Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Azért szerencsére nem csak kínai gyártók vannak és ők már kezdik felismerni az értelmetlenségét és inkább elhagyják. Még az is jobb. A gyártósorokat meg át kéne állítani egységesen legalább egy 5mp-es, autofókuszosra és akkor még értelme is lenne kínán kívül is. Az az 1-2 dollár, amivel többe kerülne, bőven megérné. Valszeg kínán kívül senki sem használja fizetésre. Mondjuk engem nem érint a makro, mert nem érdekel. Nekem normál mellett az uw és a zoom sokkal fontosabb.
LG V50-em van és ebben ezeket megkaptam. Ez alá már nem megyek, csak fölé.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma Megint legózik a Xiaomi: a Note 12T Pro ismerős alkatrészekből dolgozik, eddig ismeretlen kombinációban.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest