- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filder
csendes tag
Több működő megoldás is van, nyilván lap függő. (Horjával talán mi is csináltuk egyszer, de ebben nem vagyok biztos.)
Vannak kifejezetten elegáns megoldások is, ahol nem kell figyelni folyton az ellenfélre. Ez szólónál jól jön.Az expert pályán gyakrabban jönnek a teleport-ból a twilight egységek. Rövidebb az idő két hullám között.
Szerintem a Dwarven Ridle, a Blight és a Bad Harvest advenced is keményebb. Persze ez teljesen szubjektív.
Én egyébként dreadnoughtokat és giant wyrmet használok, ráadásul nem is az emiternél védekezek, hanem a "bázisukat" rombolom le mikor megjelenik worldbreaker gunnal. (Az ágyút tunningolja egy skyelf sage. Takarít rendesen.)
Néhány hete megszereztem a Wheel of Gifts I. fejlesztését, lehet hogy kipróbálok más védekezést is. Valami kevésbe odafigyelőst.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest