Hirdetés
-
Mobilarena
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
válasz
toompa #10011 üzenetére
Férfi cuccokat nem tudom, de a női rész nem nyűgözött le. Akár szabásról van szó, akár anyaghasználatról. 1x végső elkeseredésemben bementem, mert egyszerű sima fekete farmert kerestem 10ezer ft alatt sürgősen. Hát végül is Ankle line (boka feletti) példányt vettem meg ami nekem a bokám alá jóval leért így is, pont mint egy normál nadrág. Nem egy nagy méretet vettem (26) szóval semmi sem indokolta a bokánál hosszabb szárat. Akkoriban egy fél évig kb csak olyan gatyákat próbálgattam a boltokban, amiknek hosszú volt a szára. Mostanra ez visszaállt, és szerintem nem volt sípcsont vagy combcsont műtétem.
Tl;dr ezen az egy eseten kívül szerintem 4éve nem voltam c&a, h&m ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest