Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Magisk
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, végre kaptam egy jó tome-ot. Persze az ultra rare mi más lenne benne, mint az infect (érdekes, hogy eddig 10 ur-ből nekem 9 shadow volt, és 3x kaptam ezt az értéktelen kártyát). De van benne sunderer, swift fire egység, és crowd control varázslatok is, vagyis végre össze tudtam állítani egy ütős paklit. Meg is nyertem az első csatámat vele, elég izgalmas volt, majd este feltöltöm a replay-t.

Ez a sunderer nagyon durva, simán T2-esnek vagy ultra rare-nek kéne lennie szerintem. Jó megnézni ezeket a replay-ket utólag, rájön az ember, hogy mennyi hibát követ el, még ha nyer is. Én pl. még nem használom elég találékonyan az offenzív varázslatokat, de majd csak belejövök.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Arc Raiders
- Próba
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest