Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
frost kezdés tényleg hatásos Frost Mage + Ice Guardian powa!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a korábbi kiadás lapjainak ára várhatóan esni fog, (lesz rengeteg ember aki BFP-t akar szerezni az új lapok megjelenésekor, ezért nyomott áron adja el a lapjait)
amikor kijött a 2 Sneak Peak Deck, pl. Mountaineer-t kb 200 BFP-vel olcsóbban vettem az addig megszokott árhoz viszonyítvaa Deep One-al nem tudom mit tegyek, eddig el akartam adni, mivel ha jön az új kieg. már nem fog 350 BFP-t érni uncommon lapként, de amit írtál, hogy módosíthatják R vagy UR-re (amire már volt példa, Core Dredge ) valószínűleg többet fog érni.
de ugye ezt nem tudhatjuk előre (Giant Wyrm is jó lap mégis common) .. no mindegy, tegnap felraktam 350-ért, ha nem viszik el estig, megtartom.
az új kiadás érkezésekor, a régi lapok közül érdemes vásárolni (persze ha tényleg esik az ára) de nem 10esével, mert nem garantált, hogy az áruk ismét növekedni fog.
a Sneak Peak Deck-nél ugye 4 új lap jött ki,
itt jön 120, tehát várhatóan ez rendesen bekeveri az árakat, most az hogy + vagy - irányba az attól függ hogy az érkező lapok a gyakorlatban milyen értéket képviselnek. (mennyire használhatóak)az eladom visszaveszem verzió valszeg működni fog (én is erre hajtok
), de a lapokat időben kell eladni (gyak. már most), mert szvsz ahogy közeledik a kieg megjelenése, egyre több kártya lesz fenn AH-ban és így az árak is csökkenésbe kezdenek.
tehát ebből a célból már nem érdemes a kieg. érkezése előtt pár nappal feltenni lapokat, mert akkor már nyomott árak lesznek.az új lapokból meg akkor érdemes vásárolni ha már használni is akarod őket, kereskedés céljából nem, mert szerencse kell ahhoz hogy olyan lapból vásárolj be ami a későbbiekben jóval többet fog érni.
de ha bejön a megérzésed sokat lehet vele keresni, ha nem akkor meg nagyot bukhatsz.a vége (#2769) World ment.
-
World
csendes tag
Én is ezekre gondoltam. A deep one már egy ideje 3ason van nálam
. Szerintem is ritkábbá fogják tenni. Gondolkoztam én is hogy frosttal kezdek de sajna nincsenek meg az upgradek mondjuk a magehez. Te milyen decket használsz? Gondolom 1es orbon akkor frost mage, archers, barrier, home soil. Mondjuk elég ha belinkelsz egy replayt vagy nem tudom hogy könyebb. Az én deckemmel az 1 playeres mappokon dif 9en maradni szokott kb 8-9 perc és volt amikor 12 perc maradt hátra. Mondjuk ha erősebbet kapok ki mint bandit vagy stonekin akkor egyből lépek ki és kezdem az újat ha épp a tokenek a fontosabbak és nem a kihívás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Horgász topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), de a lapokat időben kell eladni (gyak. már most), mert szvsz ahogy közeledik a kieg megjelenése, egyre több kártya lesz fenn AH-ban és így az árak is csökkenésbe kezdenek.