Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
Igen, ertelek. En is orulnek neki nyilvan, ha gyorsabban jott volna meg az uj rendszer, de a mindennapjaimon amigy nem fog valtoztatni. Mar most par dokog nem tetszik benne, peldaul az uj kameramenu,a lehuzhato savban a szabalyzok grafikaja/elerhetosege. Ha az akksiido ezzel az ujjal meg jobb lesz egy kicsivel akkor oke.
Amugy csaladban van A55 (nem 56) meg tobb S szeria is S21-tol 24-ig az osszes, es meg kell mondjam az A55 is baromi jo telefon annak, aki szereti a nagyobb meretet. Persze hogy lassabb valamivel, mint egy S szeria, de nem masodpercekkel, hanem jo ha 1-gyel, alig mervado. Kameraban is eleg jo kepeket csinalnak mar.
Ha lenne kisebb meretu Samsung az A szeriaban, az eleg lett volna nekem is amugy... -
mhydas99
senior tag
S21 anno 4 foverziot igert+1 ev biztonsagit. Szoval az android 15 lesz az utolso nagy android frissites es onnantol kezdve minden 2. honapban kap 1 even at biztonsagi frissitest, egeszen 2026 majus vegeig.
En arrol valtottam nemreg S24-re. Oszinten szolva szeretem ezt is, akksiido masszivan jobb meg persze porgosebb a rendszer valamivel (erzetre azert nem sokkal) de valos felhasznalasnal annyira minimalis a 2 kozti kulonbseg, hogy el sem tudom mondani...egyedul az akksiido ami feltuno. Masban kb. ugyanaz valos hasznalatban persze.
Innen is latszik, hogy a Samsung S szeriak mar minimum 4 eve nem tudnak radikalisan jobbak lenni.
Megbizhato igavonok, jol teljesitenek, de semmiben sem a legkivalobbak mar.S21 meg boven jo telefon lesz 3 ev mulva is, akksicserevel! De ha aggaszt a frissitesek jovobeli hianya, akkor persze valtani kell.
-
mhydas99
senior tag
válasz
janeszgol #87 üzenetére
Mindenki porog a Samsung nagyon lassu android 15 frissitese miatt. Ezt felreteve, eddig mindig a Samsung S osztaly kapta meg a Pixelek utan a leggyorsabban az android foverziofrissitest. Most eloszor nem. Samsung azt mondta, hogy az android 16 mar iden kijon, gyorsabban mint a korabbiak. Eddig nagyjabol decemberig frissultek mindig ugy, hogy az Android foverziok altalaban szeptember-oktober korul lettek stabilak es erkeztek a Pixelekre is. Szoval durvan 2-3 honap csuszassal kaptak meg a Samuk is, ami azert eleg gyors.
Ha majd az android 16-on is ulnenek, es csak jovo tavaszra adnak ki, akkor visszaszivom. De jelenleg ugy tunik, hogy a OneUI7-es frissites boritotta meg oket es nem az A15.
Masfelol biztonsagi frissitesek havonta jonnek, azzal nincs gond.
Ennek a mostani fiaskonak sem lenne ekkora visszhangja, ha nem lenne egy nagyobb valtoztatas a OneUI-ban epp.
Valojaban nem tul lenyeges dolog, mert az A15 nem ugrott akkorat, mint a 14, csak rancfelvarras. A OneUI igen.
Szoval felesleges ekezni, egyszer csuszhat be ilyen, szerintem nem nagy gond. -
mhydas99
senior tag
A Pixelwk jo telefonok, foleg kameraban, de tekintve, hogy Magyarorszagon eleg sok speci alkalmazasuk nem hasznalhato, igy labon lott telo.
Ha iPhonet hasznalsz es valtanal masra, akkor szerintem Samsung. Sokkal jobban testre szabhato, minosegi, 7 ev tamogatast kap az is, jobb hardver van benne. Egyedul fenykepek minosege marad el a Pixeleketol plusz kicsivel kevesebb ideig birja az akksi, egyebkent mindenben jobb az S szeria. S24, S25. -
mhydas99
senior tag
Mivel ezek mar 7 ev frissitest kapnak, igy szerintem a sima Pixel 9 a jo vetel, majd fel ev mulva szepen annyiba fog kerulni, mint a 9a...
(Most megy akcioban Angliaban a sima Pixel 9, forintban 214 ezer a 128 GB. Igaz mar elkapkodtak, de egy heten at lehetett kapni. Persze kulfold, de na.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged