- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Most nem tudom, hogy te véded, vagy elutasítod ezeket az embereket, azt írod: "Teljes mértékben elutasítom az ilyen viselkedést, aki tényleg elveszti a józan ítélőképességét, a vélt vagy valós (jelen esetben valós sajnos) sérelmei miatt és minősíthetetlen hangnemben, fröcsögve, káromkodva mocskolódik, azt azonnal tiltanám..." de azért a: "picsogó, sértett kislányként viselkednek, tudják hogy ebből a vállalhatatlan fekáliából nem lehet záros időn belül még csak közepes, éppen elfogadható szintű játékot sem csinálni, és még ők vannak megsértődve, pofám leszakad..."
Senki nem azokat tiltogatja redditen, akik leírják normális hangnemben a véleményüket, hanem pontosan az 1. idézetedben szereplő embereket, ezekből van sok, ezek azok akik nem bírnak magukkal sértegetik a többieket és a fejlesztőket is a halálba kívánják. Gondolom a moderátoroknak is elegük lett belőle és tök őszintén meg is értem őket. Tegnap is ami picsogás lement azért, hogy kivették a rush-t portálból, de azt egyik sem említette, hogy beraktak egy BC2 rush-t. Szégyenek ezek az emberek, sírnak, hogy kiadtak ennyi pénzt a játékért, miközben ott voltak az alternatív lehetőségek, hogy kipróbálhassák fillérekért a játékot, az ilyen embert tényleg ne kezdjük már el sajnálni.
Megvettem karácsonykor a Tarkov-ot, körül-belül az egész előző héten nem tudtam játszani vele, mert folyton összeomlott, még sem mentem egyből redditre a halálba kívánni a fejlesztőket, hanem kivártam amíg enyhül a helyzet.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...