- iPhone topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Evildep
üzenetére
Igen, a Soul Splicernek van egy olyan képessége, aminek a neve Soul Suction. Ezzel felveheted a környékről a hullákat. Nos mikor az Embalmer's Shrine-t bekapcsolod, (3-as upgrade-en) a hullák 220%-kal többet, azaz 3,2x annyit számítanak, mint amennyi valójában. Szóval ha kiengeded a Soul Splicerből a hullákat a másik képességével (Corpse sharing) és az előző képességét saját magára rakod le, akkor az embalmer bekapcsolása alatt a benne lévő hullamennyiség nőni fog. Ezt kihasználva letéve mellé egy Furnace of Flesh-t (ami a hullákat beszívva voidot ad vissza) elég könnyen lehet nullázni a saját voidodat. Ekkor a voidban lévő power elérhetővé válik és így az egyébként kihasználatlan power hihetetlen nagy előnyt tud biztosítani a számodra. Ezt bizonyítandó, itt is lenne a mostani meccsem NaTuReMaNiAc ellen, aki enyhén szólva szidott utána a voidstorm és a void-visszapörgetés miatt.

Lostknight, Onset, jó meccsek voltak! Gratulálok nektek! Mi Onsettel sajnos csak 1x kaptunk hasonló szintű ellenfeleket, mikor már totál hulla voltam...
Bár őszintén szólva nem szeretem az instant t2-es harcokat, az előbbin annyira egyértelmű volt, hogy ezt fogjátok csinálni, hogy azt sem értem, miért próbálták meg folytatni a támadást az aura ellenére is, illetve utána is miért húzták el annyira a t1-et...
A másik meccsnél ahha egy csöppet kóválygott, ahogy Lostknight is, de miután magadra találtál egész érdekes meccs lett belőle. Igaz, szerintem sokszor azt sem tudtad, hol áll a fejed, annyi helyre kellett figyelned, azért sikerült jól megoldanotok, pedig tényleg erős ellenfeleitek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest