Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz Gyuri27 #20938 üzenetére

nekem a konkrét ötleteim amiket be is írtam kint:D
    Ripper:50 power és +5 pont a képességére.
    Vigil: Power Up képességet elvenni tőle.
    Kobold Trick:75 power költség
    Voidstorm:visszaadni az eredeti adatait vagyi csak 1000%-ot számol fel u3-on.
    white rangert nem tudom.

most az okokat:

Ripper...eggyértelmű mihez kell mérni darkelf és itt a nagy probléma..a darkelf túlságosan univerzális,ranged és 50 power...
    mind2 s counter de a ripper s méretű és malee és amíg nem lesz ugyan olyan költsébe a 2 addig a rippert ugyan úgy senki nem fogja használni mert felesleges.és a ripper malee ami eleve egy nagy hátrány egy rangeddel szembe.

vigil nagy baja az h a power up képesége nagyon erős ami op-á teszi...regennel sincs baj csak nem szabad sokat sebezie...

kobold-nál a kinti retardált sereg véleméynezése beindult...aszondják úúúú +5 cd-t neki még...mintha megoldaln bármit is..
    ezzel az a baj h 50 powerért gyógyít sokat..értelemszerű h kell neki több power...

void:alapötlet nem lett volna rossz csak aztán vmi oknál fogva nekik op lapot kellett csinálni és ezért megduplázták az alap értéket...ki se látszottak nyilvání a tesztelésből valszeg ezért tart olyan sokáig egy-egy watchlist...

Spitfirénél meg a jugger a baj és a stampedéje nem a spitfire..
    ha a jugger nem lenen olyan jó akkor a spitfirének is jutna szerep...

Új hozzászólás Aktív témák