- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Piacon a Galaxy S25 család
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bálint941121
tag
Lehet tudni hogy mikortól lesz Magyarországon vagy nem is jön?
-
Victoryus94
őstag
válasz
Bálint941121 #20 üzenetére
Nincs velük semmi gond. Minden megfelelően működik.
Egyedül a háttérben futó appokkal kell játszani (okosóra appja, chat programok/email appok késve szinkronizálhatnak, stb).
Szerintem más problémával átlag felhasználó nem futhat elő. Ha tévedek, biztos javítanak. -
Bálint941121
tag
válasz
Victoryus94 #19 üzenetére
Köszönöm a választ
még annyit hogy játszani szokott néha de azt a játékot tudomásom szerint évekkel ezelőtti telefonok is viszik azzal nem lesz gond..banki alkalmazasok amik fontosabbak de én eddig sehol nem olvastam hogy azzal bármi baj lenne..
-
Victoryus94
őstag
válasz
Bálint941121 #18 üzenetére
Szerintem teljesen élhető egy Poco vagy Redmi is.
A cikkben említett teló processzora felső kategóriás, látványosan nem fog lassulni..
Frissítéseket nem kap olyan sokáig mint egy Samsung, de átlag felhasználók sokszor inkább félnek tőle (mármint a frissítéstől), sokakat nem érdekel ha 2 évvel ezelőtti rendszert használnak. Ők szerintem 3+ évre is tervezhetnek vele, ha nem játszanak sokat.A MIUI kicsit más, mint az alap android. (Van benne néhány extra funkció, átvettek dolgokat az ios-ből is).
Szerintem jobban személyre szabható gyárilag, mint pl egy Realme, vagy Oneplus.
A hátránya hogy néhány beállítás körülményesebb, vagy el van rejtve, illetve jobban erőlteti a háttérben futó appok kilövését (szerintem ezzel szívnak a legtöbben, mivel több helyen kell állítani, hogy ez ne történjen meg)[ Szerkesztve ]
-
Bálint941121
tag
Szerintem kimondottan jó hogy vannak még LCD kijelzős telefonok ma már mind3n amoled és elég sok embernek érzékeny rá a szeme a pwm-re..csak kérdés hogy ez is pwm lesz e valószínűleg igen de nagyon magas frekvencián remélhetőleg..amúgy mennyire élhető egy ilyen középkategoriás xiaomi?egyik ismerősöm lecserelné a régi telojat én ezt a márkát ajánlottam neki mondjuk nekem meg nem volt xiaomim de eddig hallotam róla jót is rosszat is..
-
rosta11
tag
Csak amit leírtam.
Redmi tulajdonosként rendre azzal szembesülök, hogy amikor kedvenc márkám témájában infókat keresek, hogy majd minden topic a 8 és 2 mp kamerák sz&@rozásával kezdődik, folytatódik, amit általánosítanak a cuccokra. Mintha a legfontosabb alkatrészről, tulajdonságról lenne szó. Minthe ez adná a lényegét a mobilnak.
Csak ennyi...
-
-
rosta11
tag
Azért ez gusztustalan. Amint egy xiaomi modellről topicot indítanak, azt ilyen jelzőkkel, mint "sz&@r" 2 mp-es szemét, rendre megtámadnak. Mintha fizetnének nekik ezért. Semmi más nem jut eszükbe ezekről a jó kis cuccokról. Persze, ha kedvenceikről van szó, akkor még a sz&@r is arannyá válik!
Ez tényleg gusztustalan!
-
macikos
addikt
válasz
SkyLine3000 #10 üzenetére
Szar az egész. El kellene hagyni a francba.
Mégis ki akar 2MP-es képeket készíteni, amikor a K750i tudta ezt a felbontást 2005-ben?Már a kijelző min 2,5MP a mai telefonokban...A Philipsnek már vagy 20 éve volt terve folyadék lencsékre "Philips FluidFocus Lens". Azzal kb. megoldható lenne, hogy a telefonban 1 kamera lenne és az lefedne mindent. De nem. Gondolom jó drága az egész licensz meg minden, így kb. soha nem fog elkészülni, mert másnak sem engedik, hogy megcsinálja
Zöldítés, spórolás, mentsük meg a földet. Tavaly mennyi okostelefon készült? 1 Milliárd. Telefononként 3-4 kamera.... 2-3 milliárd kamera gyakorlatilag a parasztvakítás miatt lett legyártva, értelmük zéró[ Szerkesztve ]
-
-
SkyLine3000
addikt
Azért szerencsére nem csak kínai gyártók vannak és ők már kezdik felismerni az értelmetlenségét és inkább elhagyják. Még az is jobb. A gyártósorokat meg át kéne állítani egységesen legalább egy 5mp-es, autofókuszosra és akkor még értelme is lenne kínán kívül is. Az az 1-2 dollár, amivel többe kerülne, bőven megérné. Valszeg kínán kívül senki sem használja fizetésre. Mondjuk engem nem érint a makro, mert nem érdekel. Nekem normál mellett az uw és a zoom sokkal fontosabb.
LG V50-em van és ebben ezeket megkaptam. Ez alá már nem megyek, csak fölé. -
D@niel
addikt
válasz
SkyLine3000 #8 üzenetére
Makró-téma sokszor ki lett beszélve itt a fórumon az elmúlt években, Kínában wechat-fizetéshez használják, naponta 50x. Hasznos.
Globál piacra emiatt nem fogják átállítani a gyártósort, nem éri meg.Szerk. uw-t gyakran használok (x3 pro, ha jól sejtem, neked is az van), LMC 8.4-el egész jókat dob ki, többit lightroom-al korrigálom.
[ Szerkesztve ]
『poco f4_𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.2』
-
SkyLine3000
addikt
Ezeket a hulladék 8mp uw és 2mp makrókat meddig erőltetik még?
-
-
válasz
Victoryus94 #5 üzenetére
Most mindenképp akarok egy MediaTekes telefont.
De meg kutatómunka, melyik legyen.
Poco X7 Pro bemutató: https://youtu.be/VDQFkh1KNh0 ,,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
válasz
Victoryus94 #2 üzenetére
Pontosan, annak készül már szerintem.
Jó a SoC, ha Amoled lett volna, rá is megyek, mert a Dimensity szerintem kevesebbet zabal.
Poco X7 Pro bemutató: https://youtu.be/VDQFkh1KNh0 ,,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Jack megléte mindig nagy pozitívum számomra .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Victoryus94
őstag
A Poco X4 GT -re emlékeztet.
(Még a külső is egyezik, bár a méretet nem ismerem, a Processzoron kívül nagyobb eltérés nincs is).
Szinte biztos vagyok benne hogy ha jön EU-ba, Poco (talán X5 GT?) néven érkezik majd.
Ára pedig 180-200e Ft között várható a hivatalos partnereknél.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Nem rossz, bár az LCD használatát nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megint legózik a Xiaomi: a Note 12T Pro ismerős alkatrészekből dolgozik, eddig ismeretlen kombinációban.
- iPhone 13 128Gb
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akku!
- Samsung Galaxy A41 4G 4GB RAM kártyafüggetlen + dual sim okos készülék, AKCIÓS ÁRON!
- Motorola Moto G14 VADIÚJ 128GB 4GB RAM kártyafüggetlen + dual, 2-év gyári garanciával-
- Samsung Galaxy A12 4GB RAM kártyafüggetlen + dual sim okos készülék, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest