Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
Bálint941121 #20 üzenetére
Nincs velük semmi gond. Minden megfelelően működik.
Egyedül a háttérben futó appokkal kell játszani (okosóra appja, chat programok/email appok késve szinkronizálhatnak, stb).
Szerintem más problémával átlag felhasználó nem futhat elő. Ha tévedek, biztos javítanak. -
Victoryus94
őstag
válasz
Bálint941121 #18 üzenetére
Szerintem teljesen élhető egy Poco vagy Redmi is.
A cikkben említett teló processzora felső kategóriás, látványosan nem fog lassulni..
Frissítéseket nem kap olyan sokáig mint egy Samsung, de átlag felhasználók sokszor inkább félnek tőle (mármint a frissítéstől), sokakat nem érdekel ha 2 évvel ezelőtti rendszert használnak. Ők szerintem 3+ évre is tervezhetnek vele, ha nem játszanak sokat.A MIUI kicsit más, mint az alap android. (Van benne néhány extra funkció, átvettek dolgokat az ios-ből is).
Szerintem jobban személyre szabható gyárilag, mint pl egy Realme, vagy Oneplus.
A hátránya hogy néhány beállítás körülményesebb, vagy el van rejtve, illetve jobban erőlteti a háttérben futó appok kilövését (szerintem ezzel szívnak a legtöbben, mivel több helyen kell állítani, hogy ez ne történjen meg)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megint legózik a Xiaomi: a Note 12T Pro ismerős alkatrészekből dolgozik, eddig ismeretlen kombinációban.
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 16GB G.SKILL Trident Z Royal 4600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest