- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
válasz
KillHates #1120 üzenetére
Azért a ly-X4 kiemelném a tömszelencédből,ugyanis innen kezdődik az úgynevezett minőség!
Vetem pár gépet,és ezt mobileman is alátámaszthatja!
Minden vásárolt gépben a fő vezérlés nevetséges 1-2 fetből állo mocsadék volt,vagy még annyi sem!
A ly X4-et már ipari gépne gyártották atom minőségi alkarészekből!
Amég pl egy hontonba a pid vezérel addig ebbe egy MCGS
Amég a hontonba egy szilárdtest relé végez mindent addig ebbe fűtésenként egy 300ezres siemens vezérlő,és ebből 3db van benne!
Amég egy hontont megveszel a neten bárhol azonal,addig a ly-x4-re várni kell közel 1 hónapot amég csak legyártják neked és utánna adják postára! Nincs készleten sehol,és mikor vettem kinai monta akkor összesen 30pár db gyártottak le világszerte!Vagis a Ly-X4 inkább a
ERSA, Martin, Heller, Weller környékére sorolnám,de felépítésileg meg mindenképpen,ugyanis ezt a gépet adják más néven is 30,000$ árban
-
-
Mosuka
aktív tag
válasz
KillHates #1010 üzenetére
Szia! Akkor megtörném.
Létezik valami profil Xbox-hoz, ami általánosságban véve jó minden géphez? Lehet nem jól tettem fel a kérdést, majd rájövök a válszokból.
Most vettem nemrég mobilman-től egy Honton HT-R490-s gépet. Már sikerült egy valag alaplapot elküldeni másvilágra, de már alakul. Tudom gyakorlás
-
f27
senior tag
válasz
KillHates #969 üzenetére
Nemkell ehez nagy kapacitás,a szerviz szétszedve hozza a gépeket mindössze a hűtőbordát kell kitekerni (6 csavar) amit ráadásul nem is én tekerek ki.
Szoval gyakorlatilag az alaplapokat kézbe kapom,semmi más dolgom nincs leszedem a chipet ráteszem az újat és ennyi jön a következő.nemkell összetenni stb....
18 gépet ha nekem kéne szétszedni és összerakni stb 24 óra sem lenne elég rá.Még akkor sem ha 2-3 ember csinálná.Multimilliomos.... Há még pénzem sincs basszus...
-
f27
senior tag
válasz
KillHates #962 üzenetére
Dehogy jön le, nem az egészet kell tüzelni 300 fokkal basszús
Csak a piros epoxitot!
300 fokon még az olmos golyók sem olvadnak meg ha huzigálod a pákát elötte 1-2s ig
Viszont enyitől reakcióba lép ez a lötyike s szétesik a piros ragasztó,és lejön szépen!Tegnap 18db sony laptoprol szedtem le a G86-ot és mind jólett pedig szépen tele voltak nyomva
-
Hunter2
addikt
-
válasz
KillHates #937 üzenetére
Priv ment, amúgy majd csütörtököm folyt. köv a fiúknak
Hunter2: A FuSi-hoz, ilyeneket javítottunk százszámra, igaz nem valami nagy csodák. Ha kéred, holnap megkérdezhetem, mit érdemes velük csinálni. De pl. Pa3553 heti szinten van nálunk, raktam is már össze párat, meg volt is nekem, de Xa sorozat. Az AMD-Ati páros sok mindenre jó lehet, csak nemtudom mire
Lassú volt és szívta az akksit, bár ez a korábbi 17"-os amilokra mind igaz volt
-
f27
senior tag
-
f27
senior tag
válasz
KillHates #882 üzenetére
Netúlozunk nem a gép jó ,hanem te vagy ügyes
Mellesleg az hogy vidkarikat beveri a sütőbe és elindul 1-1 db nemjelent semmit.
ismertünk pár szakit itt is aki sütőzgetett és nemvolt rosz híre!
sőt közel 300 pirospontja volt itt 0 fekete igaz a végén most atomnagy rendőrségi ügye van és keresik a fejét,de nemvolt roszhíre -
f27
senior tag
válasz
KillHates #862 üzenetére
Nézük csak... 9800GX2 nél szinte kizárt a ramhiba,vagyis a közel 40 ből 1 ramhibás sem tlált? én nemtudom menyit javítottam nemfirtatnám,de kb mind ramos volt?
4k számlásan persze számla nincs,nav utánna néz mi kb ezeket a kártyákat 6ezerbe csináljuk számlásan,vagyis a nav ehez mérte már most csalt a gyerek 100k-t?Pécsre rohatsokat javítok,említették a gyereket hogy milyen kontár,álítólag van egy levegős forrsztópákája.
SMD-ző gép....
Nos a név ismerős évekig dolgoztam rajta az ára a legkisebnek hozzávetőleg 20-25 millió ft használtan.
Vagyis ha hozzá veszem hogy ezt az egész reballozást én keztem el magyarba elsősorban,én fejlesztek a legjobban de a mai napig a béka segge alatt vagyok,akkor ha valaki tegnap kezte és most ismerkedik a ramhiba nemlétezik szóval SMD-ző gépet vesz..
De mondjuk megnyerte a lottót és vesz egy gépet mihez is kezd? elkéri a gyártotól a kordinátás vezérlőprogramot és ujra ülteti a nyákot?
Én aszem mi ezt egyszerübben megldjuk,egy SMD-ző weller levegős forrasztópákával vissza teszükHogy csak játszok e ill ráilyesztek az illetőkre a NAV-al?
Így van,nálam már 3x voltak kint ellenőrzésen úgy hogy ebből 2x rámkülték őket mivel van kapcsolatom arrafelé is így utolag ugyan de megtudtam hogy bejelentésre jöttek ki.Azóta töbször is bejelentettek engem,de már a címemhez oda van írva számlás hivatalos ügyfél.
-
mobileman
senior tag
válasz
KillHates #769 üzenetére
Pedig kénytelen leégetni magát..Nehogy már a Kínaiakat kelljen másolni, ha ők azt írják, hogy eredeti, akkor itt nálunk nem kéne eredetinek feltüntetni..Kína nem az eredetiségről híres..
Az eredeti nem így néz ki, és az 'Advabced' elég eredetinek hangzik Advanced helyett, ami a dobozon van
-
f27
senior tag
válasz
KillHates #752 üzenetére
Olyan chipeket amiről nemtudom hogy 100%-ig müködik saját magam építem be! ilyen chipek azok,ami üzemképtelen alaplapokrol bontott! Ill ha valakinek tényeg nagyon kell,és kétes, elküldöm felteszi és ha müködik fizeti!
Eladni csak 100% üzeképes chipeket adok el!
Tesztelt chipeket veszek megbizható forrásombol,ill üzemképes alaplapok bontásábol.A becsület kodexel nincs baj,nemismerek itt sem olyant aki füllentene,viszont ha átgondoljuk a javítgatásainkat,ki dolgozik itt valós gyári hőprofilokkal,és kidolgozik kitalált innen onnan össze gyüjtögetett,általunk talán jónak mondható profilokkal?
Én 100ezreket fizettem a hivatalos profilokért hogy véletlen se haljon bele egy chipsem a müveletbe.
Vagyis ha útközben meghal egy chip,azt kibizonyítsa be hogy jóvolt? Hiába mondja meg őszintén valaki hogy nemindul azzal sem az alaplap...Több ezer chipet vettem már és lehet mákos voltam,de az utolsó 5db G86 chipeken kívül mind jó volt
A G86 osak 2012 chipek voltak és ugyan elindult mindegyikel a gép,de ahogy drivert kaptak belső monitort lekapcsolták külsőn jóvolt -
f27
senior tag
válasz
KillHates #749 üzenetére
Tudom
Nagyonsok chipet tartok készleten,folyamatosan érkeznek új chipek,és rengeteg üzemképes alaplapokat bontogatok le azoknak a chipjei is beépítésre ill eladásra kerülnek. Jelenleg is van vagy 50 alaplapom ami bontsra vár,ebből van vagy 20 ami jelenleg is bekapcsol és müködne,van vagy 10 ami 0perces zsír újak és már ezt azt lekaptam rolúk,vagy még tényleg érintetlen új. -
f27
senior tag
válasz
KillHates #715 üzenetére
Találkoztam igen.
Némelyiken sikerűlt egy bios frisítés (újabb verzió ha van) és megoldotott,illetve kikell venni az alvó módot és helyette egy hibernálást állítani arra kikapcsol biztosan.
Amugy ez nem a vidkarinak a hibája hogy az a marha nemkapcsolja le a tápfeszeket a magrol,és hütés nélkül halálra sül.
Inkább a biosé amit persze hogy is írnál átt ha nem hozzáférhető az adattömeg.
esetleg ha nemtalálsz rá más megoldás,olomentes forrasztás rá és slep kikapcsol/letilt!Minden gépet egy lézeres hőmérővel is ellenőrzök.
Ha megegyezik a monitorozott hömérsékelt a mag felszínén mértel akkor nemfoglalkozok vele,ha nem akkor betolom a kézi szondát a seggébe és úgy ellenőrzöm le!Illetve találkoztam pár DV 6-DV7 gépnél ahol sz@r volt a gázcsőben a gáz és csak a magok mellett volt buzgón forró a cső végénél meg alig,vagyis rosz volt a hűtése mert elrobant 100fokon szegényke
-
f27
senior tag
válasz
KillHates #713 üzenetére
G86-631-A2 volt rajta gyárilag,érdekes mi?
Tudom hogy selejt a 630 széria,de azért 1-2évet kihúznak az új chipek is,mellesleg nemlétezik javított chip csak átcimkézett,és ezt biztos forrásbol tudomA hűtésén nem modosítottam,nyugalmi álapotba 45-47fok szerintem hibátlan. Terhelésnél 68-75fok ez sem vészes ,és terhelés abbahagyása után pár perc mulva 50fok alatt volt.
Viszont a bios kicsit átíródott mi az hogy 0,9V-helyett 1,1V
A max 1,1V helyett pedig 1,4V kap a chip?Szerintem ez nem éppen normális feszültségek. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged