- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
neked egy HP brandelt wifi kártya kell vagy a gépre kell egy white list mentes bios.
A dolog lényege annyi hogy a tetves hp úgy írta meg a gép biosát hogy csak pár fajta wifi kártyát fogad el azokat is csak akkor ha a vendor id hp. Szóval akármilyen kártya nem lesz jó bele. -
Király vagy! Becsülöm a kitartásod. (közben már én is elkezdtem Neked intézni az USB-s lemezmeghajtót a HP-s haveromnál, de nála nem mennek igazán gyorsan a dolgoz
Akkor lefújom a dolgot. Gyanítom, hogy még nem is intézett semmit, mert 4-5 baxtatás/nap nála az ingerküszöb
)
-
-
" Ha több feszültséget adsz neki a kapcsolási idő lerövidül és gyorsabban kapcsol"
Huh! Ezt inkább ne. 0.1V és 1000V is ugyanolyan gyorsan "megy" a kábelben; legyen az rézdrót, vagy szilícium. Nagyobb feszültséggel inkább több energiát közölsz; legyen az hő, fény, vagy mágnesesség. Processzorok esetén; a füst a legjellemzőbb
-
Tamás9x
őstag
Én értem és épp ezek az elektromos fáradások szakadások vannak 100-150 évre tervezve normális keretek között, bár lehet azóta amióta tanultam (8 éve kb ?) megváltozott volna a világ és lerövidült volna 1 évre ?
furcsán nézek a régi HP tervező notikra amik azóta is mennek
"Ha több feszültséget adsz neki a kapcsolási idő lerövidül és gyorsabban kapcsol."
Én máshogy tudom, megnő a kapcsolás alatt eldisszipált hőmennyiség, ami az adott keresztmetszeten nagyobb ellenállást hoz létre. A sebesség nem fog nőni, mivel a bios adott frekvencián pörgeti a gpu-t. De cserébe, megnő az átütési arányok száma.
Nekem ezt tanították.
-
Sensei
aktív tag
-
Ez itthon bevett cigánykodás; megjavítunk egy gépet GPU hibával, és adunk rá 30 nap garanciát (munkalapot adunk) Erre eladja az ügyfél, 30 nap papíros (a munkalapunk) garanciával. Erre jön a gép új gazdája 20 nap múlva, hogy a gép tönkrement (nem boot-ol) és csináljuk meg mert nálunk garanciális (és lobogtatja munkalapunkat) Hát ekkor elég nehéz elmagyarázni, hogy mi a videóchip-et javítottuk és semmi közünk a rossz merevlemezéhez, de sajnos erőt kell vennem magamon és nyugodtan nekifogni a monoton mondókámnak; hogy semmi köze a futóműnek a motorhoz...
-
Mosuka
aktív tag
És hidd el igazuk van, gép nélkül a büdös életben nem lesz jó
. Kb egy vagonnal dobtam már ki, igaz nem is eladás volt a célom, hanem a gyakorlás, és ugye box-ból van dögivel ami szar. Pedig géppel csináltam. Mire olyan profilt találtam, hogy ne ragadjon oda, és úgy járjak mint Te , ráment pár hetem. Ez volt 3 hónapja, és még mindig nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest