- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
válasz Aventador91 #24239 üzenetére
Igen, a COD és a BF nem ugyanaz. Egyrészt a COD szerintem túl sokat terméket jelent. Ez az elmúlt 3 év is követhetetlen, hogy WWII, BLOPS4, MW és az árát is orbitálisan tartja, még egyiket sem jutott eszembe megvenni, mert nem volt elég olcsó.
A BF1 és a BF5 is bekerült az EA Access-be, a BF1-ben sokáig szépen voltak, a BF5 egyértelműen gyengébb lett, ezért van ekkora közönsége.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
westie a Twitteren:
Call Of Duty #Warzone is what #BattlefieldV Firestorm should have been:
• Free To Play
• Standalone
• Unified stats w/ Battlefield V
• Supported by MTX (CoD uses Battle Pass)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Tegnap én is ránéztem a frissített cuccokra. A fegyverek tényleg jobban kézre esnek, persze jó volt, hogy éjfélkor Xbox-on is 6-an rotáltuk az 5 v 1-es felállásokat
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Nem vesz el semmit. A Twitter-en értesítést kértem a fontosabb fiókokra, így azonnal jelez, ha jön valami. A Feedly-t meg reggel, délben meg este nézem át.
Amúgy én főleg automatizálok, így az egyik képernyőn mindig fut valami magának, a másikon meg "várok", hogy véget érjen.
-
l.skywalker
félisten
https://twitter.com/BFBulletin
Én BF1 óta őt követem, sok hasznos infót osztott meg. Már BF3 óta "nyomta".
-
l.skywalker
félisten
Battlefield Bulletin 10 év után bezár, a szerkesztő átmegy DOOM-ot fényezni.
Fagi, te maradtál az utolsó hírmondó
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
válasz kisza25 #23984 üzenetére
Én újgenerációs BF játékos vagyok, nekem ugyanez a BF1. Néha felrakom az V-t, szüttyögök vele pár napig, aztán vissza BF1 előkapom a Martiny Henry-t és Old Shatterhand-nak képzelem magam
-
l.skywalker
félisten
válasz prokxy #23938 üzenetére
Igen a többi játékos szempontjából teljesen jogos. De ha azt nézzük, hogy úgy is azok csalnak, akiknek nem számít se a hw ban, se a ban, se a pénz és még ráadásul beteg életük is van, csak eljutunk oda, hogy a legjobb az lenne, ha technikailag oldanák meg, hogy ne lehessen csalni. Kábé konzolon ez egy fokkal jobban működik, de ott meg ott vannak ugye az egér+bill adapterrel bohóckodók.
-
l.skywalker
félisten
válasz blaca83 #23935 üzenetére
Összetett dolog ez, mert sokrétűen a normál gondolkodás ellen van. Adott a szituáció:
1. Van a gyereknek temérdek pénze, bármit megvehet. Gépet, játékot stb.
2. Annyira unja magát, hogy elkezd csalni?
3. A csalásra is rákölt még sok pénzt.
4. Bannolják
5. Megint vesz hardvert, szoftvert, cheat-et.Nagyon beteg, szar életnek kell lennie, hogy ebben bárhol bárki élvezetet találjon.
A másik kedvencem, a fizetett carry. Volt Destiny 2-ben olyan ismerősöm, aki 20-30 dollárért vitte más karakterét Raid-re stb. Agyament világ.
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
Értem. Akkor nem töltöm le újra Most töröltem le, de már baromira untam az ázsiai részt, más pályákon meg alig volt ember. De akkor nem ettől fognak újra tömegek elkezdeni játszani vele
-
l.skywalker
félisten
Sziasztok. Bocs, visszaolvasva nem találom egyértelműen, de most olvasom, hogy visszarakják a fegyver változtatásokat az 5.2-es update előtti állapotra [link]
Ez pontosan mit jelent? Mire számítsak?
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
#user error: most beléptem gyors egybe és tényleg ott van, pedig másfél hete ezen dühöngök, hogy miért nincs ott. Köszi a türelmes rávezetést
Bezzeg most mentem egy Salamon szigeteket és k.va jó volt. Bezzeg amikor "direkt" ülök le nem csak a menüt megnézni, akkor meg bleh.
-
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
Én nagyon casual játékos vagyok, de pl. ami az V-ben zavart az 1-hez képest, hogy a fegyverek feloldása és fejlesztése mennyire más ill. új lett. Azóta sem találtam meg azt a fegyvert amivel szívesen megyek...
-
l.skywalker
félisten
válasz Tegla80 #23456 üzenetére
+1 én csak "hobbi" BF-es vagyok. Néha rámjön, hogy kéne játszani, akkor előveszem és tolom. BF1-el kezdtem (shhh!) és amikor ott is először kiesett a Vaux a normál ritmusból és nekem kellett szervert vadásznom már nem tetszett. De ez, hogy a BFV-ben van olyan pálya, amin jó ha 3x voltam összesen és már nem is kerül rendesen elő, na ez furcsa.
-
l.skywalker
félisten
válasz prokxy #23446 üzenetére
Jogos, de ha nem lesz játékos akkor is ez történik, csak akkor kényszerítve lennél rá. Egyébként az Origin Access-be kerüléssel már félig-meddig megvalósult ez. Ennél "olcsóbb" már nem nagyon lehetne...
-
l.skywalker
félisten
Már 12 hetet ír a Tides of War oldala: [link]
-
l.skywalker
félisten
Több mellett van egy Predator Easter Egg az új Solomon szigeteki pályán.
https://gamingintel.com/battlefield-5-solomon-islands-predator-easter-egg/Easter Egg vadászat is van, aki elsőnek talál egyet, kap egy pólót.
A "dolog" nem állandóan van jelen, hanem adott időben jelenik meg.
-
l.skywalker
félisten
válasz prokxy #23355 üzenetére
Én keveset multizok egy ideje, mióta leraktam a Destiny 2-t. De a BF nálam az az a játék volt amióta elkezdtem hogy belépek, megyek pár kört, kiélem magam és örülök. Akár fél óra játék is fel tudott tölteni (ebből 20 perc a matchmaking meg a töltés )
Csak ezért vannak fent a BF játékok. Amúgy a BF1-ben még most is élvezetesebb köröket futok néha, csak már annyira nem jól rotálnak a pályák, hogy Fort de Vaux nélkül be sem lépek
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
M1911-essel szedett le csak engem 7x
Szerk: mondjuk feltűnően sokan jöttek ezzel a pisztollyal, van valami küldetés vagy glitch vajon?
Kínomban ma szerintem inkább a single campaign-t fogom csinálni. Az legalább vicces
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Tegnap mentem 2 kör Breaktrough-t az új pályán. A játékosok elosztása a 2 oldalra katasztrófális volt, cserébe a "kevesebb" oldalon volt egy k.bott Rambó, aki egy szál késsel a fogai között rohangált és aprította még a sajátjait is. És ez a baj a játékkal, hogy 2 nappal a launch után a pályákon már nincs elég ember, csak azok akik no-life üzemmódban tolják és kvázi elment a kedvem a játéktól másfél óra után... Ja és ez Xbox nem is PC.
-
l.skywalker
félisten
Frissítési méretek:
Update 6.0
PC: 9,01GB
PS4: 5,64GB
XO: 5,28GB[ Szerkesztve ]
-
-
l.skywalker
félisten
válasz FollowTheORI #23233 üzenetére
465MB-om szabad jelenleg
-
l.skywalker
félisten
Próbálok kiigazodni a találatok között, de nem találtam még arra vonatkozóan információt, hogy hány GB lesz az Update 6.0 Xbox One-on? Valaki nem találkozott még ezzel?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Lehet, hogy kemper paradicsom, de nulla lövéssel nagyon ritkán lehet nyerni, márpedig - akármilyen szigorúan nézzük - a lényege a győzelem, ha kikapcsoljuk a fun faktort, de ez ahogy érzem nálad már ki van iktatva...
-
l.skywalker
félisten
válasz FollowTheORI #14395 üzenetére
Kellenek a Rambók is. Különben hol lenne a többiek sikerléménye?
-
l.skywalker
félisten
Ez már szerencse kérdése és nem tudhatod előre, hogy hova fog szűkülni a kör. Az a gond a BF5 BR móddal, hogy merőben más játékmenetet igényel, mint a normál játék. De ha csak a br taktikát nézzük, akkor az elején, amikor még nem vagy egy Rambó és nem tudsz hip fire-el leszedni bárkit 800 méterről, érdemes lopakodva, óvatosan helyezkedni végig a kör szélén és próbálni elkerülni a dolgokat. Ha ez neked nem fekszik, akkor a br mód sem tetszik (nem tudom próbáltál-e másikat)
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
cdkeys-en Xbox-os verzió ~7500HUF [link]
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #14259 üzenetére
5. fejezet: Csendes óceáni hadszíntér
Legalábbis az Art of Battlefield V. könyvben ez a kép van:
Awakening the Giant: mibe, hogy ez Pearl Harbor lesz...
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz BerserkGuts #14267 üzenetére
25.
-
l.skywalker
félisten
Főbb pontok kiemelve:
3. fejezet: Trial By Fire
Firestorm - március 25.
Combined Arms (új misszió) - április
Mercury (új pálya) - május
Outpost (új játékmód) - június4. fejezet: Defying the Odds (júniustól)
Up Close and Personal (új pályák és játékmódok)
Marita (új pálya)
Urban Combat (új pálya)5. fejezet (őszi kezdéssel)
Dice azt mondja, hogy a 4. fejezet azoknak fog kedvezni, akik kedvelik a közelharcot, az 5. fejezet viszont egy teljesen új hadszintérre fog épülni.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz FollowTheORI #5496 üzenetére
De egy hónappal előtte?
Berendelek egy új kocsit és kiküldik a megjelenés előtt a 4 kereket, hogy úgy is ezen fog majd gurulni?
-
l.skywalker
félisten
A sztori játszható lesz a német oldalon is, de az nem a hősök története lesz [link]
-
l.skywalker
félisten
válasz gabor7th #5425 üzenetére
Szerintem, ha belegondolsz (és ezt értettem elképzelni úgy, ahogy az lehetett valójában) akkor ez a háború mindenkit érintett. Mindenkit. Nem volt kivétel. Eleinte biztosan válogattak a sorozások során, hogy kit visznek be és kit nem de később aki hadra fogható volt azt vitték. És biztos lehetsz benne, hogy volt olyan színesbőrű, aki teszem azt Európában élt és a családját veszítette el - és úgy döntött, hogy harcolni fog. És minden bizonnyal volt ilyen nő is. Léteznek ezek a történetek, de nem erről szól a történelem - de ettől még szerves része az egésznek és jogosan lehet egy ilyen játékba belevenni. [link]
-
l.skywalker
félisten
válasz gabor7th #5423 üzenetére
Mutass kérlek egy történelemkönyvet ahol konkrétan az van leírva, hogy fehér férfiak vívták a háborút. Nem kell általánosítani egy gondolkodásmódot csak azért, mert kezdettől fogva ez van benned. Nyugodtan el lehet ezt képzelni úgy, hogy hogy is lehetett valójában.
-
l.skywalker
félisten
válasz gabor7th #5418 üzenetére
Azért mert az 1990-es évekig nem csináltak filmet csak fehér színészekkel a háborúkból, az nem azt jelenti, hogy nem voltak színesbőrű vagy női katonák odakint. Több írásos feljegyzés és fotó is van arról, hogy meglehetősen sok külön alakulat is volt amely ilyen összetételekkel bírt ráadásul botorság is lenne azt feltételezni, hogy olyan országokban, mint pl. az Egyesült Királyság ne éltek volna már az 1900-as éveke elejétől kezdve a hódítások során a birodalom alá behódolt világrészek polgárai akár önnös akár kényszeres úton. Az, hogy a mi régiónk és a tengelyhatalmak katonái között nem voltak, az elképzelhető, de a szövetséges hadtest vegyes volt.
-
l.skywalker
félisten
Natív, de az alapbeállítás az az, hogy nincs engedélyezve. A fejlesztő dönti el, hogy engedélyezi-e. Azt nem értem, hogy a Dashboard-on ez miért ne lehetne aktív vagy legalább az Edge-ben, de a lényeg, hogy a rendszer natívan támogatja, de antinatívan le is van azonnal tiltva [link]
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Épp ez a lényeg, hogy az egér és billentyűzet támogatás nem most jött Xbox-ra, már natívan benne van réges rég óta. A Minecraft-nál és a Killer Instinct-nél (asszem...) el is érhető. Egyszerűen a fejlesztők nem engedélyezik a játékokban.
-
l.skywalker
félisten
válasz #74018560 #5402 üzenetére
Xbox-nál pedig most jelentették be a bill+egér támogatást és közös eszközt dobnak ki a Razer-el, DE - csak azoknál a játékoknál fog működni ahol a fejlesztő engedélyezi. És ez nem hiszem, hogy a BF lesz
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
Felőlem játszódhat a holdon is ha minden okés lesz vele megjelenéskor
-
l.skywalker
félisten
Nekem konzolon(!) az volt a kedvencem mikor a csávó kiszedett Fort De Vaux-ban kiszedett medic fegyverrel a C ponton úgy, hogy a killcam azt mutatta, hogy a csávó az E pontot védi
-
l.skywalker
félisten
Westie is elővette a "kevés fegyver" dolgot.. és valljuk be jogosan. Most vagy innen akarnak minket arra késztetni, hogy oldjunk fel többet és többet vagy ennyi lesz készen a rajtra, de kicsit kiábrándító ez a mennyiség. A BF történetének legkevesebb fegyfere @launch.
-
l.skywalker
félisten
Mondjuk ez nem tudom mennyire van így máshol, de Xbox-on konkrétan a megvásárlástól számított 2 hónapon belül maximum 2 óra játékidőig van refund. Tény, hogy 2 óra alatt nem fog sokminden kiderülni, de ha über-brutál szoaré lesz az egész, akkor akkor visszamondom az egészet.
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
Na látod. És pont ez az ami "divat" kezd lenni. Hogy nem a kész terméket akarják eladni nekünk azon az áron, hanem egyre inkább az az érzésem, hogy szerintük az ár a kiadási állapotot és az azt követő folyamatos fejlesztést fedezi. Ez az ipar látványosan felgyorsult és nem kockáztat már egyik kiadó sem akkorát, hogy ha véletlen az eladások nem teljesülnek az elvártak szerint, akkor előre kifizessék a teljes előállítási költséget. Csinálnak egy belépő verziót, ha sokan megvesszük akkor nekik lesz elegendő anyagi indokuk arra, hogy fenntartsanak egy viszonylag hosszútávú folyamatos fejlesztést. Ez egyfelől gusztustalan, másrészt a piaci igények, a felhasználói szokások generálták ezt a fajta helyzetet. Ugyanez van számos más területen is, pl. mobilok, TV-k stb...
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz Gery9112 #5178 üzenetére
Meglátjuk. Az mindenesetre megfigyelhető, hogy nagyon sok terv szól a post-launch időszakról. Vagy a folyamatos támogatást akarják "bizonygatni" vagy a jelen státuszról akarják elterelni a figyelmet.
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
DICE REVEALS MORE BATTLEFIELD 5 INFO! - 5th Class Possible, All Kit Weapons, Adrenaline Shot Gadget?
-
l.skywalker
félisten
válasz peterson79 #5102 üzenetére
Én az ilyeneket Twitch-en is alapból tiltom. Találtak egy piaci rést, hogy egyszál semmiben bohóckodnak játékokban és ezzel keresnek egy valag pénzt. Nem vagyok hímsoviniszta, de ha én lennék térdzokniban a kamera előtt mennyi idő alatt bannolnának? Amúgy teljesen joggal mert bűnronda lennék
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Pártízezren már előrendeltük a cuccot, gondolom ebből arra következtettek, hogy egy kis PR-al könnyebb lesz még emelni az eladásokat, mint előre belefektetni a fejlesztésbe. Majd amikor launch van és az első 70%-a a játékosoknak kilép, akkor kijönnek pár jó javítással és megint eladnak 2x annyi copy-t. És tovább és tovább
-
l.skywalker
félisten
-
-
l.skywalker
félisten
válasz NewHope88 #5038 üzenetére
Én is 30+ vagyok. A Fortnite nagyon is rendben van. Én tipikusan arra használom, hogy ha van 15-20 percem, akkor azt indítom el, mert 2 perc alatt már meccsben vagyok és ha még nyerek sem tart 20 percnél tovább
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz SyMbioTe #5036 üzenetére
Az elterjedésében sokat segített. Még én is játszottam vele, sőt utána megvettem a Save the World-öt is. Ha nem lett volna ingyenes, nem is hallok róla.
BLOPS4 pedig épp a tipikus COD-os ára miatt nem lesz elterjedt BR mód. Pedig sokmindenkinek ki kéne próbálnia. A bétát kipróbáltam, nagyon tetszett, de még nagyon hezitálok, hogy megér-e ez nekem Xbox-on 18-20k pénzt, miközben a BFV már elő van rendelve...
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Szerintem nem lehetetlen. Ha csak a BR módot kiadják ingyenesen és mellé betesznek olyan fizetős tartalmat mint a Fortnite-nál - ha tudnak olyan játékmódot alkotni ami nem cartoon és jobb valamivel a grafikája mint a blops4 blackout esetében akkor lenne keresnivalója a BR piacon - és az ingyenessége mellett akár még sikeres is lehet ezzel a márkanévvel. Számtalan felesleges próbálkozás bukott el (The Culling...), de amikor még csak a H1Z1, a PUBG és a Fornite határozza meg a piacot addig egy ilyen név belépése mindenképp megmozgatná az állóvizet.
Persze tudni kell, hogy a COD Blackout-ja elég jó lett, de ugye annak ára is lesz ill. vannak olyan próbálkozások amelyek nem rosszak (Darwin Project), de ha F2P-ben adná ki az egyik nagyobb cég csak a BR részét a játékának az érdekes helyzetet teremtene.
Fornite esetében pl. baromi jól össze van hangolva, hogy ha megveszed a Single játékot és tolod - tudsz "pénzt" szerezni a BR játékba. Lenne mire költeni a scrap-et
-
l.skywalker
félisten
Battlefield V Beta Stats Revealed, Assault Was the Most Used Class Followed by Recon
+így tervezi az ellenfelek láthatóságát javítani a DICE [link]
Remélem ez nem azt jelenti hogy aki távolabb lesz azt még nehezebb lesz észrevenni
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
Állásajánlatok