- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
tomboy0013 #141 üzenetére
Pixel 7a tulajként tudom.
Amúgy chipgyártás során nem minden chip sikerül egyformán, ezeket kitesztelik és szétosztják. A legjobbak mennek a Pro modellbe, az ok chippek mennek a sima modellbe, a kisebb teljesítményűek meg mennek az "a" modellbe. Nem éri el az a mhz teljesítményt, több feszültséget kellene neki adni, mint a gyári maximum, akkor alacsonyabb teljesítményt engednek neki vagy letiltanak magokat vagy architektúra egy részét és mehet az "a" modellbe.
Pl most ott az iPhone 16e, ami megkapta ugyanazt a procit, mint az iPhone 16, csak le van tiltva benne egy mag. Szintetikus teszteken az előző generációsokat megeszi még így is, de játékokban érződik a 16-hoz képest az a mag hiánya.
-
KIFLEE
tag
válasz
tomboy0013 #141 üzenetére
Annyiban kiherélt, hogy egy olcsóbb gyártási móddal készül ami jobban melegszik.
Haruspex: a honor 200 pro-ban sd 8sgen3 van ami nem összehasonlítható egy 7sgen2-vel amit valószínűleg még egy tensor g3-g2 is ver.
Kamerában meg egyáltalán nem jó a skyline a főkamera nem rossz, de a telefotó nagyon gyenge a decens hardver ellenére is.
-
janeszgol
félisten
válasz
tomboy0013 #117 üzenetére
Bocsánatot kérek!
Kicsit feszült lettem, megyek zenét hallgatni, meg előtte sétálok.
A teló (8a) árát meg benéztem. Rosszra emlékeztem. Mondjuk nem keveset esett 1 év alatt akkor. -
janeszgol
félisten
válasz
tomboy0013 #113 üzenetére
Elismétled azt, amit írtam, majd engem minősítesz. Ilyeneket olvasni még 2025-ben is. Ja meg egy csomó dolgot tudnék írni, ami tök gáz 2025-ben, mégis állandóan itt olvasom.
-
janeszgol
félisten
válasz
tomboy0013 #85 üzenetére
Pontosan. Mindenki ezt a krva 7 évet írja. Könyörgöm még egyik teló sem kapott 7 év supportot. Ja de kettő márka, az iPhone és a Fairphone. Szóval engedjük el ezt a 7 évet. Majd ha túlestünk azon, akkor.
A másik. sokszor volt arról cikk is már, hogy egy foltozást a Google telefonok azonnal megkaptak, míg a többi gyártó ült rajta. Mert nem gondolta veszélyesnek, ütközött volna valamivel vagy a fene tudja miért.
Ja és a legfontosabb, a frissítések gyakorisága. A Pixeleken Android 16 béta csücsül. Gondolom nem decemberi frissítéssel. Az S25 A15-el jött ki, de márciusig csak decemberi frissítéssel. Ez még viccnek is rossz. -
válasz
tomboy0013 #40 üzenetére
Igen, arra gondoltam én is, hogy nemcsak az üveg. Viszont az S24 FE ezt simán leveri.
-
janeszgol
félisten
válasz
tomboy0013 #58 üzenetére
Ha eltűnne az iPhone 14 és 15 mindjárt megérősebb lenne a 16e. Nem értem ezt a logikát. Mi a fenének venne az ember 9a-t, amikor bizonyos szempontból még visszalépés is?
-
whited
addikt
válasz
tomboy0013 #55 üzenetére
Köszi, ez egy másik megvilágításba helyezte a dolgokat
-
whited
addikt
válasz
tomboy0013 #39 üzenetére
Szvsz ugyanakkor csak azért mert frissebb, ne kerüljön már annyiba
Ha az lenne a cél, hogy ebből menjen el több, akkor árazzák úgy a többit, hogy megérje ezt venni ahelyett -
Ganzer
aktív tag
válasz
tomboy0013 #39 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged