Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz Evildep #18388 üzenetére

Igen, a Soul Splicernek van egy olyan képessége, aminek a neve Soul Suction. Ezzel felveheted a környékről a hullákat. Nos mikor az Embalmer's Shrine-t bekapcsolod, (3-as upgrade-en) a hullák 220%-kal többet, azaz 3,2x annyit számítanak, mint amennyi valójában. Szóval ha kiengeded a Soul Splicerből a hullákat a másik képességével (Corpse sharing) és az előző képességét saját magára rakod le, akkor az embalmer bekapcsolása alatt a benne lévő hullamennyiség nőni fog. Ezt kihasználva letéve mellé egy Furnace of Flesh-t (ami a hullákat beszívva voidot ad vissza) elég könnyen lehet nullázni a saját voidodat. Ekkor a voidban lévő power elérhetővé válik és így az egyébként kihasználatlan power hihetetlen nagy előnyt tud biztosítani a számodra. Ezt bizonyítandó, itt is lenne a mostani meccsem NaTuReMaNiAc ellen, aki enyhén szólva szidott utána a voidstorm és a void-visszapörgetés miatt. :DDD

Lostknight, Onset, jó meccsek voltak! Gratulálok nektek! Mi Onsettel sajnos csak 1x kaptunk hasonló szintű ellenfeleket, mikor már totál hulla voltam...
    Bár őszintén szólva nem szeretem az instant t2-es harcokat, az előbbin annyira egyértelmű volt, hogy ezt fogjátok csinálni, hogy azt sem értem, miért próbálták meg folytatni a támadást az aura ellenére is, illetve utána is miért húzták el annyira a t1-et...
    A másik meccsnél ahha egy csöppet kóválygott, ahogy Lostknight is, de miután magadra találtál egész érdekes meccs lett belőle. Igaz, szerintem sokszor azt sem tudtad, hol áll a fejed, annyi helyre kellett figyelned, azért sikerült jól megoldanotok, pedig tényleg erős ellenfeleitek voltak. :)

Új hozzászólás Aktív témák