- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Néha alaposan
Bár ha kiismerem akkor annyira nem vészes. Tegnap este mentem egy négykoponyás destroy base-t, az elején hisztizett is, hogy nagyon gyenge a csapatom és ne tegyem (FS9-H, BJ-1, HBK-4P, ON1-V). Simán meglett visszatöltés nélkül és csak a Blackjackről kopott le egy minimális páncél. A tornyok azért szépen emelik a koponyaszámot, de közel sem olyan veszélyesek.És volt egy vicces Assassinate is: 2,5 koponya, mondom sima liba. Megyek egyenesen a support felé, erre mikor beérek sensor range-be-> Unknown mech 70t és 65t. Egy pillanatra még örültem is (meg picit aggódtam), hogy a célpont assaultban fog ülni, de mikor az is odaért kiderült, hogy csak egy vacak Quickdraw. De legalább le tudtam cserélni a Firestartert egy Grasshopperre. Kicsit lassabb, de a lángszóró ritkamód hatékony, ráadásul elég gyakran fejlövést is összehozok vele.. Főleg, mert az AI csak mutatóban szokott meleezni, ha megsütögetem (nem is értem). Ellenpélda volt, mikor egy centurion neme egyszerűséggel fejbe rúgta Deckert, ott ment is a visszatöltés (mondjuk ez vicces volt, mert szerintem annyival nem nagyobb a cent és az animáció rúgást mutatott
).Este kicsit nekiugrok a kampánynak is, legalább Panzyrt és Smithont fel kellene szabadítani, aztán lehet menni assault mechekre vadászni. Meg kellene még legalább két pilóta is, de Roninokra vadászok elsősorban. Esetleg egy Backer, ha jók a skilljei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen monitort vegyek?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Robot fűnyírók
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- MacBook Pro 15 Mid 2015 i7 / 16GB RAM / 256GB SSD
- ÚJ ASUS GAMER ERŐMŰ PC RYZEN 7 7800X3D 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS PRIME RTX 5070 12Gb DDR7 2ÉV GAR!
- HIBÁS - Lenovo ideapad 320-15IAP
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár ha kiismerem akkor annyira nem vészes. Tegnap este mentem egy négykoponyás destroy base-t, az elején hisztizett is, hogy nagyon gyenge a csapatom és ne tegyem (FS9-H, BJ-1, HBK-4P, ON1-V). Simán meglett visszatöltés nélkül és csak a Blackjackről kopott le egy minimális páncél. A tornyok azért szépen emelik a koponyaszámot, de közel sem olyan veszélyesek.
).