- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Az első egyszemélyes pályát már megcsináltam advenceden is, és túl vagyok már az első 2, ill. 4 személyesen is. És sikerült is teljesértékűre feltornásznom magam. A paklim szintjére 7-et ír, és van egy olya lapom, amit sikerült 3. szintre upgradelni.
Áll még az ajánlatod? Szívesen igénybe venném. -
engineeeer
tag
-
engineeeer
tag
Biztos nem 12éves kis hülye gyerek
Végül is ha belefér a stratégiádba érdemes venni sokan csinálják az ice barrier-home soil kombót ami ugye épület mellett nemtom hány % +sebzést ad,a rogan meg ugyanezt tudja de folyamatosan +25% és csak 1szer kell lerakni uh nem rossz.Tegnap 8szor csináltam a nightmare shardot 4scythe 3shrine of war és 1wall breaker upgrade-et adott és csak 4et tud beadni de valamiért pont nem a sunderert,szánalmas az egész,annyi lenne a megoldás h amit egyszer beadott azt többször nem és akkor ugyanúgy sokszor kéne megcsinálni a mapot de előbb utóbb muszáj beadnia.
-
ChromeX
addikt
nyilván meg de azt nem értem, hogy ezt tudták hogy megrohamozzák a szervereket, miért nem tudnak erre felkészülni oké, lehetnek váratlan hibák, és most nyilván izzadnak is mert hözöng a nép, de akkor miért nem mondják inkább azt hogy még 1 hét, addig csiszolják a dolgot hogy a launch nagyjábol hibamentesen menjen, még az is jobb mint ez..
-
Filder
csendes tag
Ezt korábban is írták, hogy az 1. upgrade standarden, a 2. advanced szintű pályán...stb.
Abba csak most gondoltam bele, hogy micsoda kilökés ez. A második fejlesztésekért expert pályákat farmoltam idáig, viszonylag "normálisan" kaptam aranyat és pontot, de mostantól cumi. A treasurefleet pályát úgy 15-ször csináltam experten, és van olyan lap, amit már 5-ször adott, de amiket keresek még nem. Most azt fogom farmolni advanced szinten.
Mindegy, mostantól szólózni fogom a 2 személyes advanced pályákat.
Úgy sejtem a magasabb szintű pve játékosok hamarosan lelépnek. -
ChromeX
addikt
most vagyok 13.os végzös (0.os voltam) gimiben, ma még laza nap volt de megkaptuk az orarendet és nagyon nem jo, én folyamatosan csekkolom akkor mert már ithon vagyok, majd írok ha online, kár pedig már nagyon ráizgultam a promokra
logikus lenne ha többet kapnánk, ja és a promo lapokon az eddigieken meg ezen is majd akkor a charge uprgade is rajta van? gondolom igen, jol sejtem?
-
Filder
csendes tag
Lehet, hogy furcsa, de eleinte egyáltalán nem volt drága.
Április végén 480-500 BF pont körül volt az ára. Úgy emlékszem én annyiért vettem. Grimvinet is 10 BF pont körüli áron vettemA promo lapok kicsit drágábbak voltak mint az enlightenment, a juggernautot talán 600-700 BF pontért adtam el.
Aztán valamikor elszaladtak az árak.Úgy gondolom, hogy kezdetben az új lapok árai is inkább alacsonyak lesznek. Majd jönnek ki a replayk, s azok fognak egy-egy lapnak "reklámot" csinálni. Utána emelkednek majd a népszerű lapok árai.
Én már kinézten néhány lapot, ami illeszkedik a stílusomhoz, remélem azokat ocsón tudom majd beszerzni. (Az egyik a frost kukac, elég hozzá egy frost orb. Már ez nyomós érv, meg talán a kisebb ágyú, vagy valamelyik más védő épület, mert azok nem csökkentik a használható egységek számát.)
-
ChromeX
addikt
hát én sem dobnék ki rá annyit az igaz de mondjuk 2tome helyett már nagyjábol meglenne az ára és az értéke meg igen nagy, szerintem minden pályát kb 30-40%al megkönnyít.
a promo amit kapunk majd köűtve hiszem hogy annyit fog érni mint a többi mostani promo, ez nagyon sok mindenkinek meg lesz és ha nagyonj olap is amit kétlek akkor sem hiszem hogy drágán le lehet majd adni, a karakter lapok érnek majd sokat Mo, Rogan..stb ezekért már most is sokat kérnek , Mo amugy nagyon erős. ja néztem hogy megy le az ára de holnapig én már nem veszek semmit.
-
Filder
csendes tag
Jól használható lap az enlightenment.
Jó, jó, tudom nagyon drága.
Sokan használnak tiszta nature paklit, de úgy gondolom hatékonyabb több frakció lapjainak "vegyítése". Látva az új lapokat, ez még jelentősebbé válik.
Én például nature-frost és nature-fire paklit is használok. Tiszta nature paklit soha. Shadow lapokból pedig csak egyet.
Pve-ben nature kezdés után jó t2-es egység lehet a mounteineer vagy a skyfire drake. De szívesen használom a suppressiont vagy tower of flamest (szerintem az egyik leghatékonyabb védekező épület), "operálok" a bombákkal is (fire bomb és morklay trap).
Deepcoil wormot csak egy pályán használok, szívesebben vetek be helyette inkább magma hurlert. (A magma hurler idézési költsége 100 power, míg a wormé 250. Persze ami nagyobb gond az a cd. Mire tudok 2 wormot idézni, addigra 6-7 magma hurler már elég rendes tisztítást végez.) -
ChromeX
addikt
ja csak a Motk képessége nem folytonos, igaz tud közbe mozogni de akkkor sem, amugy a mana wing pont most néztem az expert behind the enemy lines replayt és kb sztem CSAk mana wingel lehet elkezdeni, de azt is 300 pontért vesztegetik, nekem most vennem kéne egy: manawinget, razorleafet, Motk, hogy csak az oclsobbakat említsem, egyébbként sztem legyen pure nature enlighel meg shadow worm meg fire dragon ez elég gyakori combo és igen erős, persze ha van rá pontod
-
ChromeX
addikt
hát ennél jobban én nem tudnék szívni ma egy pályát sikerült befejeznem.. desync akingof giantsnál meg, dc, pvp közben, hogy ugy mondjam a tkom tele van. igy nem lehet játaszni.
t1 t2ben nem nagyon van t1nél a wind shaman ensanre combo a nyerő, über egységnek számit a mark of the keeper? t1nél még a mana wing, t3ban a razorleaf deepcoil mondhato übernek ha jol értem mit gondolsz alatta, a legjobb 4 orbos lényei meg a naturenek vannak sztem
gondolkoztam ohgy veszek még pontot de msot ugye suli miatt kevés időm lesz játaszni és ha azt a keveset is ilyen desync errorkkal kel akkor köszönöm nem kérem...
-
Filder
csendes tag
Paypal accountot kreálni valóban néhány perc, viszont ahhoz bankkártyát kapcsolni kicsit hosszabb.
Online bankolással 2-4 nap, egyébként több, mivel az aktiváló kódot a banszámla egyenlegeden találod majd meg.A Paypal a következő módon jár el. Az új account létrehozásakor, vagy "új" bankkártya hozzákapcsolásakor megterheli a számládat 1 euróval vagy dollárral.
A bankkártya aktiválásához szükséges kódot a részletes bankszámla kivonaton a Paypal tranzakció mellett találod. Miután ezt a kódot megadtad a paypal accountodnál, utána tudod használni a kártyát. -
ChromeX
addikt
neem lehetetlen egyedül a king, de volt egy jo csapat akikkel 2szer egymás után aztán megint öszeszedtem emberek késöbb egy 3.ra
azért ha belegondoltok erős a sunderer de, 110 power a képessége 80+ a strikers 90 ez ugye 280 képesség nélkül 200 és az csak egy sunderer, mondjuk neked nature az első orbod, swiftel kezdesz swiftclaw, a spec képességgel azzsem 990et sebez 800 a hpja a sunderernek a strikersnek alapon 600 600 a swiftclaw 80power meg egy windweaver 70 az 150 meg egy roots az 200 ha ez az orbodnál még az is lő meg a wind is messziről a swiftclaw behal de sebzett, na igy kb a strikerek tuti meghalnak és ha a megidézés után a sunderert már gyakod is ugye csak fele hp a summoning miatt, akkor őt is be lehet ennyivel verni sztem és neked haamrabb lesz 70 powered még egy csoport ijászra mint neki 110egy ujabb sunderere ami megintcsak fele hpvan jön, persze ehez ott kell maradni vagy legalább is a közelbe de ki lehet védeni elvileg, nem tom gyakolratba megy e függ a játékosoktol
persze tény hogy jo lap nagyon, én is fentem rá a fogam -
engineeeer
tag
Én is vettem tegnap egy sunderert miután 3 2v2-t úgy buktunk a társammal h az ellenfél nem rakott se orbot se powert az elején csak átszaladt a mapon strikers-el és behozota a 3mas szintű sunderert,azzal h én powert raktam már el is buktam a meccset mert 100pont hátránnyal nem bírom leütni 1orbnál + még eruption-t és mine-t is kaptam...
-
ChromeX
addikt
jo lenne a nightmares pályákat csinálni de nem leszek ithon este, most megyek el
viszont ma igen jövedelmező volt megvan a scyhte lvl2uprgade és a fathom lord lvl2es a king of the giants experttől 3 csináltam meg a pályát, nem nehéz ajánlom, expertre önbizalmat növelnimeg a kimaradt regrowth lvl 1-et is öszeszedtem a bad harvest standard rol
-
Filder
csendes tag
Több működő megoldás is van, nyilván lap függő. (Horjával talán mi is csináltuk egyszer, de ebben nem vagyok biztos.)
Vannak kifejezetten elegáns megoldások is, ahol nem kell figyelni folyton az ellenfélre. Ez szólónál jól jön.Az expert pályán gyakrabban jönnek a teleport-ból a twilight egységek. Rövidebb az idő két hullám között.
Szerintem a Dwarven Ridle, a Blight és a Bad Harvest advenced is keményebb. Persze ez teljesen szubjektív.
Én egyébként dreadnoughtokat és giant wyrmet használok, ráadásul nem is az emiternél védekezek, hanem a "bázisukat" rombolom le mikor megjelenik worldbreaker gunnal. (Az ágyút tunningolja egy skyelf sage. Takarít rendesen.)
Néhány hete megszereztem a Wheel of Gifts I. fejlesztését, lehet hogy kipróbálok más védekezést is. Valami kevésbe odafigyelőst. -
ChromeX
addikt
hogy hogy nem lehet lejátszani őket?
amugy köszike, huzos volt
amugy nekem bejön a pure fire pakli, a strikers meg nagyon jo kezdő lapnak a charge miatt, elvileg erősebb s swiftclaw de ráchargeolnak és már tök lassan tud csak elkezdeni táamdni mig helyezkedik meg ilyenek már a fél hpm lenn van, muszáj volt healet tolni hogy maradjon a helyzeti elöny, meg a fire dancer régen öszecsináltam magam amikor jöttek mert gözöm nem volt hogy szedjem ki de a skyfire drake is aranyat ér, msotmár nem para a dancer, aztán meg az iylen paklik amik egy nagy lénnyel akarnak operálni alapbol bukták a paralyze miatt, nagyon szeretem a fathom lordot, meg tök hülyeség volt nek ifelmenni 4 orbra az a sárkány full gyenge.. na jo annyira nem de nem oylan erős
-
ChromeX
addikt
remélem ez az mert kettp van arrol a pályárol
fire dancernek kell benne lennie
vazeee
majdnem amit kértél
a harvestert eladom én neked, ugyis anyni dolgod van
-
engineeeer
tag
Én mindig magam indítom a pályát vagy a társam és assign-ra rakjuk,blight expertet úgy csináltuk meg 2szer h mi meghaltunk ők megcsinálták 2en ilyenkor az a lényeg h aki csinálta a pályát és meghalt az utána ne lépjen ki az elosztós képernyőből hanem várja meg amíg a többiek megcsinálják és utána szétoszthatja az upgrade-eket.
-
ChromeX
addikt
na ja ezzel sokan megelégednének
ésaz tuti hogy csak 1 UR esik? én a multkor kiszámoltam, hogy hogy müködi kez a rare,common, uncommon, ultra rare esés, kijött hogy 5common, 2, uncommon és a rara meg az ultra rare 1néál kisebb szám jött ki tehát valamelyik de a rarenél nagyobb, és igy kijön a booster, nagy lutri ez a booster meg a tome számolgatjuk meg találgatjuk de kb tényleg csak a szerencséden mulik
a zjo ha egy mapon dobná minden upgradet, logikus lenne, akkor lehetne farmolni egy mapot egy lap felhuzásáért, amugy az angoyn jo lenne ha nem adná már be ami megvan,
meg még valami, a blighton amit leírtam a leader lépett ki pont vagy dobta ki a game és ugye advon csupa UR uprgadet dob a végén mind ment a kukába goldá alakitotta öket atomatik, mondjuk nekem nincs URem de akinek onnan kellet volna valami az tuti pipa voltvalahogy ugy kéne hogy ha a leader lép ki akkor az aki másodikként csatlakozott az megkapja vagy valami mert igy a loot pocsékba ment hiába lett meg a map
-
ChromeX
addikt
az a baj hogy, kb most pont tudnék venni egyet de megérni erre költeni a maradék pontomat
?
Filder akkor szolj itt előre beszéljük meg hogy mikor, nem tom emlékszel e az insane god-ra de az elég simán vittük advon, tetszett az a pálya remélem experten se egy rémálom, nem baj ha nehéz csak ne legyen lehetetlen.
és ha mondju knem akarok tome format mecset akkor csak simán felhasználhatom azokat a lapokat vagy 1honapig azok le vannak kötve?
-
ChromeX
addikt
ja a lootolás kicsit gáz ezt engineer is mondta, főleg guye hogy az értelemes uprgadeket mind experten dobja advon még a lvl2eseket sem, azok a pályák meg nehezek és örülsz ha tul vagy rajta, nem hogy farmoljad valami uprgadért, experten mondjuk dobhatna 8lapot simán.. renegade upokis oda zsufolják akkor meg 16ot minimum. de hát tulajdon képpen így tartják fenn a játékot az nem lenne jo ha minden tök könnyen meglenne..
a tome az olyan hogy megveszed és ugy ahogy van azzal nyomod, mint amikor HKK-ztam a frissen bontott versenyekere hasonlít? vagy tökre nem tudod miről beszélek
-
ChromeX
addikt
egyébbként ugy hallotam hogy kapni fog 30mp-s build timeot talán a renegadere, de egyébbként le lehet szedni 1 orbnál is hozol be két swiftclawot mert azokat nem tuja knockbackelni és azzal kiszeded sztem 2 mondjuk lvl2es upgaden megy, nekem az insane god is kéne experten hogy a swifthez meglegyen az uprgade, de nyomok veled ravens endet az ugyis kell advon
Filder van kedved az experthez is?
megvettem a skyfire 2.uprgadeját meg egy lapot és igy a PvP deckem lvl39es
-
ChromeX
addikt
az nagyon messzire elhord és sokan rusholnak vele, fire stalkerrel vagy skyfire drakel visznt ki lehet szedni.
a ravens end szerintem egyedül nem tudtad volna megcsinálni mert amikor a végén küzd a Mo a blightal akkor tudod teloznak le fel, ott az egyedül necces megoldani, de igy 2ora játék után sajnállak
én most lenyomtam a Blightot advon 3emberrel, meg kell mondanom kb lehetetlen időben végezni a 3. áborral már a 2.al sem sikerült, a mákom meg az volt hogy amikor a 3. tábort nem értük el én fönn voltam és minden egység le ment minden bandita amik felém kellett volna jöjjenek azok is ez volt a mákunk mert ott ugyan leírották 1 orbig a srácot de volt melletee valaki és ő megmentette, ha följönnek akkor nekem végem az tuti meg melöllem az egyik gyerek kilépett, aztán végül megcsináltuk, amugy a Wheel of the gifts elvileg nem lenne szabad stackolnia,? tehát az buggolásnak számít? -
ChromeX
addikt
nem sajnos nem a paklival van a baj, mert azt kb egy az egyben najo 60%ban megcsináltam olyanra amilyen a replayben volt, nem kellet sokat alakítani beraktam a ensnaring rootsot meg talán a breeding groundsot de a többi nekem is benn volt, meg én 4orbnál nem fire dragonozok hanem vannak nagyon nature lények azok sztem jok. még talán effectivebb is az én paklim, nagyon precíznek és pontosnak kell lenni meg szerencse is kéne, meg ugye rettentoen sok helyen kéne ott lennem
mind1 majd csak ráérzek
-
ChromeX
addikt
nincs meg, akkor oda Motk mindenképpen kell.
szeretnék engineerol tanácsot kérni Ah-hoz. ha szeretnék keresni, akkor a kövit kéne csinálnom, szerintem: megnézem mennyi a legolcsobb legyen most deepcoil, felrakom az enyémez a főlé és megveszem a legolcsobbat, igy elvileg ha eladom akkor megkerestem a különbözetet, jol gondolom ez müködik?
-
ChromeX
addikt
én most reggel lenyomtam a pályát és dobta az uprgadet, én voltam a leader, amu7gy azon látszik hogy csak oylan lapokat hozott, ha nem az ak hozott volna pl sámánt tuti vagy valami swift lényt az elején, az ens roots uprgade megvan nekem
lehet megveszem azt alapot
Mo mennyire nehéz experten? van valami lap ami mindenképp kell hozzá?
-
ChromeX
addikt
érdekes mecs, azért azt gondolom láttad hogy F2Pes paklija volt, de nem akakor csökkenteni az érdemeidet
meg az üyges volt hogy a végé az orbjára mentél le, amugy enm tudom miért adta fel.. mind2en egy orbon voltatok max ha neki nem volt powere akor volt értelme feladni. ja és sztem a swiftclaw ahoz drága és gyenge hogy igy használd, szerintem az maradjon csak alkalmi harcos, persze még itt az elején talán elmegy d eén inkább egy csapat ijászt hoztam volna helyette, amugy izgi replay oylan volt mint a Gyurta DAni úszása Romában, 190mig nem tudod ki nyer, itt sem tudtam, hogy nyered meg
-
ChromeX
addikt
nekem komplettül a netem szakad meg, de a router miatt tudom miért de nem tudok vele mit csinálni, a guns az 4 játékos de egyáltalán nem nehéz. ha jön filder meg az a srác is tegnaprol akkor megvagyunk ugy tök jo lenne
meg ahogy nézem a link vistához van, Xp van fenn, azért köszi
-
ChromeX
addikt
és ha igaz megkaptam a thornbarkot?
nagyon köszi
ma nyomtam két guns-t tök jo pálya a wheel uprgade meglett de a sámánt nem kaptam meg
a sikereken felbátorodva mentem egy SoH-ot hát benyaltammegölik fenn meg lenn az embereket, nem tom talán ha elérem a 3.orbot akkor még kihuzom egy ideig, de amit fentre meg lentre felhuzok az kevés..szétszedik és ugye középen meg haladni kell a 3. 4. orb felé a 3.at sem értem el
de nem adom fel..
sok lett a smiley,bocs -
ChromeX
addikt
ma este 10kor lehet ha engineer nem is játszik akkor is 3an vagyunk 1 mebert meg tudunk akár válogatni is hogy jo legyen, filder neked ok?
amugy igen nagy előny ha kommunikálunk közben ez a legtöbbször nem megy
meg ha már öszejövünk akkor nyomhatunk PvP 2v2őt ranked akár valaki egyszer pihen -
ChromeX
addikt
igen légyszi szolj, ja unkrankdeden játszunk,
engineeeer: a bandita táborok nem jelentenek gondot, utna amior azt a 6ot kell és körülötte vannak a stoneskin tornyok azokkal nehéz mert ott erősek az örök is, de ha ott a kristályt kilövöm akkor az elég?
ja megvertem valakit a nem PvP paklimmal
véletlenül benn maradt jo sok különbség nincs a 60% ugyanaz, egyenlőre csak 3 deckem van egy a pvp egy pve általános és egy a SoHra alakítom
ja ráadásul 6battletokent kaptam -
engineeeer
tag
Bocs nem kötekedés de rosszul csinálja a srác a replaybe,amint megvan a 3.orb előre kell menni és lerombolni azt az épületet amiből állandóan jönnek,onnantól kezdve nem jön sem a lövős egység sem az a másik amit ha megölsz pusztít maga körül és zavartalanul gyűjtheted a powert.
-
ChromeX
addikt
igaz vannak olyanok azokat általában 4orbos lénnyel ölöm le a végén
annak jobb aki föladja sztem lehet 1 tokennel kevesebb de visszahozni lehetlen nekem akkor márolyan előnyom van hogy nem lehet visszajönnnie az ellennek, hanyas Pvp rankod van?
uh
nem szabad kapkodni, csak nyugodtan és szerintem ha adhatok egy tanácsot ne kezdeményezz vagyis csak ovatosan mert azt könnyen kihasználhatja, probáld bezárni az az elején sokat számít, meg én pcit hagyon neki eléönyt az elején inkább mindig powert építek, ha van 2. orbja ugyse lesz powere meg nem kell lerohanni az elején mindig kontroláld a pályát, csináld ugy hogy mindenre tudj reagálni és csak akkor éíts támoado sereget ha biztos power háttered van addig csak countereld és szerezz powert én valahogy igy csinálom
-
ChromeX
addikt
az encounterst én is megtudtam de a SoHnál most kkicsit elakadtam tuningolom a paklim és csak késöbb futok neki megint, most PvP-ztem a disconenct elött és a kis szrházi tök vesztésre állt de az istennek sem adta volna fel.. amugy a dwarven riddle nagyon nehéz főleg ugy hogy ott is ki lépkednek meg aztán engem is ledobot a routerem...
-
ChromeX
addikt
ja azt nem tom hogy csináltad hogy magasabb rankja volt
mert a ranked PvP-ben ugy sorsol melléd hogy a te rankodközeléből tehét picit több picit kevesebb vagy ugyanolyan, ha neked még 1esen is van kakor sem kaphattál szerintem 3asnál nagyobbat, bár a legeléjén én is kikpatam aztán nyertem és most 14esen megint kikapok mint a fene
-
ChromeX
addikt
nem mentem fel mert neteztem és vártam hogy írj, hogy felmész
akkor te eddig mennyi pontot is vásároltál összesen? 2x3kt?
most volt egy tök jo pvp-m forst deck na mondom ez lehet bever, de szerencsére forst nature volt, az elején neki mentem egy hirtelen ötletől vezérelve és campeltem a második orbjánál amit elkezdett felhúzni ebből gondoltam nincs sok power igy adok ott neki, gyült ott a kis seregem ijászokkal adtam neki de végül elzavart, maulerek voltak nála meg frost mage, ne tul izom, ezután nekem sikerült power elönyre szert tennem megcisnáltam a 2. majd kb rögtön a 3.orbot és onnan már esélytelen volt, jöttek a magamhurlerek meg egy skyfire is mert kb semmi anti air nem volt neki aztán már könnyu volt a fathom lordok tankoltak, nekem ez a fathom lord magma combo nagyon bejön,
ja tegnap vettem egy boostert hát nem volt benne semmi
nem tom megéri e porbálkozni eddig 3 boosterből 2ben volt drágán eladhato lap
-
Brent
aktív tag
Persze hogy!
Van account, belép a loaderbe. Amikor ott van az a fül, hogy play rámegyek és nem történik semmi.
Bár a Battleforge-os forumot olvasgatva kezdek rájönni a dologra. Windows 7 van a gépemen és abban ugye directX11-van. Ha jól értelmezem a dolgokat fel kéne raknom a directX 9-et és akkor működne a dolog..
Ebből gondolom: [link]
-
Nah, tegnap másodszorra sikerül tmegcsináli a pályát, de megint egyedül, mert miután elindult a játék, a másik játékos rögtön kilépett a mapból. Miért csinálja ezt? Ez már a második eset. Létrehozott egy játékot, majd indulás után ő lelépett. Ez neki valami előnnyel jár? De szerencsére egyedül is ment a pálya, sőt szerintem ez tipikusan az, ami még könnyebb is egyedül (legalábbis standardban), mert akkor rögtön az elején lehet 4 orbot szerezni (a Slave Master-ről van szó).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest