- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
válasz
janeszgol #137 üzenetére
Azóta olyan fejlődésen esett át a szemük és az agyuk, hogy már 960 fps-ben látnak mindent, mint a légy. Repülnek is a szarra.
Én elhiszem, hogy a te szemed nem látja, de azt is hidd el, hogy más szemét viszont mindig is zavarta, de durván.
Attól, hogy te nem látod, hidd el, nem leszel kevesebb, vagy rosszabb ember. Egyszerűen minden ember más. Emiatt ne rajtunk töltsed ki a haragodat, mert éppen nincs igazad kérlek. Szeretünk téged és örülünk, hogy itt vagy velünk a fórumban.
A 16e-re visszatérve. Nekem amúgy tetszik. Ha 120hz lenne én komolyan elgondolkodnék rajta másodlagos telónak.
-
Roxbury
őstag
válasz
Evil Snowman #131 üzenetére
Rossz volt akkor is. Engem világ életemben zavart. Csakhogy nem volt más...
Megmondom őszintén sosem hittem, hogy valakit ez nem zavar, engem konkrétan nagyon durván zavar, de annyira, hogy stresszt okoz.Pár éve viszont a kollégámnál teszteltük és valóban vannak olyan emberek, akiknek a szeme nem veszi észre a különbséget a 60 és a 120 között. Meglepődtem nagyon, de ez létező jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem iPhone SE 4 lett a készülék, hanem iPhone 16e. Drágábban is kezd, mint az SE.
- Tudományos Pandémia Klub
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest