- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
phanzetomox
üzenetére
Köszi, de ma bontottam, és abban volt egy Amii Tower...

Na, megvettem az első pakkot. Az aukciós lista szerint jól jártam, az albbiakat bontottam, amik értékesebbek: Harvester, Mark of the Keeper, Overlord.
Ahogy néztem az árukat ezek kb. 1400-at érnek 3-an.
Viszon egy dolgot nem értek:
Ez elvileg 4 boster +32 common lap, tehát összesen 64 új lapot kellett volna kapnom, de összesen így kaptam:
1 UR
4 R
8 UC
52 CEz 65 lap...
Nem baj, csak nem értem.A másik: ha rámegyek a Build Deck-re, ott bal felül lenyíló menüben tudom kiválasztani, hogy az alap 64 lap, vagy a tome lapjaiból akarok válogatni. Nem tudom ezeket valahogy összevonni, hogy egybe lássam az összes lapom?
Annyira nem zavaró, de veszek még 2-3 tome-ot, és 10 percig fogok keresni egy lapot, mire megtalálom. Vagy valamit benéztem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest