- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
válasz
Stauffenberg #383 üzenetére
Ha 300 ezer az eloveteli ara, akkor normal forgalmazasnal mar beall 330-350 ezerre. Szoval onnan 2-3 honap mulva erosen ketlem, hogy 270 ezerre lemenne hivatalosan. Annyi lesz kb. a megjele.esetol szamitott 7 honap mulva. A dollar es euro is erosodni fog a kovetkezo ho.apokba , mert most felment a forint de mint tudjuk, ez mindig csak hetekig tart, aztan jon a zuhanas...
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Stauffenberg #385 üzenetére
Izzik?
Nálam eddig egy iPhone sem “izzott”, sem 5W, sem 20W vezetékes töltés során. Langyos szokott lenni, ami normális. Tavaly előtt egy extrém meleg nyári napon volt, hogy az akkori iPhone 13 védelme bekapcsolt (kiírta, hogy a töltést leállította a nagy melegedés miatt), de ez nem egy sűrű jelenség és amint látható, a felhasználót védi ez a funkció. Megelőzi/csökkenti az akkumulátor károsodását. 2018 óta a saját 6 iPhone-om esetén volt 1 (azaz egy) eset, amikor igazán meleg lett.
Kicsit talán túlzó az általánosító kijelentésed: „(de amúgy a vezetékes töltéstől is, elképesztően szar az iPhone-ok hőelvezetése)” -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Stauffenberg #383 üzenetére
„Ha tudsz várni 2-3 hónapot, akkor Media Markt vagy bármilyen más hivatalos (!) Apple viszonteladónál kint lesz 270 ezer körül és kapsz rá 3 év teljesen frankó jótállást.”
Így igaz, ha belefér neki, érdemes inkább ekképpen megvennie. -
judas13
addikt
válasz
Stauffenberg #165 üzenetére
"Wow! Nem is tudtam, hogy kellett volna hiányoznia a 120 Hz-es mobil kijelzők feltalálása előtt a 120 Hz-es mobil kijelzőknek."
Igen csak hívőkkel ne. Mintha galambokkal sakkoznál.
Ahogy a téli gumiabroncs sem hiányzott senkinek sem télen amíg fel nem találták, majd évtizedekkel később el nem kezdték a tömeggyártását.120 Hz alá már nem adom. De ha valaki ilyet vagy éppen egy Light Phonet használ, saját választás.
szerk. Dbrand mekkora troll már
-
válasz
Stauffenberg #139 üzenetére
Értem amit mondasz, de ha azt vesszük, hogy előtte 10 évig SENKIT nem érdekelt, hogy 60 Hz-es a kijelző, és most is szerintem az okostelefon userek minimum 75%-nak fogalma sincs róla, hogy hány Hz-en üzemel a készülékük kijelzője, addig úgy érzem, hogy ez az egész csak vihar a biliben.
Nyígni lehet, de ettől függetlenül az Apple esetén többek között ez is az egyik olyan feature ami megkülönbözteti az "alap" készüléket a Pro-tól. Lásd MB vonal, iPhone és iPad vonal.Teljesen felesleges minden új típus család kiadásakor ezt felhozni szerintem.
-
rep3at
őstag
válasz
Na ez az amiért nem vennék soha "sima" modellt. Ha egyszer láttál már 120 Hz-es kijelzőt akkor a 60 Hz már szinte befogadhatatlan. Vajon melyik szériánál jön el az az áttörő és világelső pillanat hogy egy 3-400 ezres telefon is megkapja ezt a ma már basic kijelzőt? Ez még a lassú USB (mondjuk végre legalább C) csatinál is jobban idegesít.
-
janeszgol
félisten
válasz
Én amit nem értek az a magsafe utáni vinnyogás. Az csak egy mágnes, attól még a töltési sebességet megvágták volna. Igen tudom autóstartó. Nos mivel sokan megveszik az olcsó szar tokot, az nem marad meg semmin. Akkor minek is a magsafe?
Ha pedig pad töltőt használ az ember, azon rajta marad a nem magsafe-es teló is.Valaki magyarázza el nekem miért fontos ez ennyire. De sokan a magsafe hiánya miatt akadtak ki, nem csak ezen a fórumon. Minden mást elnéztek volna, de ezt nem. Miért?
-
hapakj
őstag
válasz
semmi gond a 60Hz-el. Az emberi szem úgysem lát többet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged