- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocska89
tag
Mi az, hogy egy? Kapásból 2 botot tudok mondani ahol megy a gányolás. Egyik helyen állítólag egy öreg szaki van a hőlég másik oldalán.
A másik itt van tőlem egy köpésre. Ott azt mondja a srác ő nem dobja ki a csíkozó vga kat, mert van orosz program mai kizárja a hibás memória címeket
Utóbbi helyen "golyóznak" 4000Ft ért. Hozzák a 8800gt, hogy ott egyszer meggolyózták,de 1 hónap után feladta. Mondom felejtős nem ér annyit a kártya. De-de, hogy ott már meggolyózták 4k ba. Persze kisült, hogy csak melegítve lett. De állítólag "megcsinálták" gariba. -
-
-
Kocska89
tag
válasz
KillHates #6435 üzenetére
Megszorult a venti vagy csak simán elromlott?
Az enyém már "okosított" A profillal együtt indulnak a ventik, profil végeztével 2 percig mennek még.
Gagyi panelon megépített szilárdtest relék cserélve.
A szilárdtest relékre csak akkor kerül ki a 230V ha indul a profil. Ha bezárlatosodnának akkor sem tud elviekben elégni a fűtőszál.
12v segédtáp cserélve omronraA ventilátorban van fordulatszám jeladó? Azt fellehetne használni valami + védelem kialakításához
Nálam így néz ki a masina
-
Kocska89
tag
válasz
Tamás9x #6353 üzenetére
Kérlek bizonyítsd nem a Te munkád..... Ha már itt tartunk..
Ismerős kártyája én nem vállaltam anno az ir6000 el. SzuperT nél volt. Most került elő pár hete a hibás, javítandó dobozból amikor javítandó kártyákat adott, mondom ránézek.
Volt szerencsém látni még pár SzuperT munkát mindegyik így nézett ki egyik egy 8800gt volt. A másik talán 7800gt hólyagosra melegítve a nyák.De még mindig a hőlégfúvóval "dolgozol" [link]
Nehogy azt mond én találom ki. 2 tulaj 3 kártya mindegyik SzuperT nél volt. Állításuk szerint. Ohm törvényt nem ismered orbitális baromságokat irkáltál és a többi 10 ember a hülye. Hőlég is stimmel. Te magad írtad a fórumon volt paszta helyett fluxot használtál.
Lehet nem Te csináltad hanem a "rajongóid" de nem sokkal vagy különb náluk. Csak +1 hőlégfúvós.
A logout írásaid egyébként szerintem jók. Csak vissza kéne venned az arcodból, lecserélni a hőlégfúvót aztán nem lenne itt semmi probléma.
Részemről ennyi.
-
Kocska89
tag
válasz
Tamás9x #6324 üzenetére
Valahogy gondoltam ez lesz. Szokásos SzuperT nagyképűség. Képzeld én voltam, dolgoztam gyárban.
De Te tutira nem hisz a nagy arcodtól nem férsz be a gyárkapun...
Azt elhisszük, hogy megrázott, de nem az 1V de pláne nem folyt rajtad 300A.
Oké, hogy a ponthegesztő 5,2-9V feszültségél dolgozik. Nyaltál már 9V os elemet? Könyörgöm ohm törvény....Ahogy ielektros is elírta. Az emberi test ellenállás nagyon rossz esetben 500ra is csökkenhet. De jellemzően néhány ezer ohm nagyságrendű. Innentől ohm törvény újfent.
"Akárhány helyen mesélem mindenki hülyének néz, már megszoktam."
Na vajon mér ? Azt hiszed mert hőlégfúvóval bohóckodsz te vagy a király? Meg hővezető paszta helyett gagyi fluxot használni, dicső reklámozandó dolog?
Félelmetesen nagy az arcod, volt már rá példa, hogy ielektros és a nagyokat akartad kioktatni. Volt a
mondandódban igazság de igen nyakatekert módon. A legrosszabb fajta "szerelő" vagy a "van hőlégfúvóm meg láttam youtube on pár videót innentől mindent, mindenkinél jobban tudok" Aztán ohm törvényét nem ismered.....
De aki ilyen "szépen" dolgozik azzal kár vitatkozni.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Egy Szuper-t gyöngyszemet láthattunk. -
Kocska89
tag
válasz
Tamás9x #6320 üzenetére
Na az igen ekkora hülyeséget, látszik értesz az elektronikához. Ohm törvény ???
Ha Neked ilyen jó vezető képességed, javaslom menj el felső vezetőnek, esetleg a CERN be szupravezetőnek
Na meg 1V al hegeszteni? Azt megint érdekes téma. Hogy begyulladjon a hegesztőpálca kell 60-80V. Ha már kialakult az ív elég a megtartásához 16-26V. +- pár volt tankönyve válogatja.
Na azt a terheletlen 60-80V ot már megérezheted na de hol szaladgált ott 300A? Esetleg Te vagy a farkasember, fémből vannak a csontjaid?
Mint anno a cégnél játszottunk a 15V 30A es tápegységgel szépen világított a grafit rúd jó móka.
Jön igenokos szintén technikus kolléga.
Úristen az a táp 30A de hát az megöl!!!! Nem félünk a haláltól? -
Kocska89
tag
válasz
Gigabyga #6196 üzenetére
Ilyenre gondolsz?
Gondolom nem az 1080p vagy 1080i felbontás a ludas ha eddig nem volt ilyen gondom. Monitoron ment hibátlanul 1 éves sony-tv sehogy sem. Sem 1080p sem 1080i vagy villogott, ugrált a kép. A minap is ps3 postázás előtt még elindítjuk, 5 éves smasung tv volt kéznél, erre ugrál vibrál a kép. 1080p/1080i váltás megoldott a problémát. Még jó ennyi fajta szabvány van
Egyszer jártam úgy, reball után ment, majd 1x bekockásodott a kép, vagy olyan volt mintha alacsony lenne a színmélység, esetleg mintha negatív is lett volnaEkkor kezdtem meg az újj fluxot, lehet kevés volt alatta, kis flux+ reflow és ment rendesen.
De ha már sütizték haj-szárítózták őket akkor lehet fejtős. Bár volt agyon barnított, xclamp alatt 4db alátét, reball után ment rendesen.
-
Kocska89
tag
Amivel én találkoztam E74 és visszajött ott az EDRAM alacsonyabb mint a gpu. Lehet összefüggés? Nem is olyan rég raktam fel képet.
Amit Tamás9x linkelt ottis ezt írják:
"E71: possibly a dashboard update error, Check below in the "Console Reset Codes" for instructions. If that does not work there is no other solution and the console must be sent back to MS for repair."Amit én találtam tényleg csak webfordítás lesz
-
Kocska89
tag
Megeshet,lehet ők is csak lefordították webfordítással.
Az E74 nem gpu hiba? Mármint kuka a chip
Szóval nem a golyózásra javul hanem csak a melegítésre.
Flacon E74 box, gpu reball ahogy mondtad, meg is javult 1-1,5 hónapra. Majd újra E74. Lecserkeltem hana, ugye gpu montis kapott kis meleget alulról, megint ment 2 hetet és E74, hogy is van ez akkor? -
Kocska89
tag
válasz
mobileman #6150 üzenetére
Az iiigen
Inkább elviszi az olcsó "szervizeshez" A gyerek meg pizzériába dolgozik és kisüti 2 pepperónis pizza között
Szintén sütő energy level 9999+ t-con panel megölve.
Műanyag csatik szétolvadva, panel barnulva stb elkók felpuffadva, ennek a tv nek bontás lesz a sorsa, tápja is rossz. Sima egy oldalas panelon 1 kondit nem tudott kicserélni forrpontok felszedve.... -
Kocska89
tag
Igen, tudom. De már csak pusztán kíváncsiságból is érdekelne mit takar az az A jelölés a chipen.
Próbáltam 8600m el semmi a post ledek közül 2db világít. Valami quadrao kártyával, is szintén 2 led.
Aztán egy félhalott ati x700 ezzel csak a 3. led nem világít, ami elvileg vga hibát jelent nem tud kommunikálni vele, ha jól értelmeztem az angol leírást.Sajátom ez a vacak remélem így mér érthető a túlzott kíváncsiság elhivatottság
-
Kocska89
tag
válasz
mobileman #6069 üzenetére
Én is láttam
1. nem működik, 2. szét van égetve. Ahhoz képest 11000Ft. Szerintem elég meredek ennyit elérni érte, viccből mutattam. Csak ha simán csíkozna vagy valami és ehhez mérten olcsón adná érdemes lenne megcsinálni. Laptopba is vettem már rossz alaplapot és azt megcsináltam mert az eredetit szétgányolták.
Az eredeti szintnén szétégetett chip cseréje sima GT jelzésűre Ezt: [link] az eredményt hozta. Nincs ötleted mi lehet a gond? Feri is ugyanígy járt.
-
Kocska89
tag
Megvan a megoldás az iMac problémánkra !
Íme.
Ennyi pénzért a hülyének is megéri megvenni majd chipet cserélni.Ahogy nézegettem ebay. Van G73-GTA..... és G73-VZA.... chipel szerelt kártya. Van egy 100% működő G73-VZ-N-B1 chipel szerelt kártya. Ezen 8 memória modul van. Az mxm es kártyán csak 4.
Az A mit jelölhet? Nehogy már Apple. Nem lehet a memória busz más az A jelű chipeken?
Nem lehet egy olyan 7300-7600gt kéne keresni amin 4db 512Mbit GDDR3 SDRAM memória modul van?Remélem nem volt teljesen hülyeség mait így fáradtam leírtam. Aludni kell egy kicsit mielőtt kárt teszek ebben a vacakban.
-
Kocska89
tag
Az eredeti hiba, hogy hiányzott valamelyik szín. Állítólag lett próbálva másik mxm kártyával azzal 4 fele osztotta a gépet. Gondolom mert nem látta a vga biosban eldugva, hogy apple. Az a gond nincs másik mxm kártyám kipróbáljam azzal mit csinál.
Tamás9x
Még nem. Majd megnézem mik vannak rajt.
-
Kocska89
tag
Sziasztok.
Továbbra is 24" iMac. Vga megvolt golyózva. A g73-GTA-N-A2 lecseréltem G73-GT-N-A2 re.
Az eredmény:Nem kompatibilis? Vagy rossz a chip? LVDS kábelen eddig nem találtam hibát.
-
-
Kocska89
tag
válasz
diablo1984 #5622 üzenetére
Elég kicsi a különbség. De van. Próbáltam a rézlemezt. Nem is igazán lemez, valami ipari kábel köré volt tekerve mint árnyékolás, ezt egyengettem ki. 0,1mm vastagságú, de ha aláteszem akkor pedig a nagy magra nem fekszik fel a borda rendesen. Ennél vékonyabb lemezt nem hiszem lehetne szerezni.
-
Kocska89
tag
Erről mi a véleményetek?
Xbox360 gpu a kisebbik mag nem ér hozzá a hűtőbordához...
Nem a chip görbe, amikkel találkoztam mind ilyen.Szerintem ezek elfőnek. Azért javulnak a mindenféle kontár melegítésre. Hiába a reball ott sem a reball segít hanem, hogy meleget kap a chip. Bizonyára van, hogy tényleg a forrasztás válik el de nekem nem ez tűnik a fő hibaoknak. Amit magamnak csináltam box is csak 1,5 hónapot bírt pedig nem is ment sokat. (ráadásul rgh is megcsináltam sw be átteltek írva a hőmérsékletek szóval nem 80 fokon főt a gpu)
Vagy ezeken a chipeken ahol lejjebb van a 2. mag gyártási hiba lenne?
-
Kocska89
tag
válasz
Tamás9x #5575 üzenetére
Az az érdekes a chip közvetlen közelébe nincs sok. De körülötte, jutott rendesen képen nem tudom menyire látszik.
Viszont lehet sikeres volt a vga javítás de egy altrészt levertek a panelról...
Egyik lába letörött.... Megoldom valahogy.
Előszedem mikroszkópot és belesek a gpu alá. -
Kocska89
tag
Sziasztok.
G73-GTA-N-A2 chipje nincs valakinek? Esetleg G73-GT-N-A2 vel nem kompatibilis? iMac 24" ba kéne.
Eredeti hibajelenség valamelyik szín elment.
Elvitték valakihez "valamit" csinált a videókarival azóta kép sincs.
Szétszedtem. Összeégetve nincs viszont a flux több a kelleténél. Golyók elég fényesnek tűnnek alatta, még az is lehet tényleg meg golyózták. -
Kocska89
tag
További scotle ir360 pro okosítás.
Ahhoz, hogy elégjen a fűtőszál be kéne égnie a relének, tönkre kéne mennie a szilárdtest reléknek.
Vagy forrasztás közben elromlania a ventilátoroknak.
De szerintem így már elég biztosra mentem
Képek:Az egyenes vágás, sorjázás sem erőssége a kínai mester embereknek. Persze csak 1 csavar tartotta.
Mit lehetne még okosítani a gépen?
-
Kocska89
tag
Hogy mik vannak
Portable IR Reflow Station Repair Game Consoles GPU PS3 XBOXEz nagyon gáz.
-
Kocska89
tag
válasz
KillHates #5128 üzenetére
Hát nem nagy mutatvány. Az időrelét 3000Ft ért vettem vaterán most néztem nincs neki több.
Az időrelét 12v DC ről táplálom. A vezérlést pedig az alsó fűtés vezérlője végzi szintén 12V kapcsolgat, volt neki egy nem használt relés kimenete ami a profillal egyszerre aktív / inaktív.Innentől csak egy kis huzalozás kérdése. Nem rajzoltam le csak nekiálltam
HP dv6-2115eg ben 216-0752007 kiváltható 216-0752001 el ?
-
Kocska89
tag
Sziasztok.
A mai napon megtörtént a Scotle ir360 pro 3in1 gépem "okosítása".
Kapott egy omron 12V os tápegységet. Csak a helyet foglalta a szekrényben.
Megcsináltam rendesen a földelést.
Az alsó, felső levegős fűtés ventilátorai csak a profillal együtt indulnak.
A profil befejezését követően x ideig mennek. (az x jelenleg 1,5 perc ez ennyi idő alatt csak visszahűlnek a fűtőszálak igaz?)Engem a maszek szilárdtest relék zavarnak érdemes őket lecserélnem? Mondjuk ilyen csodára?
-
Kocska89
tag
Én sem vitatkozásból mondom, de már ránézésre is szar volt. Mondtad tegyük fel, felraktam.
Ránézésre látszik kis kínai hőléggel bontotta, elböködte a kondikat, megsarkazta, megsértette a chipet mi kell még?
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]A képek természetesen a felrakás előtti állapotban készültek.
Kis kínai szét gányolta szerintem ennyi a sztori.
De kíváncsi vagyok mit rontottam el ? -
Kocska89
tag
Sziasztok.
HP dv6-2115eg HD 4650 gpu és 216-0752007 igp velszerelt. Bekapcsol num és caps lock villog. Kb fél perc múlva az igp másik oldalán a nyák forró, nagyon is. Ha jól sejtem itt keresendő a hiba oka igaz?
Mit szóltok a házi x-clamp removal tool hoz?
[link]
[link]A magas minőségű, ipari igényeket kielégítő anyagból készült fogót kb 10 percig tartott megreszelni
-
Kocska89
tag
válasz
KillHates #4970 üzenetére
Az lesz, közben kipróbáltam külső monitorra sem ad képet, illetve monitor "not optium mode" reklamál.
Elkezdtem szétszedni, volt már szétszedve procira ráírva filccel mit tud, de arra nem vették a fáradtságot, hogy a régi pasztát letakarítsák. Gpu gap padja is elég viseltes. Cserélem és reméljük javulÉn még nem találkoztam ilyen hibával. A tulaj szerint csíkos, nem egészen erre számítottam
-
Kocska89
tag
Sziasztok.
Adott dell d620 nvidia quadro vga. Ilyen képet ad. Gpu hiba lesz? lvds kábel mozgatásra nem reagál.
-
Kocska89
tag
Igen 7. hó 27. lesz.
Csak gonoszkodtam picit
De a a belső gari címkén az alábbi áll: "Garancia feltétele a címke épsége!" A címke kép tehát garis a gép
Ha már vett ilyet a hülyéje mér nem ezt ragasztotta a kézzel írt helyére?
A 4 ledről kiokosított haverom. Av csatira valóban javul ma is tanultam valamit
Igen xenon lapos. Jó kis időutazó gép az optika 2006 os. De a kasznin 2009 es gyártási dátum szerepel
A flux meg bizonyára az időutazás mellékterméke. -
Kocska89
tag
Meg az előlap alatt is le volt ragasztva, arany színű tollal ráírva számok.
Ha nagyon akarom azt is láthatom bent, hogy f27.Agyonégetve talán nincs bár gyanús, hogy marha gyorsan jön a 4 piros led majd a 3
Másodlagos hibakód 0203 Majd poénból meggolyózom valamikor hátha.
-
Kocska89
tag
Hát el kell ismernünk vérprofi a tag. Leborulni szaktudása elött
Bizonyára 200% hatásfokkal dolgozik. Az elpárolgó fluxgőzt felfogja, lecsapatja majd újra használja azaz vételen flux. Meg kitudja milyen fekete mágiát űz még.Vagy csak kinyomtat egy netes fotót egy profi gépről, meg jó minőségű fluxról. Elégeti a papírokat, azzal füstöli, melegíti meg a gépeket, nem tudom.
Gondolom ez is innen volt valaki.
"Tisztelt ProVGA! Személyesen lehet vinni és esetleg megvárható 1 előre 1gyeztetett időpontban?" -
Kocska89
tag
Az munka.
Na meg ez a leírás:
"A javítás IRDA géppel történik stencilek használatával, nem sütős megoldás!!! "A javítási folyamatot ennél precízebben részletekbe menőbben le se írhatta volna.
Aki megnéz egy youtube videót, letudja írni.Na meg most kitett egy gagyi infrás gépről egy netes képet...
Google ba beírva tx-999 az első helyen adja ki nálamNem is szórakozott vele sokat. Az oldal viszont nemigazán akar bejönni. " thebgastore.com "
-
Kocska89
tag
válasz
kikihun #4651 üzenetére
Magyarisztán vicc....
Csak, hogy legyen valami on is.
xbox360 slim. Elvileg xcgpu rossz bekapcsol, majd átvált pirosra hibakód 0100. 5000Ft volt vinyóval, dobozzal, karral együtt
Ennyi pénzért szívesen kísérletezek vele ha van valami tipp. xcgpu, chipsetet már golyóztam nincs változás.
-
Kocska89
tag
válasz
kikihun #4649 üzenetére
Értem persze. Sajnos túl sokszor találkozom a 3000Ft ért megjavítom emberkék munkáival.
Akkor ez a majom mit tudhat? 3000Ft - vatera jutalék 1 hónap garancia. Meg ha hozzászólásokat nézed a 3000Ft - vatera jutalék és ha többet küldesz neki van mennyiségi kedvezmény.
Pék a gyerek tuti, reggeli kenyér mellé berakja a kemencébe melóhelyen, még az áramot se kell fizetniAha vettek gépet
A 95% ezeknek tutira hőléggel "javít" Még ha vennének gépet egy idő után csak belek kéne rázódniuk a használatába.
-
Kocska89
tag
válasz
Tamás9x #4376 üzenetére
Már mér ne lehetne? Ezek azok amiknek ha megmelegíted a magját, pákával hőléggel helyrejön. Nem is a golyózástól javul meg hanem hogy meleget kapott. Maga a chip, a szilícium is forrasztva van a hordozóra/ interposer -ra. Ez van körülnyomva a fekete/ szürke alátöltő anyaggal. Kap egy kis meleget flux hiányában újraforradni nem tud. A hőtaglástól ideiglenesen érintkezik. De ugyanez igaz az interpoer- ra is az is sokrétegű mint a nyák, itt is megszakadhatnak a kötések.
Mint a régebbi acerekben a chip nevét meg nem mondom, Az északi hídba integrált nvida 7000m. Golyózás után nem bírtak ki 2 hetet valamelyik csak pár órát ment. Akkor ezekkel mi a szitu?
-
Kocska89
tag
Javítani? Kac kac
Szemrevételezéssel javítottam, összeszeltem sajnos nem indult.
Javasoltam a gép felnégyelését ( kijelző, billentyűzet, ram, cpu) Ezeket még talán el is ehet adni.Aztán majd lesz vele valami. A"szerviz" 10000Ft ot ajánlott érte. A hdd-t behúzták mondván az "tök rossz" szerintem meg túlélte aztán és volt nincs.
-
Kocska89
tag
Így gyorsabb lesz. Anno lementettem
Nekem azon kellet elsősorban módosítani a 165 fokot hosszabb idő alatt érje el.
A keretek szerintem nem túl jó megoldások. A mechanikus feszültség ugyanúgy jelentkezik csak épp a keret nem engedi vetemedni. A keretről leszerelve ugyanúgy megmarad bent a feszültség ami később problémát okozhat.
Szerintem. De ha rosszul látom majd kijavítanak.
-
Kocska89
tag
Én nem használtam keretet. 2 oldalán volt megfogva a panel illetve kapott egy alátámasztást is, a géphez volt az a csavaros állítható alátámasztás. Ha visszaolvasol jó pár oldalt f27 rakott fel egy xbox profilt azt alakítottam az én gépemhez illetve az előmelegít lassabban csinálom. Szóval kiindulási alapnak nagyon jó
-
Kocska89
tag
Az új intel procikról szokták leszedni a kupakot ha tuningolnak, neten néhol his néven hivatkoznak rá.
Youtube videókon is sokan leszedik a gpu-cpu ról a fém kupakot, persze vissza is rakják új pasztával. Elvileg megfáradhat alatta a paszta.
A golyózás menni fog. Csak ez a túlmelegedős gép gépnél érdekel vajon ez lesz e a megoldás.
-
Kocska89
tag
Sziasztok.
Megvettem elsőkét hibás ps3 am. Az egyik már volt szétszedve képet ad de kb 1 perc alatt túlmelegszik és lekapcsol. Újrapasztázás nem segít. Eset kupaktalanítani kéne és újrapasztázni a kupak és a chip között is?
A másik bekapcsol zölden világít a led megvillan a kék egy pillanatra sárga és villog a piros.
Ez "sima" gpu reball lesz ugye?
-
Kocska89
tag
válasz
Benji77 #4021 üzenetére
Privátban írj egy árat.
Aztán ha elérhető a gazdája megkérdezem tőle kell e neki
A kettőből lehetne összekalapálni egyet.
Közben javítottam egy régebbi acert is Travelmate 5720 winbond ic és maxim 8744 csere után 3,3V 5V helyrejött. De csak nem kapcsol be, egyszer csak kijött a lan vezérből a füst és elindult
Működik szépen.
Esetleg ha van ilyened arra is írhatnál árat Broadcom BCM5787 -
-
Kocska89
tag
Sziasztok.
Valaki megtudná mondani, hogy Asus K50AB alaplapon mi lehet a típusa képen jelöltalkatrésznek?
Nem én vettem le így jött, nem csinál semmit.
-
Kocska89
tag
válasz
kikihun #3988 üzenetére
Úr isten már terjeszkednek is.
A rémtörténetek jöhetnek privátban
Tamás9x
Mint mondtam engem is meg próbáltak átvágni. Visszahoztak egy másik ugyanolyan gépet, vagy ugyanazt a gépet másik alaplappal ami így: [link] nézett ki. Némi utánajárás után kiderült, hogy egy belvárosi pc boltból került hozzám. Akinek valami öreg "szaki" javít gányol hőléggel a képen látható módon. Ahogy belépsz a boltba hegyekben állnak a szétszedett laptopok egymás hegyén hátán.
Ismerősöm ő is piacon szokott venni gépeket. Ami csíkos képet adott, vagy nem adott képet azt fogta és a hűtő nyílásán hajszárítóval adott neki forró levegőt
Gogolom valami yotube videó hatására. Volt megolvadt a rács is, aztán hozta csináljam meg.
Miután elmagyaráztam neki ez nem így működik abbahagyta. Vele legalább lehetett beszélni
-
Kocska89
tag
válasz
Benji77 #3982 üzenetére
A menyire tudom igen, máshol nem volt. 22:00 után már nem volt pofám felhívni a gazdáját
Ott a szerviz címkéje a gépen képeken megtalálod.
Sajnos volt szerencsém olyan hibás tv-t venni ami már megjárta azt a kókler helyet az is hasonlóan nézett ki, na meg összeolt válogatva szinte minden rossz volt bent.
Aztán állítólag javításra leadott konzolt, az optika tálcájára a gazdája ráírta a nevét filccel mire visszakapta eltűnt a név
Aztán barátom aki néha hoz javítani valót. Eladott egy laptopot adásvételivel Mosonmagyaróvárra. Rá 3-4 hónapra behalt a gép bekerült abba a bizonyos szervizbe. A szerviz rámondta villámkáros, ami nyilván hülyeség. Aztán barátomnak kellet a rendőrségre futkosni bizonyítani, hogy ő nem volt bent a biztosítási csalásban. Az volt a szerencséje, hogy az adásvételin fel volt tüntetve, hogy a gép hibátlan állapotban került eladásra.
Aztán ez a szerviz akart elkérni 2db usb aljzatért 3000Ft ot
Szerelés nélkül csak a 2 panelba forrasztható ajzat...
Szóval én csak jót hallottam róluk. Illetve ami onnan volt szétgányolták.
-
Kocska89
tag
Nos uraim bemutatnék egy Mosonmagyaróváron régóta működő híres szervizt. Nevet nem mondok aki szemfüles úgyis rájön.
A gépet egy kedves barátom hozta, hogy egyik családtagjáé. Hibajelenség a következő volt: Random időközönként fagyott. Igen ám csak már volt egy Mosonmagyaróvári szervizbe, amikor meghaltam a nevét elmosolyodtam de jó legyen megnézem. Érdemes volt ilyen gányolást még nem láttam
Kezembe fogtam a gépet. Remek nem tudják megkülönböztetni a hosszú csavarokat a rövidektől. Akksit kivéve hmm úgy látszik gyűjtik a csavarokat. Ramokat kivéve jópofa flux tócsák. Igen itt már biztos voltam bent, hogy abban szervizben volt. Beljebb haladva még több hiányzó csavar fogadott, és a flux tócsák is szaporodni kezdtek. De teljesen szétszedve a gépet borzalmas látvány tárult a szemeim elé. Gap pad csak rádobva a chip re. Chip körül szolid flux nyomok, chip meghólyagosodva 2 helyen. Úgy látszik biztosra mentek a gép megölésében vagy csak gyűjtik a szilíciumot, ezt nem tudom. De az biztos hogy rommá sarkazták.
Ezt össze sem rakom, míg nem látta a tulaj.
Aki nem hisz nekem nézze meg a saját szemével szigorúan 18-as karika!: [link]
Érdemes kinagyítani a képeket.
-
Kocska89
tag
Tuti
Az eredeti gép is így nézett ki, megcsináltam letakarítottam és kb 2 hónap múlva ez jött vissza. Most tudtuk csak kipróbálni 3 napot ment címszóval
Ismerős hozta, hogy egy ismerőse gépe. Győri pc bolt matricája volt rajt. Körbekérdeztem annak a boltnak állítólag egy öreg szaki "javít" -
Kocska89
tag
válasz
Tamás9x #3929 üzenetére
Ez kimaradt a leírásból, de próbáltam a jó ízlés határain belül megcsavargattam, megkopogtattam a kijelzőt. Az alsó felét is megcsavargattam okosan.
Emelgetem a gépet csak 1-1 sarkánál megfogva. Gépet egy sarkánál fogva nyitogattam a kijelzőt, össze vissza, de semmi.
Futtattam dosból memtest86 ot is kb 1 órán keresztül. Ilyenkor elvileg maximális órajelen pörög a gpu és proci.
-
Kocska89
tag
Sziasztok.
Adott egy Dell vostro 1310 g86-630-a2 8400m chippel. A tulaj szerint 15 perc után szétesik a kép stb. Én nem láttam
Feltelepítettem a windowst ugyanis a hdd kivették. Futtattam 3dmark03 2 kört. Hibátlan. Megnyomogattam gpu körül az alaplapot, de nem jelentkezik a hiba továbbra sem.Létezik hogy szoftveres eredetű volt a hiba? Sérült driver vagy ilyesmi.
Vagy inkább random felbukkanó chip hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged