- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szokatlan a Silver, mert már nem igazán találkozni vele a piacon.
-
gpuco
csendes tag
Most vettem talalomra 4 fajta HAVIT gamer egeret, 1 bevallt belole (a tobbi hulladek), a heten 1600ft / db aron rendeltem beloluk 10(!) darabot, mert inhuvely gyulladasos tud lenni a nem megfelelo ragcsalotol a kezem.
ez amugy a HAVIT MS 1027 -es, es a ledeket sem kell kivagnom a nyakjarol, mert gepleallas utan lekapcsolja :-) -
gekkoXT
senior tag
A4Tech innovatív cég. Anno volt indukciós elven működő egerem tőlük. Könnyű, széles görgő gumírozva, programozható gombok még duplakattintásra is egyből a főgomb mellett. Konrétan széthasználtam sok sok év alatt. Nagyon szerettem. Sok márka helyett lehetne újra erősebb jelenléte itthon az A4Tech-nek.
-
Zotya84
őstag
válasz
E.Kaufmann #3 üzenetére
A házaik nem rosszak annyiért, amit kérnek értük, de messze nem a jók közé tartoznak.
Ellenben az általad is említett Deepcool házak meg szerintem mindenben felülteljesítenek az árukon. De legfőképp a szerelhetőségük, ami viszi a prímet eddig - azok közül, ami jár nálam. Mind mATX, mind ATX méretben. -
E.Kaufmann
veterán
Sharkoon ITX házat vettem, mert hely/felépítés szempontjából jónak tűnt, de amikor kézhez kaptam nagy csalódás volt, az anyagvastagság, illesztési hézagok és a kétoldalú ragasztó hibája miatt leeső műanyag porszűrő rács miatt.
(Majdnem) ellenpélda a Deepcool, aminek az mATX háza ugyan hasonló vastagságú vasból van, de a műanyag részek szebbek, illesztések jobbak (picivel), az átlátszó oldallap meg tényleg üveg, egy éve 10ezer JMF-ért -
-
Sinesol
veterán
1-2 korábbi vásárlás után ez az a márka, amit bottal sem piszkálnék.
A lehető legolcsóbban kapható kinai cuccok, amit extra marketinggel probalnak eladni, komolyan még a csomagolás is többe kerülhet, mint ami alatta van, kb ennyire sz.r.
Ha jol emlékszem pár hónap alatt megadta magát a mikrokapcsoló az egéren, megtört a kábel a fejesen a jacknél, meg ilyen hasonló kétpálcás bazári cuccok esetén jelentkező hibák, amikkel vagy 10 éve nem találkoztam, külön vicces, hogy a korábbi joval olcsóbb Trust vagy A4Tech cuccokon sem jellemzőek már régota. Nem is gariztattam, rátudtam, hogy hányadékot vettem. Annyi haszna lett, hogy akkor már inkább ráköltöttem többet és vettem egy Logitech G403-at, ami asszem vagy 6-7 éve hibátlan, pedig napi átlag 3-5órát van használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest