- Apple Watch
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, lenyomtam életem első 4 PvP meccsét a játékban. Mind a négyben elvertek, és mindig olyan ellenfelem volt, akinek már sok szintje volt a PvP-ben. De azért küzdöttem, az első két alkalommal collection paklival nyomultam, 3 ill 2 battle tokent, a második esetben tome paklival, 4 ill 2 tokent kaptam. Tome paklival sokkal hamarabb kikaptam, nem cicózott az ellenfelem.
Mindenesetre rájöttem, hogy sokkal többet kell támadó varázslatokkal variálnom, mert főleg azokkal aláztak nagyon. Az egyik - nagy baj, hogy a tome-omban semelyik színből sem esett egy db swift egység sem sajna (T1-es).Valakinek van majd kedve ma este (ill. holnap) advanced pályákat nyomni együtt?
Ja ige, honor tokent mikor kap az ember pvp-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS routerek
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest