Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Netfone
- Nokia N9 - az első mohikán
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Én is kaptam már ilyen szép meglepetést az előző végigjátszásnál. Csak ott a hátam mögé dobott le 3 assaultot meg egy heavyt és szemből is jött 4 heavy. A fő gond az volt, hogy két tűz közé kerültem.
Azért tegnap is volt még kellemetlen küldetés, bár ott én voltam a hülye. 4 Thunderbolt jött szemből, oldalról meg láttam, hogy 2 80tonnás meg 2 hatvanas jármű, mint erősítés. Megnéztem a járműveket a Grasshopperrel, na mondom sima ügy: 2 Schrek meg egy Manticore, biztos az lesz a másik hatvanas is. Hát nem... SRM Carrier... A főhős mechje úgy vágta hanyatt magát rögtön, mint a legősibb foglalkozás gyakorlói. De ahhoz képest olcsón megúsztam, csak a Hunchback és az LRM-boat Orion veszítette el a páncél egy részét, de semmi komoly sérülés a fegyvereken, plusz négyből három pilóta sérült. A főhős rögtön hármat

Azt mondjuk szeretem a gépben, hogy néha elég logikátlanul támad. Kicsit megfaragta a Hunchbacket, közben rádobott az Orionra egy sensor lockot és belelőtt a másik Orionba. Mind a három mech guardban volt, szóval nem értem az okokat. Azért ha koncentrált össztüzet kap valamelyik mech a frontvonalban akkor hamar elkoptak volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest