Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Új funkciókat hoz a One UI 6 Watch
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz BoneDragon #1402 üzenetére
Ahhoz érteni és cipelni kell. Ja és megvenni külön.
-
joey04
titán
válasz Roland861010 #1327 üzenetére
pedig a pletykák szerint jövőre nőni fog a pro meg a max is. 6.3 és 6.9-re.
-
joey04
titán
Na van már gsm arena teszt.
-
joey04
titán
válasz LurkerSheik #1002 üzenetére
Hát én aztán magasról telibe hogy ki és mit válaszol
-
joey04
titán
válasz jozefgucci1 #830 üzenetére
Ajánlom stellaz kommentjeit a témában.
-
joey04
titán
Minden gyártó sakkozik, hogy mit tesz bele egy készülékbe és mit nem, az Apple is. Itt azért ekézik inkább az almát mert egyrészt divat, másrészt ők más szempontok szerint szelektálnak, ami a geek rétegnek nem befogadható. Az alma az átlag user igényei alapján szelektál, nem a geek igények alapján. 60 vagy 120 fürkészve van difi, de nekem a kamera, üzemidő, kijelző mérete ami fontos, ezért játszik csak a pro vonal, ha kamerában nem adna többet, akkor leszarnám a soc-t, a 120 hz-et, hogy milyen sebeséggel másol kábelen és elég lenne a sima is. másrészt meg amit említettek, a pro modellben a 120 hz nem csak annyi, hogy pipa, tudja, hanem a variálható frissítés jóval jobban működik mint bármelyik droidon, ami jótékony hatással van az üzemidőre, szóval ezt én többre tartom, hogy le tud menni ha kell, mint azt, hogy fel tud menni 120-ra. plusz ami nem leírható specben, pl a black smearing teljes hiánya, amit máshol nem kapunk meg, és ez nekem pl sokkal többet ér, mert a jelenléte nagyon zavar. Szóval az Apple is ad és elvesz csak más logika mentén. Mindenkinek egyénileg kell eldöntenie, hogy mi a fontos, és az alapján venni vagy nem venni valamit. Nem fogok egy terméket azért nem megvenni, mert egy olyan dologban, ami számomra teljesen lényegtelen kevesebbet tud, mint egy nála olcsóbb, másik készülék.
-
joey04
titán
Kamerák terén nagyobb fejlődést vártam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest