- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #7811 üzenetére
Valamit valamiért. Azt azért ne játszuk már el, hogy naturénak van egy jó egysége és azt 2x nerfeljük. Vagy ha ekkora a buzgóság és ennyire látjuk a hibákat. Akkor a nature t1-t is rakjuk rendbe.
Sorolom: t1-re s/m egység (60 powerért, swift) m/m egység 50 powerért, surge 500hp 40 power. T2-re spirithunters buff és egy normális m/m egység. Meg mivel nature/stonekin t2-re nincs repülő egység kellene egy olyan is. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #7807 üzenetére
A drake 100 power. Miért ütné be nehezen?
-
válasz
phanzetomox #7807 üzenetére
Ranked 2v2 PvP, és nem is a láma szekció, hanem 20+ playerektől.
Mondjuk lehet közrejátszott, hogy mind a ketten shadowwal kezdünk. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #7797 üzenetére
Biztos hoz. Kiadnak egy csomó új lapot. Amit a legyengitett do-val már nem lehetleütni.
Azt nem értem, hogy egy 120 poweres egység miért ne lehetne tank?
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #7792 üzenetére
esetleg minden lap kapna új képességeket amivel az eggyes lapok gyengeségét ki lehetne balanszolni.
de sztem lesz majd a tokeneknek más szerepük is mert így nem h az egész random pve rendzsert lövik ki9, de a pve- mapok bármi féle hajtóerejét is. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #7642 üzenetére
Én pve deck összeállitásban adtam tanácsot.
Ahogy elnézem magunkat és a fórumot nem különbözünk a kinti fórumtól.
De valóban legyen béke.
-
linekiller
tag
válasz
phanzetomox #7635 üzenetére
aki minden szóra felkapja a vizet azzal valami baj van.
amikor grigorit robbantok én is lamer vagyok ha valaki deep one-ra, mortarra építi a játékát szintén lamer , ez ilyen egyszerű.
gyurival még fórum előtt is sokat vitatkoztunk lapokon és játékstíluson ingame ezek a viták lényegében a véleményeink megosztását jelenti, de ami nagyon fontos hogy tisztelem ahogy játszik és ahogy viselkedik még ha nem is értek vele egyet.
Gyuri : a coldsnap miatt szinte alig fognak sebzést bekapni az ellenséges egységek ez rootsnál nem igaz ezért is olyan erős a roots + aoc.
Ja mellesleg amióta se shade , se launcher nincs a deckemben 4 rankot léptem előre -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #7551 üzenetére
Na ennyi.
De ha a Shadow Wormel megcsinálták az Eartshakerrel is megfogják
Am az enli nerf nem lenne butaság csak hát ugye az ea nem fogja a leglehúzósabb lapját eltúrni.(igen tudom h ezzel itt senki nem ért eggyet,nem is érdekel mert kb ezen a témán úgyis falnak beszélnék, szal a falnak pofázni nem akarok,de azon a tényen túllátok, hogy drága nem túl pozitív se pve, se pvp ügyileg)
az earthsahkernek 300-ba kéne kerülni, és egy kicsit buffolni a sebzését, így pve-be is kompenzálva lenne az ára és akkor aztán tényleg meg kéne gondolni h használja e az enlivel az ember pvp-ben.
-
Simid
senior tag
válasz
phanzetomox #7538 üzenetére
Nem tudom másnak milyen gondjai vannak, de úgy tűnik az én esetemben csak vélemény különbségről van szó. Szerinted sok olyan lap van ami Enlight-tal használva pvpben OP, szerintem meg csak egy van az Earthshaker.
-
linekiller
tag
válasz
phanzetomox #7538 üzenetére
amii-val xl-lényt használni nem épp a legokosabb döntés és amint már feljebb írtuk nincs gond a t4-es lényekkel comet catcher meg szintén nem gond sok powert köt le és sokáig épül .
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #7526 üzenetére
Csak a reviv-el van baj.
a Nasty alapból arra van h magas hp-s egységeket berobbants. -
linekiller
tag
válasz
phanzetomox #7522 üzenetére
ha cluster explosionra gondolsz az is komoly de ahoz micro is kell.
a t4-es lapokról meg alapjában véve annyit hogy ott van például a bloodhorn azért az is elég gyakori és tény hogy erős de lelehet verni egy earthshaker ellen nem tudsz mit kezdeni csak ha van building protection a deckedbe és ez nem minden deckre érvényesmég annyit hozzá tennék hogy van pár pro player aki ténylegessen használ t4-et időnként 2v2 meccseken
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #7522 üzenetére
Ehhez még annyit hozzáfűznék hogy aoc+t4 az meg hihetetlen erős,ja és van glacier is. Tényleg nagy a veszélye hogy orbot veszítesz és 300 powerért újra kell építeni..
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #7456 üzenetére
Phanze úgyis használni akarod a sundit majd holnap ha ráérsz velem jöhetzs úgy is ki szeretnék próbálni ellene vmit h mennyire válik be.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #7392 üzenetére
Akkor jó ez mikor erős diffet csinálsz vagy épp ranked megy.
Badle: nincs itt függőség. Akár egy napot is kibirok nélküle.
De lehessen tudni mi történik és mikor.
-
válasz
phanzetomox #7311 üzenetére
így akkor nem is fogok...
-
linekiller
tag
válasz
phanzetomox #7258 üzenetére
szeva nem tudom milyen lapokat használsz fire t1-re de hogy a shadow nagy hátrányban van ellene az tuti egyedül a shadow t1-nek vannak gondjai a sunderer ellen és nincs semmilyen S knockback lénye vagy spelle sem neked viszont van ( firesworn ) szóval a shadow playerek legtöbbjét még t1-en eltudja intézni egy jó fire játékos
tipp+
egy legend barátom fire t1 lapjai :
scavanger, sunstriders, wrecker, sunderer, firesworn, eruption, scorthched earth, és van egy plusz helye a következő lapoknak : banner of glory, mine, makeshift tower, mortar ( nem szokta használni) -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #7262 üzenetére
Mondjuk a dark forrestkineket és hasonló teremtményeket szivesen kipróbálnám
-
Murder3
addikt
válasz
na és még nektek kell shadow/nature dual frakció?
a fire t1 nincs hátrányba a shadowal szembe simán be lehet szedni vele.
csak a nature van hátráynba a frost előnybe míg a fire az egyenlő sőt a eruptionnak köszönhetően van 1 minimális előnye is sztem. -
Neocskaa
tag
válasz
Én azt tudom neked mondani, hogy támadd be T1-en, és minél több ideig ne engedd neki, hogy felmenjen T2-re. Ha már felment, nincs más választás mint Moont lehívod és Necroshadet nyomsz DO-ra.
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #7241 üzenetére
szuper még két shade-s nem hiszem el...
-
G4ga
őstag
válasz
phanzetomox #7138 üzenetére
eloszor is bocsanat a helyes irasi hibakert, mobilrol netezek az asztalim ellenoriz...
Egyenlore alap lapok vannak, es vasarolni szeretnek melle. Ezekre kernem a javaslatokat.
Egyenlore pve-szinten jatszom.
A cel a piros elsodleges lenne, de ha mast javasoltok, szivesen veszem. Amint jo lesz az asztali csekkolom a lapokat, addig johetnek a javaslatok.
LFGGaga a nevem. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
phanzetomox #7125 üzenetére
Köszi, de ma bontottam, és abban volt egy Amii Tower...
Na, megvettem az első pakkot. Az aukciós lista szerint jól jártam, az albbiakat bontottam, amik értékesebbek: Harvester, Mark of the Keeper, Overlord.
Ahogy néztem az árukat ezek kb. 1400-at érnek 3-an.
Viszon egy dolgot nem értek:
Ez elvileg 4 boster +32 common lap, tehát összesen 64 új lapot kellett volna kapnom, de összesen így kaptam:
1 UR
4 R
8 UC
52 CEz 65 lap...
Nem baj, csak nem értem.
A másik: ha rámegyek a Build Deck-re, ott bal felül lenyíló menüben tudom kiválasztani, hogy az alap 64 lap, vagy a tome lapjaiból akarok válogatni. Nem tudom ezeket valahogy összevonni, hogy egybe lássam az összes lapom?
Annyira nem zavaró, de veszek még 2-3 tome-ot, és 10 percig fogok keresni egy lapot, mire megtalálom. Vagy valamit benéztem? -
TazLeacher
nagyúr
válasz
phanzetomox #7111 üzenetére
Nekem a karakterem: Yvorl
Akartam is kérdezni: láttam, hogy lehet új karaktert létrehozni. Gondolom olyankor adhatok neki új nevet. Ha megvan mind2, akkor melyik lesz a "nickem". Vagy külön kezeli mind2-t? Vagy egyszerre csak egy lehet?
U.I.: nem jött még meg a kulcs...
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #7107 üzenetére
kb 200 bfp-ért be lehet szerezni nem?
nagyon le megy a gridner ára kénytelen leszek boosterekre fanyarogni.
ami monumetn gyanánt én is bátorkodtam 2 legendary lapot készíteni
kéepk hiányába sajnosmég nem tudtam bf creatorba megcsinálni
t4- l nagyságú ágyú. 350 power
Godbreaker Cannon(unlimited range)
sebzése:0
védelme:6500képességek:
Giant Bombarding:Szükséges 20 másodperc egy lövéshez.15000 kárt okoz az összes egységen ami egy 40 méteres körben van.
Minden lövés után 75mp a cooldown, minden lövés 350 powerbe kerül.
Old connections:Ezt az egységet a játékso többször eltudja hívni, ha több épület van lenn a pályán akkor mindne lövése 20%-al ocslóbb lesz.
Giant supporter:Midnen baráti xl egység 4000 pontú jégpajzsot kap 60 secundumig(200 power).reusable 120secenként.t3-es xl nagyságú 400 power
Battleforge Shard
támadás:0
életpont:1200
képességek:mindegyik képesség aktiválasa szükséges, ha egy képességet aktiváltál már nem aktiválhatsz másiakt vgay játszahtod ki újra ezt a lapot.
Forge power: amíg ez az épület áll mindne lapot kijátszahtsz a harcmezőn orb követelmény nélkül.
Risky power:7mp-ig kijátszahtod bármelyik lapot a harcmezőn ám ha lejár a 7 másodperc semmilyen más lapot nem játszahtsz már ki a játékban.
Armageddon:az összes void powered és használt powered egy pontba sűíti és megszorozza az orbjaid számával madj kiválaszthatod h melyik egységenk adod ezt az erőt.ezután minden orbod és powered megsemmisül, és ez az egység lesz a te fő orbod.Ha ezt az egységet elveszted akkor vesztettél.Az egység kap leader immunity képességet és az összegyűlt pontokat megkapja támadó és védelmi pontoknak.
viszont nem támadhat épületeket és minden lehívott egység ingyenes ám a lehívott egység power costja x3-at veszít a támadó és védelmi pontjából.
Mentality Right:evidensé teszi a 3. orbot így senki nem játszahat ki 3. orbot. -
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #7104 üzenetére
Akkor inkább nem veszek,hanem elpocsékolom a marketen : D
Kereskedni én is szoktam,jó kis profitokat össze lehet hozni,de a boostert annyira nem szeretem az tényleg nagy rizikó inkább charge upra költöm . Kapóra jött most ez az Amii monument tome promóció,így kevesebbet lehet bukni,nagyobb bátorsággal veszek tomeot.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #7099 üzenetére
pedig jól jönne 140 vic. token egy-egy meghívásért.
(#7100) kenesei1982 ott nincs semmi.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #7073 üzenetére
Nekem ez a két bandit lapom volt már csak (előtte mind kiszortam).
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #7051 üzenetére
már miért ne? t3-on csak 1 zöld orb kell hozzá shadowba úgysincs egy mindenhova jó xl t3on.
és még akkor a heal spelleket is be lehet rakni.még 2 grindert akarok farmolni és amellet kérdem.
csak később lehet bánom majd h eladtam msot és arra h emgvegyem emg drága és nem éri meg így h boosterbe volt kb a grim bahir szintjén van.(pontosabban inkább úgy nem éri emg megvenni mert zöld és én arra nem iegn akarok építeni, de a grim bahir emg minden szmpontból szar, deepcoil emg az eggyik leghasznosabb t3 xl) -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #7049 üzenetére
lesz béta is...
egy kis üzleti kérdés.
szal ma eladtam övön aluli áron a grindert(mert ez a szar nem engedte cancellozni)
vettem pár cahrgot és 1 boostert amibe Deepcoil volt.
Még vagy 2 grindert szeretnék befarmolni és ha már megvan ezt még használnám is.
Így nem tudom msot megéri esetleg eladnom? mert nem olyan jó az ára h megérje régebben több volt annyiért inkább eladnám, mint msot ennyiért, és ezzel talán t3-ra megbarátkoznák a nature-val. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #7044 üzenetére
az amúgy is nagyon kevés játékos 3/4-ét majd bannolni fogják?
nem hiszem, max majd csak a referralt játékosokat mik ugye kb lvl 4-es szint elérés után be sem lép a játékba. -
Simid
senior tag
válasz
phanzetomox #7036 üzenetére
A promo Mo az most volt a grinder előtt a 3. friendsért járó jutalom.
-
Razuel
aktív tag
válasz
phanzetomox #7036 üzenetére
Melyik? Van már egy pár..
Am most áttértem egy másik acchoz annak a neve xRyogui.. A régi acc az meg Razuel volt asszem. -
Razuel
aktív tag
válasz
phanzetomox #7008 üzenetére
3x kell, hogy megkapjam a promo lapot.. de az 1-2. nél meg tokent kellett volna adnija.,,
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6975 üzenetére
Pve-ben föleg expertre akkor is jó lesz. Hiszen nem kell hajtanod a 4-ik orbra.
Az más kérdés mikor erre épited a taktikád és előtted más lehúzza ezt a lapot. Amiből elvileg egy lehet a pályán, hiszen legendary.A fönixre visszatérve ennyi a nerf, hogy dazed módban nem sebez annyit?
-
hajsza
aktív tag
válasz
phanzetomox #6970 üzenetére
Ahá, akkor ez a trükkje. Nincs meg a lap, ezért csak az AH-n olvasható leírást tudtam megnézni, ott meg az aktiválási költséget nem tüntetik fel.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6965 üzenetére
nem tudom sztem free csak 30mp-ig várni kell h változtasd vmi ilyesmi
ott a promó grinder az azért nem semmi a stone-nak....
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #6959 üzenetére
valakinek ötlet hogy mit csináljak ??
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6924 üzenetére
persze meg még a surge of ligthra meg az eruptionra is mert ezek olyan lapok ami a többi frakciónak nincs.
Ilyen felfogás szerint az egész játék nem fair.
Nem nem magam ellen beszélek hanem az előbb emlíett példámba.
torony torony ellen nem fair/de uyge ez benne van a játékba nem azt mondtam h rossz(bár a legfelső hsz-ebme nem írtam, talán ezért is értettétek félre)a leginkább a sziklákon átívelő llövéseivel van a probléma, írtam is h sík területeken nincs probléma a lappal,de uyge a szikla lövését kéne elvenni tőle(ami persze lehetetlen).
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6893 üzenetére
Igen de emiatt lett nerfelve?
pont azért mert nagyon megkönnyítette a mapokat.YouTubon van egy vidi ahol a siege of hope-ba egy hit-ből kinyírja a főbosst linked firével.
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #6833 üzenetére
Semmit nem tudok, az "okosok" szerint szeptember-októberben jön az új edition és akkor fogják ezeket a mapokat is addolni a történet végett. Hivatalos információ nincsen.
hamarosan viszont jönni kell patchnek mert elég régóta megy a watchlist,bízzunk a legjobbakban.
-
Simid
senior tag
válasz
phanzetomox #6820 üzenetére
Na ezt most magamra vettem
Valóban a pure shadow deckkel én is nyomkodtam az embalmert meg az UA. Pont ezért tudom, hogy milyen szemét taktikák ezek (én legalább elismerem...). Nekem Murderrel sem az a bajom, hogy használja ezeket, hiszen ezt kínálja a játék. Az a bajom, hogy nem képes objektíven gondolkodni és belátni, hogy készítőknek ezeken változtatni kellene ha valami balanszra törekednek.
(És nem, nálam a balansz nem azt jelenti, hogy eltűnnek a színek sajátosságai!) -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6809 üzenetére
Nem lesz és nem is várható.
Majd a bf 2-be vagy egy új retail boyos kiegbe amit kötelező lesz megvenni.
Miért?Mert ez a teljes motor átírását jelentené nem pedig egy sima kis patch oszt ott van.Másik:
szinek egyénisége meg eggyre rosszabb lesz a degenerált balanszfelfogás miatt.
Ugyanis mindenki azért sír emrt az ellen yoalt használ ami neki nicsn ezért nem fair a pvp.
azt a bizonyos testrészt.
Egy igen jó ötletből csinálnak egy átlag pvp orientált játékot a sok tíz éve starcraftozó kocka miatt....egyéniség...
tehát a nature drágasága is beletaartozik ebbe, ahogy a frost lassúsága, a shaow oclsósága,fire nagysebzése, a nature hela áradata és amgas életpontú egységei, a frost idegesító jégvédelme, a fire monumnetális brutaltással szivató direct lapjai, és ahogy itt a shadow hullákból táplálkozó szivató lapjai(UA) és a nagyon kockázatos cumói(altar of nihil pl)Több heal cuccot a naturénak, nem kell olcsó egység,töb cc-t nekik, több forrestkint nekik.
több védekező lapot a frostnak, több védekező felfogású lapot több, hóbombázó artifactot, több human lyrt és több hóágyút
több buff lapot a firének,brutális nagysebzésű lapokat,méginkább a támadásra koncentráló lapokat alacsonyabb hp-t
Több hullából táplálkozó élőholtat a shadownak,több ua és ce lapot a shadownak, több erősítő és szivató lapot.és még folytathatnám de msot ide nem férne el
Mortar tower 1 baja van...
Kapjon egy buffot több életet vissza a knockbakel.esetleg nagyobb sebzést
csak minimum legyen 100 power és tegyék át t2-re...én nem vagyok elfogult csak kicsit zavaró ez.
Én meg azt mondom h a frakciókat ne eggymáshoz balanszollják, hanem mindne frakció kapjon egy alternatív védekezési módot e sajátosságok ellen.
(elvetemült példa: pl a UA vs Pure fire a fire kaphatna egy giant knockback lapot ami 30m körben knockolja az m és s egységeket+kapnak 10 secre egy lassítást...de ez csak egy durva példa volt...)pl az yoaln eseteket mint a shadow worm nerfje meg egyenesen töröljék.
egy t3 pure lapot ne már azért kelljen gyengíteni mert egy másik frakció lapja ami még nem is pure letudja hívnni...
De ez nem feltétlen az enli támadására irányult(tény h nem fair lap de ok legyen nat sajátosság)
Meg pl ne már azért legyen gyengítve egy lap mert a többi frakciónak így nehéz leütni...meg stb.
töröljék már ezt a hozzáállást faxom elkúrják a játékot.....
a sok starcraft meg hasonló mániás ember húzzon starcraft 2-őzni
sok unkreatív pvp mániás ******, ***** ki van már velük mért kell egy jó játékot ******* miattukkk
teljesen kihoz ez a sodromból....
BOCSÁNAT KICSIT KIJÖTTEM A SODROMBÓLNa majd én csinálok olyan mapot h csak na(csak egyszer szánjam már rá magam)
Én nem olyan védd meg mge jönnek a hullámok tipusút képzeltem el.
többoldalú kötelező eggyütműködés stb... -
TaliGa
aktív tag
válasz
phanzetomox #6778 üzenetére
ööö, azért ennyire nem durva a kissrác... kikérdeztem skype-on, azt mondta, hogy csak azt csinálja, amit más is, próbálja elcserélni a kártyáit...
bemásolom a teljes levelet:
The account registered to this email address, xy (ea.com), was reported and verified to have committed a violation of the EA Terms of Service on the [CHOOSE SERVICE: EA Forums (http://forums.ea.com/mboards) OR Spore Forum (http://forum.spore.com)]. A post created with the xy (ea.com) account contained evidence of [INSERT TYPE OF VIOLATION] and as such violates the Terms of Service. The post has been removed and the violation has been noted on your account. Please note that we are simply trying to notify you of the violation so that you are aware of our Terms and can avoid this sort of posting in the future. The violation is included below for your reference:“[Room Disruption(scrolling)
xy 13:17:57 Buy Worldbreaker Gun= Northland Drake+Vileblood+Stone Launcher+Gemeye xy 13:17:57 Buy Worldbreaker Gun= Northland Drake+Vileblood+Stone Launcher+Gemeye xy 13:17:57 Buy Worldbreaker Gun= Northland Drake+Vileblood+Stone Launcher+Gemeye ]”Although this is simply a notification of the violation, you should be aware that continued or serious violations can result in further action against your account including account suspensions and bans which may affect your access to online games and services.
-
KHiNg
csendes tag
válasz
phanzetomox #6778 üzenetére
Erre egy nagyon egyzserű megoldás lenne ha kibővítenék a d.trade ablakot még több slottal...egy csomó scammer nem tudna érvényesülni!!! és nem kéne ilyen fölös dolgokkal foglalkozni
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #6772 üzenetére
Hogyhogy átverni? Egy kártya értékét a tulajdonos határozza meg, függetlenül ah áraktól, ha a vevőnek jobban megéri tőle megvenni, akár háromszoros áron is, akkor az az ő dolga.
Más: a spearmen miért is olyan jó lap? Miért érdemesebb betenni a pakliba, mint mondjuk egy werebeasts-et?
-
TaliGa
aktív tag
válasz
phanzetomox #6772 üzenetére
lol
kifejtenéd? mert nekem ez kínaimondjuk gondolom, hogy a kártyák értékével van gond, 12 éves, ezek szerint életrevaló kis suttyó
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #6704 üzenetére
"ha jól tudom pachito kolléga épp rendelkezik eladó 7k bfp-vel" ez így van.
Ha esetleg kellenének a pontok, írj pü-t nyugodtan, vagy írj rám ingame. Demiron, vagy Fatigue néven megtalálsz.
-
válasz
phanzetomox #6704 üzenetére
köszi az infót. majd ha rákattanok akkor lehet h befektetek, de először még ki kell ismernem a gémet. 2 óra járék után kicsit elhamarkodottnak gondolnám
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6671 üzenetére
nem akkor is ezt mondanám.
Az a lényeg h undead ez számít a képeesége az azért mine mert amikor még régen a harvit átskinelték akkor uygan azt az abilityt adták neki csak mivel bandit és 1 fire, 1 shadow ezért lett a mine.(meg uyge az ellenségeknek jóval erősebbeknek kell lennie.pl a lost wanderer a pve verziójú sem ideiglenes pajzsot ad és a többi és a többi)
az is hülyeség mert ahhoz h aktiváld aképességét ahhoz ennek is kellene gyűjteni 3000 lelket a halottakból.
Nem csak instant 100 powerért lenyomja a mine-kat. -
Simid
senior tag
válasz
phanzetomox #6668 üzenetére
Mert gondolom őazt szeretné ha a saját színével legyen használható.
"a deepfang is azért 2 frost mert stonekin és a stonekin lények inkább frost mint nature.
a badit lények is inkább fire mint shadow."Ez alapján a FFS lenne logikus.
Murder3: Ha common lapok kellene akkor azokat tudok adni. A többi tényleg kicsit drágább kategória. Az overlordot nekem is kellene még chargeolni, nagyon megszerettem mostanában azt a lapot csak elég drága lett (azt az egyet Santa Clausért cseréltem anno).
A cultist master pvpben nagyon erős és pveben van hogy hasznos lehet (ha más nem Necroblaster etetésre), de szerintem 3as UP és pár charge nélkül nincs értelme.
-
zolo96
tag
válasz
phanzetomox #6660 üzenetére
Egyenlőre még csak pve.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6649 üzenetére
úgynézki:S
sajna...lenne 1 ötletem kezdjük el új profilokat alapból bejelölve felvinni full gémig arra csak jönne nem?
vagy lehet várni kell egy kis időt és az utólag bejelöltek is kapank szóval holnap elválik én mindenesetre ma elkezdek gyártani néhány karit. -
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #6647 üzenetére
aki utólag jelöli be az nem kap ?
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6647 üzenetére
Müködik.
Gyerekek. Kinek lesz kedve king of giant-hoz?
Meg mondjatok is egy jó taktikát. Ma 2x próbáltam és Rogan félúton meghalt.Ma a gyereknek újra telepitettem a bf-t. Volt egy win7 instal. Hát nagyot néztem. Ég és föld a különbség azonos beállitáson dx9 és dx10 között. Gyönyörű lett.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6635 üzenetére
Én sem találom. Remelém nem azért mert citromos vagyok.
Tehát boostert jelent a kód?
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #6635 üzenetére
Ingame azt írták, hogy a regisztrációs email címre jön, de ott sincs semmi.
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #6629 üzenetére
Én nem kaptam semmit, lol. Vagy ez még a múltkori incidensed befejezése?
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6629 üzenetére
Na végre voltak oylan rendesek.
A kapott kódot beírod a játékba és kész -
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #6614 üzenetére
Valószínűleg ki sem tudod venni, mert jön unknown error felirat. Razorleafen úgy néz ki lehet bonyolítani mindent,amolyan félmegoldás. Remélem jön a fix vagy valami.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6598 üzenetére
Változnak a lapok. A régiek maradtak fenn.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6568 üzenetére
Azért nem kell pure pakliba gondolkodni. Firés vagy shadowos t4-n pl zöldet hiv máris jó t4-s egységek elérhetőek.
Murder3: mert t1-n akkora nagy a ballansz. Ne röhögtess. Multkor ecsetelte, hogy egy firéssel szemben két kútnál 50+ power hátrányba kerülök és még semmit nem csináltunk.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6555 üzenetére
meg ott mikor elkezdik h ez a lap ersőebb ez sokat sebez ez op ezt nerfelni kell mert imba, ilyen olyan előnye van belőle...
nem a lap típusa a lényeg hanem a képességének a típusa.
ahelyett h mindne frakció megkapná a egyéni képességek ell hatásosabb egységeket, inkább ezeket a képességeket kezdik el szabályozni.
pl a pure fire megkapta a ice shield lebontó lapját ami igazán csak pure frost ellen jó.
de persze könnyeb lenerfelni mindent csak ezzel szétrombolják a játék alapjait. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6551 üzenetére
Az a helyzet kezdem már nagyon unni ezt a játékot.
És a tendedncia arra viszi a játékot h szépen lassan süllyedjen el a saját levében.
semmi újítás, se új map de ami van az h minden lapot balanszoljanak szarrá.
Ha ez így fog tovább menni a játék minden egyéniségét elveszti.
Nem azért vettem meg annó ezt a játékot mert azé tetszett volna h minden frakció ugyan azzal a felhozatallal rendelkezik. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6551 üzenetére
Küzdök a guns expertel. Sok ember azt hiszi, hogy a háréból tolja. Aztán kiderül, hogy nem. Szóval nehéz arra a mapra jó brigádot találni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6545 üzenetére
Gondolom a szokásos.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6494 üzenetére
Mondj 1 olyat a Voidstomon kívül ami tényleg nem jó semmire.....
-
válasz
phanzetomox #6472 üzenetére
Szólni kell az ombudsmannak, hogy a Phenomic megszabja, hogy hány barátod lehet.
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #6471 üzenetére
rájöttem a megoldásra megtelt a friendlist
ki kell törölnöm pár embert
mondjuk nem tudtam hogy van ilyen barát korlátozás -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #6464 üzenetére
este leszek.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6460 üzenetére
Mert várjuk az új editiont.
Hirek: nem találok normális társakat guns expertre.
Megcsináltam a behindet experten. Nem nehéz viszont borzasztó koncentrálós.
Persze nem dobta a Lord up-ját. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6407 üzenetére
Nyaralni mész?
Hát addig lehet megjön a kedvem a pvp-zéshez
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #6404 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyesmit.
-
Simid
senior tag
válasz
phanzetomox #6396 üzenetére
Ha eddig emiatt nem nagyon merted használni a Sundyt akkor ez szerintem sokat fog javítani a T1 játékon. Kevesebb egységet kell használnod a well leszedésére így utána lesz powered az orbra vagy wellre.
Ha elkezd orbot húzni, akkor szerintem a megmaradt egységekből eggyel menny te is orb közelébe (lehetőleg egy legyengülttel) a többivel meg támadd a kezdő bázisát így valószínűleg ő is lehív pár T1 egységet amíg nem épül meg az orbja. Ezzel megfordíthatod a dolgot, neki lesznek gyenge T1 egységei mikor már T2n vagytok.Rankerz: Megkérdezhetem mi a nicked starson?
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #6400 üzenetére
Pokerstar.com on.
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #6398 üzenetére
Én lehet fenn leszek,attól függ végzek e pókeren.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6396 üzenetére
Na majd mi nyomunk egyet. Megmutatom mit tud az amazon a sundi ellen.
A mauler azért jó mert az lövös egységek nem tudnak lőni míg támadja őket. Tehát az aggressor sem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6387 üzenetére
Nomáddal nem próbálkoztál t1-n?
Ha t2 meg pofon egyszerű. Toljad a burrit. Ahol kell ott cc, de inkább lava vagy euruption. Egy kutat kell beütnőd (kerüljön bármibe) akkor te nyertél. Mert a védekezésre ő is elkölt annyi powert. De neki a kút újrahúzása - 100 power, + addig a power és a void lassabban jön. T3-n meg használhatsz Grindert is. Én javasolnám a maulernek is keress helyet. Aggressorok és társaik ellen tökéletes (defender stb-stb).
Megy pü. -
Simid
senior tag
válasz
Szerintem a shadowot T1en meg kell verni fire-rel. Ha nem is teljesen de előnyt kell szerezned. Ha a sunderert nem tudod shadow ellen használni akkor jobb is ha kiveszed a pakliból mert a többi szín még a shadownál is könnyebben megállítja.
A nightguard nem nagyon tud mit csinálni vele mert nem aktív a képessége 20secig, szóval ez egyetlen esélye ha leszedi amíg dazed. Erre igazából csak a Trooper spec képessége jó (a robbantás nem elég, a forsakkent meg felborítja a Sundy ha átsétálsz rajtuk), szóval azt kell elérni, hogy a Trooper hatótávján kívül tartsd a Sundyt amíg dazed (de azért a bázishoz közel). Ezt a lehívás után csak 4 másodpercig kell mert utána a trooper 6seces lövése már kevés lesz. A legjobb persze ha olyankor hozod a Sunderert amikor +wellt húz, vagy a butábbik fajtából van az ellenfeled és úgy gondolja az elején, hogy a középért folytatott harc kimerül annyiban, hogy "előbb értem oda, kutat húzok, én nyertem".T2n mindjárt más lesz a dolog ha van legalább egy well előnyöd. Ha nem sikerül akkor tényleg nehéz, meg kell próbálnod két bázist támadni egyszerre akkor túl "drága" lesz az AoC. Shadow/nature ellen talán még T2 is megpróbálhatsz Sunderert hívni. A Deep one ellen meg a legjobb szerintem a Firesworn (fire aff a dmg buff miatt) és egy gladiatrix (leszedi a buffokat!). Esetleg valami root+mine/mortar kombo.
Szerk.: Ja még annyi, hogy ha shadow wellt húz a közeledbe akkor ő szívja meg mert a sundy ellen ilyenkor semmit sem tud csinálni.
-
Rankerz
senior tag
válasz
A deckslotok elég véznák,az tuti. pont nemrég írtam hivatalos fórumon ezzel kapcsolatban,szavazzatok ti is hátha vmi..[link]
Nightguard nagy pályán és "előidézve" veszélyes ha közel van hozzád simán be kell tudnod ütni,sundi meg leszed egy kutat vagy bármit amíg aktiválni tudja. Amit sokan elfelejtenek hogy 20 secen belül vissza tudod cserélni a nightguardot!
Magma hurlert ajánlom,L counter( a legtöbb légi egység L méretű ugye), S,M knocback,távolsági egység(roottal fincsi),ráadásul olcsó. xl en kívűl minden ellen jó.
Swamp drake nem jó xl counter. Giant slyer a második legjobb xl counter szvsz,a legjobb meg fathom lord(a spec tulja miatt bármit képes beütni,és jó a statja). támadni meg Virtuoso,ez egyértelmű,best ostrom egység tremor után.Aura of c ellen fire jól tud védekezni,öhm disenchant és már nem is tud le cc-zni. T3 mon igazán erős,az biztos,de azt azt jelenti hogy 3 orbja van,legalább 3 hely hogy támadj.
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #6383 üzenetére
Forsaken ellen S knockback,ha csoportban van eruption,vagy akár arrébv is állhatsz és máshol vívod a harcot,de a best taktika ha nem engeded hogy a shadow játékos közel hozzád kutat húzzon.
Nightugardot könnyű leszedni kevés élete van és 20 mp amíg a tulajdonságát használni tudja,sunderert nem üti be,csak akkor ha hamarabb leidézi mint te sunderert. Deep one-Catch,nightguard halott.
Skyfire mellé vigyel földi egységet,és amikor látod hogy valami egységet küld(általában nightcralwert nastyhoz) csak simán root..skyfire M counter.esélye sincs. Aura of c ellen nem sok counter van,válasz másik terepet harcolni vagy csak simán várd be míg lejár.
Ashbonet bármilyen cc vel megállíthatod ha buffolva van,ha nincs meg bármi leszedi. Az új Maulerrel pölö piszokkönnyű T2 n is.
Ja és ne feledd,hogy a shadow buffok csak 1 célpontra hatnak és drágák.Több területes támadással elég könnyen beüthető.
kieg. Darkelf assasinra cc vagy s knocback(a hurricane a legjobb)
ja és mellőzd bloodhorn használatát,fire t3 elég jó ostrom egységekkel rendelkezik,például shadow-nature t3 ja ellen mindenből van erősebb counterje,ugyanis csak ashbonet tudja alkalmazni.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6383 üzenetére
Nightguardot könnyű leszedni, ha swift akkor is működik ellene az oink.
ha csata közbe hívja le rögtön azt kell leszedni.ezt tapasztaltam mert a nightguardal rögtön ezt csinálták amikor azzal játszottam.
bár én nem swiftet használok. -
AdanaIceMage
csendes tag
válasz
phanzetomox #6381 üzenetére
Nagyon kedves vagy! A kedvenceim a nature és a fire! Tényleg örülök, hogy vannak ilyen rendes fickók! És köszi mégegyszer!
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6368 üzenetére
Hát ez a probléma
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6366 üzenetére
akkor itt vmi más probléma van ugyanis online vannak a szerverek és ezt jelzik is csak nem lehet belépni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6362 üzenetére
Full pve lap a Deepfang. Ill max annak jó aki t1 és t2-n frostot hiv (bár annak egyszerübb shadowot hivni és vigillel és grigorival nyomulni). Én sem pve-ben sem pvp-ben nem adom fel az enlit a fang miatt. Mondjuk ha olyan erős lenne mint a soul akkor érdekes lenne.
Érdekes lesz majd az új lapok másik affja is.
A stone shell meg full pve lap. Ha 3-nál több stone egységed van kapásból 50% védelmet ad. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6362 üzenetére
azt nem is néztem
csak a soulhunter miatt azt hittem annak is olyan.
Na mit gondoltok a voidstormot hogy lehetne használhatóvá tenni?
Ehhez mit szóltok?
Minden játékos voidját összegyűjti és egy 30m sugarú körben az összes egység ellszenvedi az összegyűjtött void power mennyiségének megfelelő értéket. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6341 üzenetére
lesz az nyugi....
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6346 üzenetére
A mostani editionban is vártam stone lapokat. A stone shell pedig érdekes lap. 4 egység esetén 50-t hárit el a pajzs. A Deepfang is jó, csak nekem a két kék orb nem jó.
OnSeT: nekünk sincs pusztitó spell.
Viszont ami hiányoság pvp-re egy jó nature T3-s egység. Sajna a Deepcoil elmarad a Grigori, Satanael, Jugger mögött. Még banditban is ott a Corsair. Az Aby jó lenne de az pure. Meg frost-frost-naturéra itt a Deepfang. Így csak mi maradtunk ki.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #6346 üzenetére
jöhetne vmi L/L egység fire T2-re. meg egy xl sebzésű is jól jönne, ha már nincs cc.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6343 üzenetére
Miért is? Legalább nem úton útfélen mortart raknak.
Olyan ez mint a dancer nerf. Vannak olyan szituk ahol azt kell használni. Ezért aki előtte is használta az használja most is. Vagy a cc. Hiába a nerf. A nature t1-hez hozzá tartozik. Így használom. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6338 üzenetére
Jó lett a mortar nerf szvsz. Most már pirosék is harcolhatnak face to face.
A were komoly lett, egy zöld amazonnal vagy vyridiaval meg leüthetetlen. Itt kicsit vastagon fogott a ceruza.
Az avatar buff-t nem teljesen én értem. Meglátjuk gyakorlatban mire lesz elég.
A shade-launcher nerfet meg kell nézni gyakorlatban. Mert így elsőre nem tünik jelentősnek a változás.
A két stone lap érdekesnek tűnik. A hunter a 250 poweres deepcoilhoz képest kemény.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #6325 üzenetére
én épp az állandó lag miatt hagytam fel a ranked 1v1-el, mert az elmúlt pár hétben, mindenegyes pvp mecsben kaptam egy 10-15 mp-es lagot a meccs kezdetekor.
de ezt te is láttad már pár 2v2-nkben, én még féluton voltam mikor te már rég a középért harcoltál. az meg nem poén hogy egy lag miatt már az első percben bukjuk a meccset.
és ez a középre startolós mapoknál a legzavaróbb...
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #6327 üzenetére
Azt nem írja, csak hogy bfp-t ad el.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6316 üzenetére
Szokott ilyet. Nálam (már meséltem) ha bukok egy pályán fire ellen, 2x 3x beadja fire ellen ugyanazt a pályát.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #6295 üzenetére
már vagyok .
este összehozhatnánk egy ph-s 2v2-t. dobjon egy up-ot aki jönne.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6299 üzenetére
Phanze a felelet 5-s. Ülj le.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6283 üzenetére
na jó de én sok t1-et használok mivel pure shadow vagyok.(ha full cahrgon lenne akkor csak 3 lapot használnék, dread,nox,executor)
muszáj még mellette 2 egység mert ha kifogy a charge akkor meg szívok bár a noxra most vettem 1 chargot így már 8-at tudok hívni alapból
amúgy avatart én a renegade bétába kipróbáltam és azt kell mondjam h nagyon nyagyon előny a többi pure laphoz képest.
pve-ben úgy darál ahogy kell.
(amúgy meg a wrathgazer maitt a shadow játéksok már elég régóta sírnak mégsem csinálnak vele semmit,de nem baj amíg van voidstorm addig nincs baj...nem tudom bárki használta-e kb 2-szer azt a lapot eddig a játékban?sztem senki max megnézte mire jó látja semmire aztán annyi.)
.....Harvit megeszik az oinkolják,coldsnap,oink lényegébe bármi jó ellene.
max akkor szív az ellen ah orb közelbe lefagyasztja és használja a stone warrior abilitását te még előtte life weavingeled és akkor sikerülhet berombolnia a saját orbjátamíg az szétfújja a s egységeidet addig simán hátrányba kerülsz és akkor lőttek a támadásnak.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6284 üzenetére
2 deep one megyeszi egy cc-vel. A harvit is megeszik.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6266 üzenetére
ok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hálózati / IP kamera
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Reklámblokkolók topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest