- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
na ja ezzel sokan megelégednének
ésaz tuti hogy csak 1 UR esik? én a multkor kiszámoltam, hogy hogy müködi kez a rare,common, uncommon, ultra rare esés, kijött hogy 5common, 2, uncommon és a rara meg az ultra rare 1néál kisebb szám jött ki tehát valamelyik de a rarenél nagyobb, és igy kijön a booster, nagy lutri ez a booster meg a tome számolgatjuk meg találgatjuk de kb tényleg csak a szerencséden mulik 
a zjo ha egy mapon dobná minden upgradet, logikus lenne, akkor lehetne farmolni egy mapot egy lap felhuzásáért, amugy az angoyn jo lenne ha nem adná már be ami megvan,
meg még valami, a blighton amit leírtam a leader lépett ki pont vagy dobta ki a game és ugye advon csupa UR uprgadet dob a végén mind ment a kukába goldá alakitotta öket atomatik, mondjuk nekem nincs URem de akinek onnan kellet volna valami az tuti pipa volt
valahogy ugy kéne hogy ha a leader lép ki akkor az aki másodikként csatlakozott az megkapja vagy valami mert igy a loot pocsékba ment hiába lett meg a map
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fogyjunk le!
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Asztalos klub
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Corsair RM850e 2025 850W - ATX 3.1 - PCIe 5.1 - Garancia 2032.11.08
- Apple Watch Ultra 1 EU modell, 2 szíj + töltő, akku 89%, korrekt állapot
- SHH váltó 2017 októberi
- Kingston FURY Beast 32GB(2x16GB) DDR5 6000MHz - Élettartam garancia
- Apple Mac Mini M1 8gb ram 256gb ssd - hibátlan állapot - BeszámítOK
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ésaz tuti hogy csak 1 UR esik? én a multkor kiszámoltam, hogy hogy müködi kez a rare,common, uncommon, ultra rare esés, kijött hogy 5common, 2, uncommon és a rara meg az ultra rare 1néál kisebb szám jött ki tehát valamelyik de a rarenél nagyobb, és igy kijön a booster, nagy lutri ez a booster meg a tome számolgatjuk meg találgatjuk de kb tényleg csak a szerencséden mulik 
valahogy ugy kéne hogy ha a leader lép ki akkor az aki másodikként csatlakozott az megkapja vagy valami mert igy a loot pocsékba ment hiába lett meg a map