- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Szerintem pont ennek örülnek az emberek, mert a mai kínálatban nincs ilyen vagy ehhez hasonló. A régi BF-ket lehet még játszani, ha ilyen élményre vágysz és ennyi. A 2042 és a Delta force az nem ilyen.
Én idén poroltam le a BC2/BF3/BF4/BF1-t és jó móka volt újra csapatni velük egy kicsit, de a játékos bázis annyira kicsi, hogy kb ugyanazt a néhány mapot játsza a meglévő banda.
Októberig lehet a BFV-t is leoporolom egy kicsit.
-
.LnB
titán
Az a hype, hogy az előző rész(eke)t elqrták. És most annak örül a nép, hogy a látottak alapján, talán ezt nem fogják.
Elég sokszor mondogatják a videókban a fejlesztők is, hogy ezt ők az alapoktól építették újra. A nagy ló... Semmi mást nem csináltak, csak visszatértek a jól működő alapokhoz.
Itt tart a világ, ennyi elég, hogy a nép lelkes legyen. Ehhez nem kell mást csinálni, csak évekig hülyét csinálni belőlük. Aztán amikor jót csinálsz, akkor piedesztálra emelnek.
Mondjuk még mindig jobb mint a CoD-os közönség. Nekik elég azt előadni, hogy "nézd az előző részben ez a pixel piros volt, most meg kék lesz" és.. [link] egyből eldobják az agyukat.De egyébként nekem is tetszik. Csak ezt csöndben intézem, nem éljenzek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Tanks - MMO
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V4 - R5 5500 -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest