- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
na ja ezzel sokan megelégednének
ésaz tuti hogy csak 1 UR esik? én a multkor kiszámoltam, hogy hogy müködi kez a rare,common, uncommon, ultra rare esés, kijött hogy 5common, 2, uncommon és a rara meg az ultra rare 1néál kisebb szám jött ki tehát valamelyik de a rarenél nagyobb, és igy kijön a booster, nagy lutri ez a booster meg a tome számolgatjuk meg találgatjuk de kb tényleg csak a szerencséden mulik 
a zjo ha egy mapon dobná minden upgradet, logikus lenne, akkor lehetne farmolni egy mapot egy lap felhuzásáért, amugy az angoyn jo lenne ha nem adná már be ami megvan,
meg még valami, a blighton amit leírtam a leader lépett ki pont vagy dobta ki a game és ugye advon csupa UR uprgadet dob a végén mind ment a kukába goldá alakitotta öket atomatik, mondjuk nekem nincs URem de akinek onnan kellet volna valami az tuti pipa volt
valahogy ugy kéne hogy ha a leader lép ki akkor az aki másodikként csatlakozott az megkapja vagy valami mert igy a loot pocsékba ment hiába lett meg a map
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden, ami Unreal Engine
- Okos Otthon / Smart Home
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ésaz tuti hogy csak 1 UR esik? én a multkor kiszámoltam, hogy hogy müködi kez a rare,common, uncommon, ultra rare esés, kijött hogy 5common, 2, uncommon és a rara meg az ultra rare 1néál kisebb szám jött ki tehát valamelyik de a rarenél nagyobb, és igy kijön a booster, nagy lutri ez a booster meg a tome számolgatjuk meg találgatjuk de kb tényleg csak a szerencséden mulik 
valahogy ugy kéne hogy ha a leader lép ki akkor az aki másodikként csatlakozott az megkapja vagy valami mert igy a loot pocsékba ment hiába lett meg a map