Hirdetés
-
Mobilarena
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
veterán
válasz
luckyboi82
üzenetére
Na, most egyik vélemény az, hogy fehér nadrághoz nem, te meg azt írod, igen.
-
BB baseball sapka beszerzési helyet nemtudtok esetleg?
Ezt a sapkát venném:
-
kmarci25
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Nem BB, de Springfiled-nél 2 db len nadrágot adnak 21-ért. Jó minőségű, nyári nadrágok, 2 évvel ezelőtt vettem kettőt. (Látom a legtöbb már zsinóros... Minek az bele?
) -
Mercutio_
félisten
válasz
Hauptmann
üzenetére
Ha már nadrág: Erre a tavaszi-nyári időre van tippetek lazább, de irodába inggel (lazább napokon galléros pólóval) hordható olcsó forrásra?
A tavalyi kedvenc nyári vékonyabb vászon nadrágjaim derékben nem optimálisak
#BestSecrets
Olymp ingek, 5.6k-13k között, + a lista végén néhány zakó
-
Hauptmann
veterán
válasz
luckyboi82
üzenetére
Ha már szürke cipő, ezt milyen színű nadrágjoz lehet felvenni? Nézegetek egy szürke Hilfiger teniszcipőt, csak nem tudom, hogy milyen színű farmerhez, vagy chinohoz ajánlott ez a szín.
-
Mercutio_
félisten
#BestSecrets
Boss boxeralsók 3-as csomagok 10,5k-tól (nem hordok boxert így passzolom mennyire jó ár)
Adidas boxeralsók 2 db-os csomagok mintával, 5,6k-tól és minta nélkül 6,7k-tól
-
-B-
senior tag
Köszi mindenkinek a válaszokat!
-
lorcsi
veterán
Pamut melegito eseteben mi szamit jo arnak mostansag ?
5-8 esetleg 10 k ? -
mazsi
senior tag
A testszínű pólók minden márkánál horror áron mennek, és az anyaguk is finomabb. Én meguntam, inkább sötétebb ingre váltottam, és Metroban vettem szürke, kék, és fekete V nyakú pólókat baráti áron. Le sem merem írni mennyire volt leértékelve a 44 db - neked 2000-2500-ért fogják adni darabját.
És igen a Metro magánszemélyeknek is működik harmadik éve. -
margithid
veterán
válasz
b4lukapitany
üzenetére
Darabját?
Én answearen vettem Tommy Hilfiger-t tavaly előtt nyáron, ha jól emlékszem 9k volt 3 darab. Ilyen slimes, én sima pólóként használom
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
Fehér ing alá keresnék v-nyakú, testszínű pólót.
Tudtok valami bestbuy lehetőséget? Én 10ezer alatt nem találtam. -
la_cc
addikt
Az vajon mért van, hogy rendelek BS-ről és egyből megtalálnak az "német" adathalász e-mail-ek? Nincs itt valami gáz adatszívárgás ezeknél?
2 nap alatt kaptam vagy 5-öt most. Előző rendelés után is volt 1-1. Ez gyanus. -
qwertee random polo akcios, kuponnal ingyen shipping 6db felett.
-
oszy
veterán
BS-re van valami használható kupon most?
-
Sportfactoryn és Playersroomon ismét van 2. akcós termékre -50%.
Nem akarok egyesével linkelni, de ízlés és lábméret függvényében lehet kifogni jókat. -
Lackki
őstag
Masszív BB ár.
Colmar cipő 36-46
[link]
#bs -
huan
őstag
Sziasztok,
195cm agas vagyok és 90kg. Melegítőnadrágot szeretnék magamnak vásárolni, ami nem bokalengető. Hol tudok vékony testalkatra hosszított, akár márkás melegítőnadrágot venni Budapesten? Megpróbálnám, mert eddig 40 év alatt sehol nem találtam kellő hosszúságút.
-
-
kmarci25
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nekem az első Nike kicsi volt. Visszaküldtem, közben megrendeltem a nagyobbat, azt kifizettem. Kb egy héttel később jött vissza az elsőnek az ára.
-
Lorsi91
újonc
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igen, nekem is teljesen behalt mind az appon, mind a gépen…
-
válasz
szokeherceg
üzenetére
Szia
Ilyet lehet vajon a Nike-nál is?
Hogy kértél méretcserét? Írtál nekik visszaküldés előtt? -
mukisrác
aktív tag
válasz
szokeherceg
üzenetére
Postára kell bemennem a visszaküldendő csomaggal vagy DHL-nél kell futárt kérnem, akik kihozták a csomagot? Az eredeti visszaküldő label megvan hozzá (ami a csomagban volt benne)
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok,
Küldött már vissza valaki a csoportból a Helly Hansen Webshop-ból rendelt terméket? Lenne egy kérdésem.(akár privátban is)
Előre is köszönöm
Üdv
Gábor -
Xtomi
tag
About you akció mától
-30% EXTRA majdnem MINDENRE
Az akció 2023.05.21-ig tart (23:59). A promóciós időszak alatt a kiválasztott termékekre 30%-os extra kedvezményt is biztosítunk. A kedvezmény készpénzben nem kapható meg. A promóciós kedvezmények nem kombinálhatók más ajánlatokkal. -
mert_csokis
senior tag
válasz
luckyboi82
üzenetére
Valószínű, hogy az ingyenes visszaküldés miatt a qc is lazább. Biztos ki van adva nekik, hogy ezeket még elengedhetik.
Ha tíz emberből csak egyvalaki nem küldi vissza, az nekik már jó, mert el van adva a termék.
És nyilván bosszantó, ha az ember egy ilyet fog ki, de én ezzel nem szoktam problémázni. Megy szépen vissza, és jöhet a következő. Addig, amíg hibátlan nem lesz.
-
margithid
veterán
Stones ecru galléros póló, minden méret, 6275 forint, [link]
Elég drága márka alapáron. Lehet egy próbát megér. -
Mercutio_
félisten
#BestSecrets
Mizuno ML87 sneakers 15,9k 40 és 40,5-ös méretben
Lawrenge Grey NER-mellény kékben minden méretben 5,6k
Bőrdzsekik 22-27k közötti árban vegyes méretek
S.Oliver ingnyakú pólók 3,6k-tól (színenként emelkedő ár, vegyes méretek)
-
luikay
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Egy pár ezer forintos fast fashion cipőnél ez még elfogadott is lenne, de a Nike azért ne égesse már magát ilyenekkel.
-
-
margithid
veterán
válasz
Salex1
üzenetére
Nem volt nagy pénz, kb 11k, de akkor is.
Azért bírjon már többet mint 3-4 hónap.
Ráadásul nem is egész nap vagyok ebben, csak este 1-2 órát.
Ami kellemes meglepetés az az asics kayano 28, lassan 1 éve abban futok. A sarkánál a bélése szakadt, de amúgy semmi baja, lehet egész nyáron jó lesz még. -
margithid
veterán
Na a geox cipőm is megadta magát. Kb február óta használom esti sétákra, nem sokat bírt

Ha vissza lehet küldeni officeshoeshoz számla nélkül, akkor megpróbálom gariztatni, hátha itt is visszaadják a pénzt, mint Nike Winflo esetében a sportfactory.
Mindenesetre kiábrándító, hogy ennyit bírnak a cipők.
De legalább ez kényelmes volt, nem úgy mint a Nike.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

Így nem is rendeltem még.

2 nap alatt kaptam vagy 5-öt most. Előző rendelés után is volt 1-1. Ez gyanus.
Igaz ő ingben nyomta.
Mr.Csizmás