (bar ebbe annyira nemhiszek)Ha uj chipeket teszel fel full gombmyomasra felteszi a chipet.
Ahogy nezem most az arakat,az x4. 8000$
Nem ment le az ara neki mint az osszes tobbi gepnek.
Oszinten szolva en orulok neki kicsit.
viszont alitolag a siemens vezerloket kicsereltek valami egyszerusitett vezerlesre mar az uj x4 ben. -
hoax
senior tag
válasz
ielektros #2746 üzenetére
Én így oldottam meg, hogy soha ne felejtsem el:
Panelszonda
Viszont ha elfelejteném, akkor szarban lennék mert megsülne a munkadarab! -
hoax
senior tag
válasz
ielektros #2722 üzenetére
Azon is gondolkodtam, hogy csinálnom kellene az IR PRO V2-re egy hot-air felső fűtést ilyen fűtőbetétből.
Már csak azt nem tudom, hogy a szabályzását hogy oldjam meg... Az is igaz, hogy a Bauer-hez most külön lehet kapni hot-air fejet 60K-ért. Lehet azt kéne megvennem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest