- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haruspex
aktív tag
Olyannyira csúcskategóriás soc, hogy a nem herélt verziójú pixel 9-et lenyomja a honor 200 pro ami középkategóriás, bár a teteje. Valszeg a skyline-nál am erősebb lesz. Mondjuk engem nem izgat maga processzorerő, amíg normálisan működik a telefon, de nem attól lesz egy soc csúcskategóriás, hogy nincs jobb a cégnek, a snapdragonok sajna még mindig a legjobbak modemben meg gps-ben, és ez viszont valóban számít.
Nem tudom honnan veszed ezt a kamera dolgot, egy olyan telefonnal szemben ami ki sem jött pláne, a tesztképeket megnézve egy kiegyensúlyozott, bár nem kiemelkedő eredmény jött ki, a szoftveres javítások előtt, a telét dicsérik is külön. (A mobilarénás teszteket nem kell nagyon olvasgatni), a nagylátó is jól szerepelt, bár szokás szerint éltelenedik a szélek felé. És akkor még nem is volt gcam.
DE oda lehet tenni mellé bármelyik kategóriatársat, honor 200, motorola edge50 pro (neo),
NOthing 2a/pro, vagy a xiaomi 14t, mind jóval olcsóbban. -
haruspex
aktív tag
MOst annyira nem borzasztó vétel, hogyha a kamera számít a legjobb vétel nem szürkeimportban...
Nem volt jó ajánlat de a pixenél jobb volt.
SZar dizájn, közepes hardver, (majd elválik jönnek-e a vételi gondok az exynosból) belépő kamerák (nem tudom honnan jött, hogy jobbak, a nagylátó uaz a szenzor valszeg, (azon csodálkozom hogy nem 8m-s csoda), a normál gyengébb a 9a-ban, tele meg nincs, de rá van írva, hogy pixel.) Az üzemidő jó lesz valszeg viszonylag.
Tavaly 250 körül ment a xiaomi 14, viszonyitásként, nem egy kategória... de sztem az s24 is benézett 250 körülre.Tőlem vegyed ha tetszik, csak ez olyan mikor az iphonokat védik a hívők.
-
haruspex
aktív tag
Remélem nem, mert sztem 3-4 év van szenzorok között. DE amit megpróbáltál elmagyarázni, az ugye pont azt bizonyítja, hogy pont 25%-al gyengébb ez a szenzor mint az előző. AZ hogy más telefonban is spúrok, az nem mentség. Ilyen áron még ha nem is fontos a kamera valakinek ez elég vérlázító szarrágás.
És a fold képei is gyengék, szóval akkor nem fog számítani, ha nem akarsz vele fotózni. A HMD skyline meg mondjuk meg a szerkesztők által megjelenés után félév-évvel is alázva van, pedig az olcsóbban jött ki, is pedig azért ennél csak jobb, meg izgalmasabb.
-
haruspex
aktív tag
Az pont azt jelenti, hogy 25%-kal kevesebb fény jut be., és 25%-kal kevesebb információ lesz. Ha leméretezed a másik képet akkor ennyivel lesz élesebb. Nyilván számít az objektív is előtte, de az utolsó dzsunka kínai telefonba is sikerülni szokott beletenni egy középkategóriás 1/1.56-s szenzort, ebbe ami 250-300 on kezd egy belépőt. Kár védeni a védhetetlent.
-
haruspex
aktív tag
szóval nincs tele, a két kamera az csak szar. (a főszenzor a op 11-12-ben a nagylátó), szappantaróműanyag, és ronda. A hardver legalább nem erős, cserébe viszont jó drága.
Lojkus: bármelyik korábbi normál pixel jobb ennél,és hasonló méretű, illetve ott az s23 snapdragonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged