Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- MWC 2026: Végre mindent tudunk a Motorola Razr Foldról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Na tegnap megcsináltam az Argo-s küldetést is, minimális sérüléssel. Azt is még az elején kapta a hősöm egy strikertől, azt hittem nem ér be látótávolságba, de sikerült és kicsit megborotválta a hátát meg egy rakéta fejre is ment. A végén pont ezért volt is egy visszatöltésem. Rossz irányból számítottam az ellenségre és olyan mesterien borotválták le a jobb torzót a BJ-ről az érkező lightok, hogy csak néztem. Másodjára már tudtam merre kell állni arccal és célzott lövésekkel mentem torzóra. A végén pedig bejött a tervem, a heavynek egy lövésre volt ideje teljes fegyverzettel, utána folyamatosan sütögettem a Firestarterrel.
Kár, hogy ha lekapcsol a mech akkor nem sebződik a pilóta, szerettem volna mind a három részt elhozni belőle, így csak kettő lett
Egyébként azon gondolkoztam, hogy a küldetés után kapott Centurionból lehet/van értelme Yen-Lo-Wangot csinálni? Ugyan még nem találtam AC/20at, csak lőszert, de csábít a gondolat.
Direktben is ugyanez van pedig. Stalkerrel megsorozok párszor egy assaultot szinte mindig az van hogy a torzók struktúrában a karok lábak meg még hófehérek majdnem max páncélzattal.
Oldalról kell lőni
Egyik küldetésben sikerült egy Trebuchet oldalról megsorozni, a lábáról le is borotválta az összes páncélt. Viszont az igaz, hogy ha szemből lövöm meg akkor nagy eséllyel torzót találom el. De ez nem csak az LRM-nél van így szerintem, a BJ-nél is volt már, hogy egy teljes sorozat kiszedte a CT-t és a lábon/karon még maradt páncél.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyik küldetésben sikerült egy Trebuchet oldalról megsorozni, a lábáról le is borotválta az összes páncélt. Viszont az igaz, hogy ha szemből lövöm meg akkor nagy eséllyel torzót találom el. De ez nem csak az LRM-nél van így szerintem, a BJ-nél is volt már, hogy egy teljes sorozat kiszedte a CT-t és a lábon/karon még maradt páncél.