Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jezusom
-
steewcv65
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Magyar ez a gep?
-
v!ct0y
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
gg, 700 ticket Firestormon...
Inkább azt a hülye critical mission successet vennék ki a francba. -
IntelKiller7
Topikgazda
Mivel sok meccs jart le az idolimit miatt, anelkul, hogy elfogyott volna a ticket, csokkentettek a ticketeket.
De mieeeert. Inkabb toroltek volna az ido limitet. Nem is ertem mi a szarnak van ez benne…
From 1000 to 900
Siege of Cairo, Empire State, New Sobek City and Iberian Offensive.From 1000 to 800
Liberation Peak and Manhattan Bridge.From 1000 to 700
Mirak Valley and Operation Firestorm. -
KAMELOT
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Jó kis HAF házam!
Ilyenem volt!
Nagyon szép lett, jó moddinng!
-
CptAdamica
nagyúr
Ez az escalation mód is jó móka lett.
-
ScomComputer
veterán
Harcra fel....
Többi kép !
Nem saját, csak érdekességként linkeltem ! -
kzolee216
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nekem shotgun-al volt 288 méter.
-
SoulReaver
veterán
Sniperrel kinek mi a leghosszabb fejlövése?
Nekem tegnap sikerült egy 304 aztán 307 méteres counter snipert lőni M2010-el.
SV-98-al meg kb semmit nem találok el… -
duckload
aktív tag
Ti megkaptátok a bf 242 pass skineket? Kimaxoltam a feepasst, de nem látom egyiket sem.
-
BandiHUN
veterán
Ha már drón... a hawkpod nekem baromira hiányzik a 2042-ből...
De ha nem lesz, maradhatna így, pl. ahogy olvasom, hogy C4-gyel gyorsabban fogy az üzemanyag.Kérdés:a fent hagyott drón, letett SOFLAM önmagában másnak se csinál semmit? Visszaváltva tudom használni, de nemem nem működött magára hagyva, hogy pl. legyen "uav" vagy lézer assist a rakétámhoz, használva magamnak ugye csak assist jön belőle. Jobb lenne, hogy ha már otthagyom, valamilyen szinten funkcionálna, vagy bug?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
@rglaaf
üzenetére
https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/news/progression-in-battlefield-6
"Rank 100 is only the beginning: you will continue to increase your Career Ranks into the thousands."'
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
*sima 7700 tray, bios frissítés és 3 kattintás, hogy X-es boostos legyen belőle. a stock/box felesleges, mert jobb hűtő kell rá úgyis.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én is, tartsa meg Vincent báttya a jó szokását! Ami egy bevált recept, jött, fogta és beleöntötte az új Battlefield-be
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lvl 50
-
bul07
nagyúr
Nem, mert mikkor kilőtték alólam és újra elvimet egy tankot, akkor már volt rendesen célkereszt.
#5108 oriic
Ez a drón valaki rajta és felrepül már BF2042-ben is jelen volt
Sőt a drón C4 szinte minden részben jelen van egy ideig, aztán kiveszik
Ha jól rémlik valamelyik nagyon régi részben még mikkor egy bétába benne volt a Metro pálya, na már ott is jelen volt ez a drón c4 páros
Amúgy nem csak tank ellen jó, hanem Rush módban mikkor a támadó oldalon a csapat élesíti, akkor is lehet vele védeni hogy ne tudják hatástalanítani -
Enton
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Van itt is:
-
Tegnapelőtt bepucsítottam és megvettem, story mód kb felénél járok. Multit tegnap este kipróbáltam, természetesen hulladék ott a teljesítményem, még szokni kell, mert lassú vagyok.
A Bad Company óta az első Battlefield élményem, csak azért követtem a híreket valamennyire, mert 1X szembejött velem a hír, hogy az EA fogta magát és Vincent Zampella-t (COD2, Titanfall 1-2) tette a játék élére. Azt kell mondjam, hogy rohadtul érződik
Mondjuk azt megmosolyogtam, hogy amikor lenyitod a skin-eket egy adott fegyver alatt, akkor pofátlanul copy-paste módra a Titanfall 2 fegyverskinek vannak ott (nem viccelek, szószerint). Vagy nem tudom, ezek korábbi BF-ekben is ott voltak? Meglepne.
-
válasz
yodamester10
üzenetére
hát ha nem használod ki a G előnyét az igpu-t akkor nincs értelme
7700x bőven elég egy 5070-hez amiket látsz marketing mert 5090-el tesztelték ha gyengébb gpu-t raknak oda akkor teljesen mindegy7600x-től felfelé milyen cpu-d van intelnél meg 12900K bőven elég rtx 5080 9070XT-ig nem kell cserélni cpu-t
meg hw unboxed fos teszt 1080p-n megy nem azon játszunk 1440p legalább de akkor is nem 9070XT-vel nézték se 5080-al mert már nem lenne olyan különbség a procik között az meg nem jó marketing a 9800x3d-re váltás melett de lényege nekik vegyél egy olyat
-
emiki6
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
132-ért van az unibolt-ban 7800x3d.
A milyen processzort vegyek topikban lehet tudnak segíteni a 7600x vs 7700(x) ügyben.
-
ProEvoFan
nagyúr
BF6 közben megbolondult a jobb analóg kar. Magától megy bármerre a nézelődésem. Másik gamepaddal is.
Mi a francot állítottam át? Setting reset nem oldotta meg. Ötlet? -
-
BandiHUN
veterán
Én quickcpu-t használok, az a bevált, Intel alatt is annó, igaz az még 3770K alatt volt...
Főleg jó, hogy automatán tud váltani pl. nálam 5 perc tétlenség után a leszabályzott energiatakarékos profilra, ha pl. torrent megy, de úgyhagyott böngészőlap, Steam ablak se gátolja a leváltást. Park, stb. csúszkával, %-ban beállítható. 47 fokos a mag pl. terheletlenül, 705 körül van a min cpu venti, amit tud a lap, sajnos félpasszívot nem tud/nem jöttem rá. Persze beterhelve felmegy 60 fokra is, ott már 1300 feletti a venti, de ahhoz képest, hogy ez egy helyi számtech boltban vett 3500! ft-os, 4 csöves directcu talpas hűtő, 12cm venti, több, mint tökéletes. A házat egy kisfordulatú 23 cm-es oldalfalas venti hűti csak
Éjszaka is zajtalan. Vidkari Gainward Ghost edition, gyári oc, 2 ventis hűtővel, de csendes terhelve is, pedig nem mai kari. Ő se megy 60 fok fölé, olyan a bios, de csak pici szélzaja van. -
emiki6
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Ha az ár/érték arány számít, akkor sima 7700 tray. 80k körül szokott menni itthon. Aliexpressről mégolcsóbb.
-
BandiHUN
veterán
válasz
SzlobiG
üzenetére
Igazából pontosan "passz", miért kell ez, de tippem szerint nincs szabályozva rendesen a procikezelés, vagyis inkább túl sok minden megy feleslegesen, hogy "simább" legyen a játék, viszont büntetlenül ki lehet dobni alsóbbrendű dolgokat, ha maximáljuk az egyszerre futtatható szálakat, a minthread meg megengedi, hogy a nem használt szálak pihenjenek hardveresen. De hát már láttunk játékot, ami a hegyek alatt ottfelejtett tengert is szimulált...
De mióta a motor létezik, van ez a cfg dolog. Gyengébb géppel prociszinten áldás, folyamatosabb is a játék. De most ez jól sikerült, DLSS nélkül, sallangokkal(film grain, cromatic aberration, vignette, stb) is kaptam 70 fps-t teljesen stabilan az "ócska" gépemmel. -
yodamester10
őstag
Kis segítséget kérnék.Copilotot kérdeztem és szerinte jobb választás a kettő proci közül a második választás.
első : AMD Ryzen 7 7700X
második :AMD Ryzen 5 7600X3D
Most raktam össze sok év kihagyás után egy gépet magamnak,a vétel egy ryzen 8600G -re esett,de elég sokat megy 90% felett az rtx5070 mellett.
Ki mit javasol? -
vg
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Az a cfg szintem a cpu magok parkolását kapcsolja ki, úgy ahogy. Arra viszont van egy jó program, a bitsum ParkControl aprócska, ingyenes programja. [link] Főleg intel cpu-kon érdemes használni, ott ahol efficient magok is vannak. AMD-n is jól megy. Én már évek óta használom, meg is vettem pár euró csak.
-
BandiHUN
veterán
Még kérdéses, hogyan nézi az ember, használja-e az user.cfg - t...
Nekem mondjuk pl. annyit csinál, hogy 100-ról olyan 110 fps van, ez medium+1-2 dolog feljebb véve, fullhd, dlss quality, kábé ennyit tud a 3050 OC, de a videomem is majdnem tele. Viszont a proci 60 fokon megy, 75 helyett, 900-as hűtőventi fordulat, a kihasználtság olyan 70 körül van 90+ helyett, ez egy r5 3600,4150 boostot tud a legrosszabb mag is, - 0.25 offset.Ezen a felbontáson ez tökéletes nekem, a tv csak 60 hz-es. És sokkal szebb, mint a 2042,nagy látótáv, semmi popup, 2-3 mp a betöltése a mapnak, M.2 SSD-n van a gém, alig kell várni 2 játék közt is, a 2042 baromi nyűg volt, így nem is bánom a valós idejű dupla xp-t annyira.
-
Mr.Csizmás
titán
"természetbeni" felhasználásnál névleges közeli, a boost miatt. de ez is opció, hogy egy 15k-s basic toronyhűtővel is közel néma a gép gaming alatt (nappali szoba). mondjuk amennyi hsz született erről, már letesztelem én is, 5700x3d+5070. (a béta meg 5600+rx580-on élhető volt 2k low-on, 40-60 fps-el)
-
Eddie00-HUN-
újonc
https://x.com/BattlefieldComm/status/1978400189476896968?s=19
Hitreg probléma updatelve. -
Garsza
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én eleve 9070xt -re vagyok kíváncsi. Az 5700x3d -t eszembe sem jutott a 14900k -hoz hasonlítani.
De az hogy mennyi egy adott cpu fogyasztása egy játék alatt nem sok köze van a tdp -nek. -
Garsza
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mihez képest fele watból?
-
Zilko87
aktív tag
Hát, te tudod. Bf1 bf5 ugyan ilyen. Nézz meg egy fát pl. De ez is félrement, mert ezzel nem kritizálni akartam a játékot, csak megemlítettem. Inkább a pályadizájn miatt néz ki jól, végre van élet a térképeken, sokkal részletesebb a kidolgozás. A rombolhatóság meg baromi jó, senki nem firtatta.
-
Hunner
senior tag
-
Ja, nem valószínű.
Más: van még valaki itt, akinek nem számolja a repairt?
Fogalmam nincs, hogy mit csináljak, próbáltam conquest-en is, semmi.Edit: [link]
Látom, nem vagyok egyedül, ez megnyugtató.
Edit 2: Escalation módban működik, a többiben nem....ha más is szenved ezzel, akkor ez a megoldás.
-
Nem tudom valós-e, de ha igen, akkor vicces. -
Bossp
addikt
válasz
Zilko87
üzenetére
Nem fejlődött?
lehet nem 1 1080p-s TN panelen kellene nézni vagy nem tudom... Nagyon jól néz ki főleg multyhoz képest
Na meg ahogy szétomlik minden ehhez képest a Cod nulla fizikával olyan mint egy háborús film vs a Pokemon
Nagyon szép játék és nagyon jól van optimalizálva. -
Chrys_
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem meg PC-n nem indul. A játékmódot még ki tudom választani (mindegy melyiket), de annál a képnél, ahol a START-ra kellene klikkelni, rögtön kifagy az egész (2 napja még semmi baj nem volt vele). VGA driver hiba lesz, mert azt írja a DX üzenet, hogy nincs kártya a gépben

-
Zilko87
aktív tag
-
emiki6
veterán
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Nézz neten teszteket ezzel a procival. Nem annyira erős proci, így amd kártyából lehet többet tudsz kihozni, nincs akkora cpu overhead.
A 9060xt mellett szól az FSR4 a többi amd-hez képest. -
Dave567
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Köszönjük Emese…..
-
-
Garsza
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Tudom. Ez a teszt nem tetszett nekem azért csináltuk ezt az ismerőssel. Mert tettem be csak az én 14900k -m ról és voltak itt páran akik szerint ez nem úgy van.
-
@rglaaf
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem ps5 2x volt persze mindig a legjobb körbe jön
-
gali777
őstag
Egyébként miért ez a linkje a topiknak?
-
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére

7800XT/7900/9070/XT és felette
4070 Ti Super/5070 és felette.
Legalábbis én, ha már költök a gépre ekkora ugrást legalább elvárnék.
5060 Ti 16GB esetleg minimum ugrásnak oké... 9060/XT szerintem nem jó upgrade, túl kicsit lépsz előre... még ez a Ti is necces a ráfordítást nézve.
-
IntelKiller7
Topikgazda
32 ora utan megvolt az elso game kifagyas.
Manhattan Breakthroughra betoltes kozben bezarta magat.Series X.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Köszi mindekinek. Akkor megrövidítem a családi kasszát.
A VGA-kat már nézegetem egy ideje, hogy hova lenne érdemes ugrani. 9060XT 16GB vagy 5060Ti 16GB eddig a legszimpatikusabb -
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Elég lesz kezdetnek.
Ezen már "jól" fut...
Majd videókártyát kell újítanod, minél erősebbre meg modernebbre.
Persze attól is függ, mik az elvárásaid neked személyesen, milyen grafikával, hány fps-t akarsz, stb.
-
Csokishurka
őstag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Nekem is ilyen konfigom van csak egy 4070-el. Simán jól fut. FPS-t még nem néztem. De akkor inkább előtte vegyél egy havi EA play prot és nézd meg hogy megy mielőtt megveszed.
-
Enigma1945
őstag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
siman jo! a proci eleg lesz, a kartya is siman jo, enis olyan hajtok, de sajna gyengebb cpu-val, meg is erzem a negativ hatasat. kell neki legalabb eegy 5600x hogy stabil fps legyen
-
Golyo69
senior tag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Sztem jo lehet
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok!
Tervezem megvenni a játékot, de a hardver miatt még kicsit hezitálok.
3060 12gb + 5700X3D + 32GB DDR4-el neki lehet ennek vágni 1080P-ben?
Mennyire lett jól optimalizált? -
Mr.Csizmás
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
2042-ben is így farmoltam csomó xp-t a road-hoz, tdm-ben elbújtam egy kukában, és zsinnyegtetés

-
-FreaK-
veterán
Hamarosan javítják a spread bugot, amit tegnap linkeltem, sőt rögtön két bugot is találtak ezzel kapcsolatban.
DICE Confirms Gunplay Fix + Movement, Visibility, & Sniper Changes! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Persze, tankokat is lehet pusztítani vele. Egyedül kicsit nehéz, de egy baráttal easy
(már ha nem lövik le) -
q13579
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Tökéletes összefoglalaló...
Tegnap volt időm kicsit célzotta szervert keresni és végre nem rush-ba és breakthrough, vagy ami a legrosszab deathmatch-be csatlakoztam, hanem rendes, járműves conquest-be... Ez a BF.... Ráadásul azonnal sikerült jobb team-be csatlakozni, sikerült is kör végére kétszer is TOP3-ba kerülni úgy, hogy a pontokat én sem szoktak nézni közben...
De a szokásos zászlóról zászlóra járkálás, okos támadások, szép védekezések, gyalogság, járművek ellen, borzasztóan jó élmény volt végre.
Félre ne értsen senki, biztos ki lehet fogni jó rush-okat, breaktrough-kat is, de ez az őrült, 1, max 2 pontra lokalizált 64 player bődületesen nagy káoszt tudsz eredményezni, ami számomra totál értelmezhetetlen és élvezhetetlen. -
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki olyan helyre jut fel egy tetőre ahova elvileg nem lehetéges és onnan campel, akkor az ez miatt van.Remélem javítják hamar.
-
Barell
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Éppen ebből indult kis az egész.
-
quasarus
tag
Igen. Most már elfogyott a szerver kapacitás annyian ráugrottak, és ráadásúl játék végén nem lépnek ki ezért aktív marad a host, ha nincs tevékenység, 7nap mulva zárja az autómatika a szervert. sajnos nem a saját gépünk a dedikált szerver mint a régi BF játékokban hanem az EA! És kicsit alálőtt a szerver mennyiségre. Az érdekes az hogy a maxos XP boostos szerverek fulladtak ki,. Viszont ahol nincs vagy nagyon kevés az XP boost, azok a szerverek mennek. Mert ugye oda a kutya sem megy fel.... Az EA úgy gondolta hogy nem szükséges az XP boostos szerverekre nagy kapacitást tervezni
Vicc kategória. -
-
emiki6
veterán
Egy jó kis videoesszé a bf6-ról és hogy miért felüdülés a live service játékok világában. Azért újra elővenni a játékot, mert jó vele játszani és nem azért mert meg kell csinálni a napi kihívásokat? Felfoghatatlan.
Azt nem tudtam, hogy a BF6 főhajakenje azt mondta mikor nem ment az ea appos verzió, hogy "refundoljátok és vegyétek meg steamen". Vannak még vezetők akikbe szorult némi józanság?
(Nem mondom, hogy tisztesség, mert PR, de láttuk mi a divat a borderlands 4-nél, szóval már hálás az ember, ha nem cseszik le, mert nem fut jól a gépén a játék.
) -
bul07
nagyúr
Fú ebben a játékban annyi hiba van hogy nem igaz, és tuti nem találkoztam még minddel
Nálam előjött
-Van hogy nem jelzi a katonákat se úgy hogy barát se azt hogy ellenség, hiába viszem rá a célkeresztet. És ez igaz a drónra is. Itt[kép] ép ott fekszik egy csapatás hiányzik felőle a kék kis pötty.
-Fú hogy nevezem, nem tudom a nevét, leéledő képernyő vagy mit tudom én, mikkor ez van [kép]
Na ekkor nem volt kurzor, nem tudtam rávinni semmire hogy ott akarok éledni vagy azt a járművet akarom, vagy fegyvert akarok váltani semmit.-Tanknál ugrál a célkereszt, és nem tudom hogy miért, de olyan zavaró
Oda lövök ágyúval majd váltok gépfegyverre, mert természetesen nem halt meg a gyalogos, és hátha kivégzem gépfegyverrel, és erre elugrik onnan a célkereszt, mire meg visszahúzom a gyalogos elfut
Ebben a videóban 25-ik másodpercnélÉs akkor egy képes, tanba ülve
Na mi hiányzik a képről?
[kép]
Megfejtéshez, mikkor ott van
[kép] , [kép]Viszont lehet kénytelen leszek fejleszteni a gépemen, mert járműben igen alacsony a fps

Már már játszhatatlanul kevés.
Kiszolgált ez a jó kis vga, még 2017-ben vettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha nem lesz, maradhatna így, pl. ahogy olvasom, hogy C4-gyel gyorsabban fogy az üzemanyag.

FollowTheORI