- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
1-2 korábbi vásárlás után ez az a márka, amit bottal sem piszkálnék.
A lehető legolcsóbban kapható kinai cuccok, amit extra marketinggel probalnak eladni, komolyan még a csomagolás is többe kerülhet, mint ami alatta van, kb ennyire sz.r.
Ha jol emlékszem pár hónap alatt megadta magát a mikrokapcsoló az egéren, megtört a kábel a fejesen a jacknél, meg ilyen hasonló kétpálcás bazári cuccok esetén jelentkező hibák, amikkel vagy 10 éve nem találkoztam, külön vicces, hogy a korábbi joval olcsóbb Trust vagy A4Tech cuccokon sem jellemzőek már régota. Nem is gariztattam, rátudtam, hogy hányadékot vettem. Annyi haszna lett, hogy akkor már inkább ráköltöttem többet és vettem egy Logitech G403-at, ami asszem vagy 6-7 éve hibátlan, pedig napi átlag 3-5órát van használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Lexus, Toyota topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest