- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A hétvégén csak kevés időm volt játszani, de pár dolgot észrevettem...
1.: Az egyes küldetéseknél bizony csúnya bugokat lehet észrevenni. Az egyik pályán egy épület tetejéről indul az egyik ellenséges egység. Amíg ugróképes Mech, ez nem probléma. De tegnap egy Demolisher volt az épület tetején... Aki szépen várta a távolból érkező halált...
2.: A (feltehetően) utolsó küldetésnél két nehéz Lance-t (4-4, vagyis összesen 8 Mech) vár a játék. Na most nekem 8 Mech még csak-csak lett volna, de 8 Mechwarriorom nincs. Szóval állhattam neki felhúzni valami értékelhető szintre 3 újoncot....
3.: Érezhető, hogy a játék végén a balance-al küzd a játék. Találkoztam nem egy olyan esettel, hogy fél páncélzattal bíró Assault Mech-ekből álló Lance volt az ellenfelem 4 koponyás küldetéseknél, illetve vegyes Heavy / Assault Lance hasonló felállással 3,5 koponyásnál. Hátőőőizé...
4.: Az AI néha teljesen értelmezhetettlen dolgokat csinál. Ott van előttem a 4 ellenség, erre az egyikük nekiáll "elvonulni" és nem harcol, hanem Brace-el. Szerintem ha tudna, katapultált volna...

Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Samsung kuponkunyeráló
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest