- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajo
őstag
válasz
rankesz #35820 üzenetére
Én nem tudom mert megvettem, haverom mondta, hogy ha beírod és akkor választhatsz majd ha a digital deluxe editiont választod elvileg vietnam is meg lesz!
Szerk: Azt mondta még tegnap, hogy az originbe a CD kulcsnál azt fogja írni, hogy nem jó vagy mi és látogass el ide, linkre kattintasz és ott ha bejelentkezel vagy beírod vagy mi akkor meg lesz Originen ha a Digital Deluxe Editiont választod
-
Szajo
őstag
Ha a kapott kódodat Originen beaktiválod, és a Digital Deluxe Editiont választod, akkor megkapod a Vietnamot is
(Az is akinek nincs meg)
Szóval nem igazán érdemes megvenni a Vietnámot! -
Szajo
őstag
Igazad van, de én addig akarok vele játszani míg tél van, addig tudom nyomatni kicsit többet. Ezért megveszem 9ezerért, DLC nem tudom mennyire lenne jó, vagy mennyivel nyújt többet.
-
Szajo
őstag
Ilyeneket is beszélnek, hogy Alig van már BC2 szerver, közben tele van egy csomó! Jó persze biztos mentek el, de manapság már olcsóbb is a BC2 2500FT a tescoban, így több haverom is megvásárolta pl. De egyébként BF3at én is meg fogom venni, valóban jó! De a BC2 is nagyon nagyon király, azzal is játszok még!
-
Szajo
őstag
Miért van az, hogy most megszereztem az MGNM AM et (erősebb töltény) annak fejében, hogy sniperrel egy lövés egy halál legyen. Na de van ameik szerveren vagy pályán igazábol nem tudom majdnem mindig újra csatlakozok, van amelyiken 1lövésbe ölök mindenkit sniperrel, de most pl olyan is volt, hogy 2-3 kelett bele és mutatta is, hogy eltaláltam! (GOL SNIPER)
Mitől függ ez? Vagy nem értem, engem mindig egy lövésbe ölnek a Sniperek, legalábbis 90%ban így szokott lenni, full hpval 1lövésbe, és nem fejes! Mitől függ ez, vagy mit kell elsajátítanom? Pedig be van kapcsolva az MGNM AM és mégse ér sokat ezek szerint, vagy egyes szervereken ezt kiveszik, hogy ne lehessen használni ezt az MGNM AM-et?
-
Szajo
őstag
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet in game elmenteni egy szervert? Szóval hogy ne kelljen kilépnem a menübe hozzá és újra megkeresni a szervert, lehet ilyet? Valami paranccsal vagy gombbal vagy ilyesmi?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Reklámblokkolók topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest