- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filder
csendes tag
Jól használható lap az enlightenment.

Jó, jó, tudom nagyon drága.
Sokan használnak tiszta nature paklit, de úgy gondolom hatékonyabb több frakció lapjainak "vegyítése". Látva az új lapokat, ez még jelentősebbé válik.
Én például nature-frost és nature-fire paklit is használok. Tiszta nature paklit soha. Shadow lapokból pedig csak egyet.
Pve-ben nature kezdés után jó t2-es egység lehet a mounteineer vagy a skyfire drake. De szívesen használom a suppressiont vagy tower of flamest (szerintem az egyik leghatékonyabb védekező épület), "operálok" a bombákkal is (fire bomb és morklay trap).
Deepcoil wormot csak egy pályán használok, szívesebben vetek be helyette inkább magma hurlert. (A magma hurler idézési költsége 100 power, míg a wormé 250. Persze ami nagyobb gond az a cd. Mire tudok 2 wormot idézni, addigra 6-7 magma hurler már elég rendes tisztítást végez.)
Új hozzászólás Aktív témák
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Eladó GIGABYTE Z790 GAMING X AX Alaplap!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest