- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Gyuri27 #1751 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy a fire a legnehezebb. A durvább lapok szinte mind 1 orbal többe "kerülnek" mint a többinél.
pl:
Agressor 2 orb -- Magma Hurles 3 orbPedig ugye mind2 ugyan az, csak más színekben. (Bár tény, hogy a sebzés/élet nem ugyan az.)
Vagy Core Dredge 3 orb -- Fire Worm 4 orb
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #1714 üzenetére
9,10en nem nagyon a spawn rate mint 8on. akkor csak annyi lehet a különbség hogy hogy sokkal agresszívabbak gondolom.
pachito a 4. orb gyenge, amit felejts el az a second chance, meg talán a life stealer a többi nem rosz majdnem ilyen az enyém is. talán ami jobb a phase tower, és az overlord kell bele 4. orbra
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #1709 üzenetére
én ugy megyek a 3. orbra hogy frost magel meg motk-val meg shamanal védem a 2.at és ugye kb semmi bajuk nem lesz amikor van elég egység akkor home soil és az épületeket kb 3mp alt kiszedem és aztán már séta galop mert van elég sámán hogy kihealeljék az a kevés sebzést amit kapnak, mert akkor ugye a motk már nem fedez. muagy nincs is 2 orbos egységem felsesleges talán a lyrish knight lesz benn mert a olcso de még meglátom.
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #1707 üzenetére
tulajdon képpen szerintem ha elérted a 3. orbot nincs gáz, csak eddig mindig 1 sárkánnyal mentem tovább az kevés.kell 1 fire az egységekre és 1 giant az épületekre mert a fire dragon is területre sebez. a 4playersbe sztem az a jo hogy csak 1 út van és lineáris a dolog.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
Gyuri27 #1547 üzenetére
megfogadtam, most egy darabig nincs pvp
Szépen gyűjtögettem a loot-ot.
De szerintem két mapot nagyon meg fogok utálni. Soultree és Sunbridge.
Sunbridge-ről már csak a 3as breeding up kell, de az nagyon mert az aggressor kicsit drága.Jelenleg T2-n ez van: Breeding grounds, Lyrish Knight, Skyelf templar, Cannon Tower, Aggressor. Gondolkodom Gravity Surge beszerzésén, főleg a nyavalyás ShadoW Phoenix-ek miatt.
A skyelf Templart lehet eladom, azt még keresek is rajta 140 körüli áron vettem belőle 2 lapot. Mondjuk upolva, elég szép élete van.
Majd még elválik. -
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #1539 üzenetére
akkor készülj arra hogy experten veszedelmesen nehéz lesz szerintem enlightment nélkül nagyon huzos, biztos stratégia kell ja és az advot felejsd el köze sincs az experthez.
Direct nekem ugyan ez volt invitel nettel szoval ugy általánosságban ...be
nem kicsit voltam ideg
-
válasz
Gyuri27 #1504 üzenetére
Kiegészítve D1Rect hozzászólását:
Csak úgy tudod fenntartani a magasabb árszinten, ha folyamatosan megveszed a nálad olcsóbban feltett cuccokat az AH-ról. Ehhez meg rengeteg tőke és szerencse is kell, hogy minél kevesebb ugyanolyan lap kerüljön a játékba. Továbbá az ilyen csak hosszú (nem ritkán nagyon hosszú) távon térül meg. Azt is érdemes átgondolni, hogy minél nagyobb a kártya gyakorisága, annál nehezebb ezt kivitelezni. Common-nél és uncommon-nál szerintem nem lehet, rare-nél már van esély a profitra, és ultra rare-nél a leginkább. Továbbá figyelembe kell venni egy kártya értékét is, pl. az Infect-et - hiába ultra rare - nem veszi senki, tehát nem lenne kifizetődő a felvásárlása, de mondjuk az Enlightenment-en már lehetne nyerni (mert magas ára miatt is veszik), de ott ugye nagy tőke kell.
-
válasz
Gyuri27 #1488 üzenetére
A corsair úgy látom mély nyomokat hagyott.
Egyébként shadow/fire-ben van még pár elég erős kártya, olcsón. (PvP-re)
Skyfire Drake
Windhunter
Aura of Corruption
Eruption
Lava Field
Nox Trooper(WW után sztem a legerősebb T1-es íjász)
Magma Hurler
Sandstorm
Life Weaving
Nightcrawler
Shadow Phoenix
Stone of Torment
Unholy Power
Ashbone Pyro
Soulshatter
Ravage
Fire StalkerPersze van még egy csomó jó, de ezek olcsóak is.
-
válasz
Gyuri27 #1459 üzenetére
Illegális így vásárolni BFP-t bannolni fognak, ha megteszed.
És olvasd el a felette levő apró betűs szöveget:
"If you are worrying about the safety to your account, we also can offer an account with your points.so that you can buy the stuff by those points then transfer it to your own account."
BF pontokat legálisan csak az EA store-ból és a battleforge.com oldalon tudsz vásárolni. Máshol csak retial boxokat, scratch card-okat (2000+250BFP) és cd kulcsokat lehet vásárolni, de ez utóbbi esetben is sok az illegális.
-
válasz
Gyuri27 #1457 üzenetére
Nem tudom mi lesz Karácsonyra, nem vagyok jós.
A drágulás érdekes, szerintem nincs benne törvényszerűség, mert van ami pl. jóval olcsóbb most, mint mondjuk egy hónapja (pl: Rageflame frost majdnem fele, Mo 20-30% esés), aztán van ami meg a duplájára nőtt (pl: Mana Wing, Sunderer). Szóval azt vettem észre, hogy össze-vissza mennek az árak.
Mindenesetre érdemes BFP-t tartalékolni (vagy éppen venni) új kiadás megjelenésekor, mert a Renegade-nél is meredeken estek (sok lap akár a felére) a Twilight lapok árai, majd egy idő után kapaszkodtak vissza. De ez még 3-4 hónap.
-
-
válasz
Gyuri27 #1417 üzenetére
Attól még must have a hurricane, és nincs értelme egy egység ellen használni, viszont akkor életet ment, amikor több S egységgel támad az ellenség (csak S-eket fúj el). Igen, az Equilibrium jobb, mint a Ray of Light, bár szerintem arra sincs szükség. Én csak Surge of Light-ot használok a paklimban, semmi mást.
Én mondjuk a Phalanxot nem szeretem, és még nem is láttam használni PvPben, bár igaz, Ghostspears-t is csak most a videón.
-
válasz
Gyuri27 #1410 üzenetére
Ez most csak PvP-re vonatkozik:
A S egységek helyett próbálj meg M-ot használni. Ha befér a hurricane elég erős S ellen, főleg az íjászokat fun elfújni vele.
Werebeast=SwiftclawEnsnaring roots nagyon jó lenne, én a Ghostspeart én hanyagolnám, T2-n már vannak jobb egységek. Tunnelt én biztos kivenném, a ray of light meg sztem nem ér 100 powert.
-
válasz
Gyuri27 #1404 üzenetére
Hmm, living tower nem sokat ér pvp-ben, mert önmagában nagyon kicsi a sebzése (T1 szintű), ráadásul kerülni kell az épületeket amennyire lehet, mert megkötik a power-t. Spikeroot sem jó annyira, mert root-olni kell, a paralysis egyedül az, amit érdemes lenne használnod, de várhat T3-ig, inkább legyen a második orbod a frost. Így használhatod rögtön T2-őn az aggressor-t meg a coldsnap-et (para helyett). Burrower meg must have, jobb mint a Lyrish Knight, nagyobb a sebzése épületek ellen, és persze erre (mint mindenre) is használhatod a Home Soil-t, ráadásul mindenhol swift. És ugye pvp-ben az elsődleges célpontok az ellenséges well-ek és orb-ok, nem pedig az egységek.
Mo-ban tudok segíteni, csak mondd, hogy mit adnál érte.
Az amazonnal kapcsolatban most mi is a kérdés?
Te indulsz a versenyen? Remélem...
-
válasz
Gyuri27 #1401 üzenetére
Értem. Razort akkor se javaslok, mert lassú és önmagában gyenge. Tremor + Swamp tényleg jó, Aggressor is, T3-ba még lehet Fathom Lord (tud paralizálni!), Drones (gyors), Rageflame (az olcsóbb változata nem sokkal drágább, mint a Razor) vagy Stone Warrior (frost; codsnap-pal csodákra képes). Persze ezek közül egyik sem tud levegőbe lőni, kivéve a képességeket (Fathom -> paralyze, Stone W -> Shatter lance).
-
válasz
Gyuri27 #1399 üzenetére
Igen támad, ez a szép benne. Ha nem tenné, felesleges lenne, mert ott a Spore Launcher, aminek nagyobb a sebzése, és asszem messzebbre is lő.
PvP-ben nincs sok értelme, mert lassú, és csak root-al ér valamit, de azt is csak support-tal (root network). Helyette célszerű Deepcoil-t használni, vagy akár olcsóbb egységeket (pl.: Magma Hurler), ha túl drága. -
válasz
Gyuri27 #1330 üzenetére
Új Edition (kiadás) leghamarabb 4 hónap múlva várható, mivel a cél a 6-9 havonta kiadott új kiadás.
De ez nem annyira fontos, fontosabb lenne még több PvE map. E felé jó kiindulópont a random PvE mapok, de csak akkor, ha beta után dobni is fognak loot-ot, különben nem lesz annak sem nagy sikere.
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #1295 üzenetére
pfu hát már vettem egy párat, nem emlékszem mindre. de legelső egy harvi volt aztán egy Motk aztán volt még mounti, dread, worldbreaker ezek voltak az értékesek volt amok, shrine of war, voodoo shack, blacklash, shadow mage wrathgazer, timeless one, aztán még voltak de nem emékszem rájuk értéktelenek voltak.
az Amoknál ideges voltam, meg kaptam a renegade legértéktelenebb lapját..
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #1291 üzenetére
boostert csak akkor vegyél és csk akkor ha van fölös 250ed ez olyan mint a szerencse játék kb az élmény a lényeg hogy megveszed meg bontod és reménykedsz hogy lesz benne valami na de az hogy van is annak nagyon kicsi a sansza. nekem egyszer volt benne mounti az volt a legértékesebb de mostanában CSAK olyat nyitok amiben semmi... abba is hagytam.
szoval nem érdemes rá költeni.én nekem a PvE rangom az skylord és már az adv mapokért sem kapok xp-t
-
Pandaflosh
csendes tag
válasz
Gyuri27 #1274 üzenetére
Nomád ellen semmikép, mert az még a skyfire draket is leszedi (ha nincs rajta unholy power) azért olyan gyorsan nem szednek szét egy well-t, mert például a Sunstriders és a Forsaken is 50 power aztán abból lazán hoz többet is (főleg hogy M-est ütnek).
Avatar: Mért? Szerintem tök aranyosan mosolyog az a rák
-
Pandaflosh
csendes tag
válasz
Gyuri27 #1266 üzenetére
Harvestert nature/ frostal a legegyszerűbb megfogni. Ensnaring Roots meg Coldsnap és még Curse of oink aztán távolról nyilazod amivel csak tudod. Ez azért jó mert ha elmúlik az egyik spell hatása akkor rögtön ráteszed a másikat és akkor addig semmit nemtud csinálni.
Sunderert szintén Ensnaring Roots, de elég ha lehívsz pár íjászt és lövöd.
Mana wing nem jó PvP-re, bármelyik íjász leszedi pillanatok alatt.Nature/Frost az egyik legerősebb PvP-re vannak rá értelmes lapok nyugi ;)
Ott van a burrower, lyrish knight, az elöbb említett 3 spell. (talán ez az alapja) -
Morgomirhun
csendes tag
válasz
Gyuri27 #1266 üzenetére
Az Aggressort gondold meg.PvE-re is kiváló.A Sunderer ellen pl remek,hisz knockbackeli(más kérdés,hogy letudod-e hoznia 2. orbot is és kitartani amíg összejön 150 power és lehívhatsz 1-et
Az ára nemis horribilis,nagyából 50 BFP.
Saját észrevétel: NAGYON megdrágult a shaman
55 átlagról 70-re.Komolyan,ha így erősödnek az árak,nemérem be
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #1268 üzenetére
igen viszont van néhány elég sok expert map mihez must have. a fire dancertől én is megilyedtem az elején de borzaszto egyszerű lecsapni egy lavafield és alig marad hpja, nekem 3ason van a lavafield és egy promo fire dancernek ami ugye max upon van és az upal HP-t kap, marad kb a dancernek 10%élete azt már bármivel leviszed.
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #1266 üzenetére
a mana wing nem UR
ott van az aggressor ami talán a legütőképesebb része a frost nature lapoknak, 2orbos és knockbackeli a large!! lényeket is. harvi ellen nem sokat tudsz csinálni semmivel
lyrish knight jo még pvpre 2. orbra de ott fontos hogy rakd mindig épület melett legyen akor kapja a jo képességeit.
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #1236 üzenetére
na várj, most 200bfp az már nem kevés de akkor mindenkinek volt és 0át ért. viszont ugye ahogy telik az idő jönnek az uj playerek akik már nem kaptak ilyen promot tehát "hígul" a játékosok promo "tengere"(ezt de szépen fogalmaztam)
. egyre értékesebb lesz és ez szeritem megy még felfele is. sokan akkor vásároltak belőlük sokat fillérekért hogy majd ha eljön az ideje jo áron megszabadulnak tölük. persze ez hosszu folyamat.
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #1233 üzenetére
abbol hogy amikor jött a renegade akkor be lehetett jelölni az account lapodon hogy kérsz EA hírlevelet na ha ez bevolt akkor járt egy promo kártyá igy hirdették, na amikor jött a renegade nagyon sokan nem kapták meg a promot technikai okok miatt, ekkor mondták azt hogy minden account kap egyet. igyaztán a legértéktelenebb lappá vált. amugy is sok lett volna belőle. de igy meg mindenkinek volt.
Ollie kiegészitett és megelözött
amugy minden jo post számot összeszedsz
-
válasz
Gyuri27 #1233 üzenetére
A promo osztásból.
Volt egy hét, amikor csak be kellett jelentkezni, és bejelentkezésnél automatikusan kaptunk ravenheart promo-t. Erről csak az maradt le, akinek akkor még nem volt teljes verziós a játék (play4free és még nem érte el a level 4-et), vagy nem jelentkezett be. És ezt a promo-t a Renegade kiadás örömére osztogatták.
mod: most nézem, hozzászólás sorszáma: 1234
-
válasz
Gyuri27 #1231 üzenetére
Azért ilyen olcsó, mert majdnem mindenkinek van belőle, legalábbis azoknak, akik aktívak voltak szeptember elején.
Az ELO-nak az - is - a lényege, hogy vesztes meccsnél vesztesz pontokat (bár az is előfordulhat, hogy még így is nyersz pontos). Szóval a PvP rang nem olyan, mint a PvE, hogy csak nagyobb lehet. Vissza is eshetsz a ranglétrán, ha folyamatosan kikapsz, vagy akár akkor is, ha egy ideig nem PvP-zel (egy bizonyos rank felett - asszem 8 - vesztesz ELO-t, ha nem vagy aktív PvP-s).
-
Depression
veterán
válasz
Gyuri27 #1183 üzenetére
Kereken egy booster-rel több. Tehát biztosan lesz olyan, aki egy nagyon értékes lapot fog kapni, és még nem is fog róla tudni.
Sokan csak feltelepítik, azt hiszik, hogy az a serial, bepötyögik, és magyar nyelv hiánya miatt 5 perc múlva törlik is az egészet.
De hátha akad néhány ember, akik bővítik a létszámunkat. -
Depression
veterán
válasz
Gyuri27 #1121 üzenetére
Boosterre ne alapozz, annál nagyobb pénzkidobás nem is létezhet.
Inkább gyűjts össze egy teljes játékra, jobban megéri, mint csak pontokat venni. Nézz szét ebay-en, van hogy a teljes játék (3000bfp+64 lap) olcsóbb 20€-nál.
És ha végképp nincs már ötleted, hogy mire költsd a maradék pontjaidat, csak akkor vegyél boostert. Tele van a fórum olyanokkal, akiknek a Tome ( 1250 bfp, 6 booster) vásárlásakor még a felét se adta vissza értékben.
Igaz én 2 tome-ot vettem, egyszer volt benne egy enlightenment, a másodikban pedig egy disenchant, így én a különösen mázlisták közé tartozom. -
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #1121 üzenetére
az árak kb mindig igy álltak, mikor elindult a játék akkor még olcso volt minden dehát nem tudták igazán hogy mi mennyire hasznos valojában. egyébbként, boostert meg csak akkor vegyél ha szerencsés vagy
nagyon sok az értéktelen ultra rare, rare amibol egy kerül ugye minden boosterbe vagy UR vagy R és nem tul sanszos hogy olyat kapsz ami értékes és legalább az árát visszahozza.
-
válasz
Gyuri27 #1115 üzenetére
Egy Mo 600-700, egy Deepcoil pedig 800-900 BFP (szorozd be 700-al, ha goldban érdekel). Egyébként a Deepcoil erősen túl van árazva szerintem, mert Mo erősebb, egy az egyben elmenne T4-esnek (annyi a hátránya, hogy csak 1 lehet belőle). Ha van rá BFP-d, Mo-t mindenképpen javaslom megvételre, mert nagyon megkönnyíti a PvE-t, sőt, ha eljutsz a harmadik orbig és meg tudod idézni, a PvP-ben is nagyon ütös (gombnyomásra orbkill -> stampede).
A boosterhez még annyit tennék hozzá, hogy a common, rare, stb összeállításon kívül, teljesen random, tehát elvileg lehet akár 8db is ugyanabból a színből, de nincs duplikáció boosteren belül (tome-on belül sem).
Ez egyébként azt jelenti, hogy vettél BFP-t?
-
válasz
Gyuri27 #1092 üzenetére
XFX 5770-hez adnak BF kupont, elvileg van hozzá fallen skyelf promo is, aminek az ára jelenleg 10k BFP felett van. Na egy ilyen kupon kellene. Már többen ígérték, de még senkitől sem kaptam (persze nem ingyen), mert hiánycikk az említett kártya.
(#1091) krómX: A hétvégén egyszer próbáltam a Treasure Fleet expertet, de sajna nem sikerült. Az a baj, hogy minden ellenfél a hajókra koncentrál, és így hiába gyilkolom őket, nem sokat számít. Legközelebb megpróbálok jóval a hajó előtt haladni, és legyilkolni mindent. A legnagyobb gond az, ha egyszerre támadnak elölről meg hátulról is.
Viszont a Defending Hope nagyon könnyű szerintem. Csak 4 razor meg living tower network kell, meg pár sárkány. Nem is használtam más egységet, mint pár windweavers, pár shaman, 4 razor, pár giant wyrm meg 1 fire dragon. Épület meg egy wheel, 2 root nexus, 6-8 living tower, meg 2 hammerfall, ez ez utóbbi sem igazán fontos. -
válasz
Gyuri27 #1066 üzenetére
Van roots-od?
Nos, akkor a taktika a következő:
3-4 windweavers
1-2 werebeasts
3-4 shaman
+ rootsEzzel el kell tudnod foglalni a második orbot.
Harmadik orbhoz:
A fenti csapat +
4-5 burrowers
3-4 aggressor
(ha be tudod ezeket szerezni, ha nem marad a ghostspears plusz egyéb valami)Itt erős CC javasolt, nekiindulsz a brigádnak a csapatoddal, majd lecc-zed (oink+coldsnap). A burrowerekkel rögtön elkezded szétszedni az épületeket (elsősorban amiből respawnolnak de még előbb az artillery+t, paralizáló épületet, ha van). Aztán ha vége az épületeknek, a burrowerek csatlakoznak a banzájhoz. Szóval a lényeg, hogy a burrowerekkel ignorálni az ellenséget, amíg fontos ellenséges épületek vannak, és közben healelheted őket.
Egyébként a cannon tower-t is használhatod támadásra.
-
válasz
Gyuri27 #1061 üzenetére
Defender jó, a root nexus akkor jó, ha használsz root-oló egységeket. A breeding grounds meg nagyon hasznos, kb. az az első amit leteszek a második orb megszerzése után. CC spelleket tényleg kéne szerezned, de az oink-on kívűl mind drága (150+ BFP): ensnaring roots, coldsnap, creeping paralysis, de legalább az első kettő kéne.
-
ChromeX
addikt
[link]itt ajánlatos utána nézni mert, ha jol értem te a windveaversről beszélsz azt meg csak standardon dobja az encountersen, lvl2- 3 az a crusaden van
hát nemtudom én is olvastam ilyet a forumon de szerintenűm nem igy akarták.. hanem hogy lehessen xpt- upokat kapni, vagy tokent. deigy szerintem semmi értelme időpocsékolás nagyobb mintha faromlám a pályákat.
amugy van abban valami amit a lootrol meg a boosterekről mondtál.
de akkor ezzel nem is fognak semmit csinálni
-
Az affinity amire gondolsz, gyakorlatilag nem kell vele foglalkoznod (annyiban érint, hogy a renegade lapoknak 2 affinityjük van, ami gyakorlatilag csak két - némileg különböző - verzió ugyanarra a lapra). Szóval ha ugyanazon a lapon 2 különböző színt látsz, az a 2 affinity miatt van, tehát valamiben különböznek a tulajdonságaik. Persze annyiban számít, mert az egyik affinity tulajdonsága lehet hasznosabb, mint a másik, így az a lap értékesebb is (nézd meg a pl. a rageflame és a forest elder árait a különböző affinitykre).
A nature elég jó alapból, sok olyan pure nature egység van, amit érdemes használni, pl. energy parasite, parasite swarm, spikeroot, creeping paralysis, living tower, timeshifter spirit, grove spirit, forest elder.
De a pure lapok többsége nem olcsó, ezért én inkább nature/frost/nature/frost paklit ajánlok, és akkor tudsz olyan - viszonylag olcsó egységeket is használni, mint pl, az aggressor, stone warrior, grinder, stone hurler, na meg a cold snap. Az olcsó relatív, mert pl. egy 50 BFP-s lap nem drága, ugyanakkor goldban így is fizetnél érte vagy 40.000-et, amit nagyon hosszú idő alatt tudnál csak összeszedni.Éppen ezért, ha hosszabb távra tervezed a játékot, mindenképpen javaslom egy full játék megvásárlását, abból a 3000BFP-ből már teljesen jó és életképes paklit lehet összeállítani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest