Új hozzászólás Aktív témák

• prokxy

veterán

Mint BF veterán gondoltam, leírom én is a véleményem, tapasztalatom röviden, SX-ről:
    Nagy reményekkel mentem neki a bétának, sajna az alfából kimaradtam.
    - graf tetszik, de mintha túl színes lenne, lehet a HDR miatt?
    - kifejezetten jó, hogy él a pálya, mozognak a bokrok, fák
    - van levolution, bár 1x nem találkoztam a tornádóval a lvl12-es szintem alatt
    - 128 játékos erre a mapra jó volt, kicsit káosz, de megbarátkoztam vele
    - gunplay nekem nem tetszett, sok kell egy enemy-be, BF V-s sokkal jobban bejön
    - tankozás, ááá, imádom. Ez lesz a main, a hangja, úgy az egész tetszik. Végre van értelme a gunnernek. Remélem lehet majd fejleszteni többféleképp, kis mapokra, más setuppal menni stb, mint régen. 3 fős hely, guided, HE shell és társai.
    - helik, jet-ek, kontrollerrel a repülés nagyon jól ment, de a célzás, ott vmi állítani kell, mert nem tudtam finomhangolni. Vmi érzékenységet kellett volna sztem, kértem itt helpet, de válasz nem jött. Lehet más is küzd vele?
    - fegyverek, LMG nagyon op, főleg a BTK miatt, meg a DMR tetszett. Az AK is jó volt, csak meguntam, mert a setupot nem jegyezte meg.
    - Social: év vicce volt. Mutatta ki van online, de hogy ki játszik és mivel, röhej. A szomszéd kutyát is lehetett invelni, gáz.
    - Testreszabhatóság, kb 0-val egyenlő, oké béta, de legalább lett volna vmi benne. Vagy mutattak volna vmi, akár szintfejlődéssel.
    - Aki elért vmi szintet, ha dogtag-et vagy vmi jutalmat?

Előrendelve, sokat fogok vele játszani, ha legalább BF V szintjén lesz, de az a helyzet, hogy öröm volt a V-be játszani a béta után. Sajnos több dolog gáz benne, Fagi és a többiek is kifejtették már (kasztok, stb), de jó lehet ez, főleg, ha ez régi build.

Peace

szerk: a BF V és BF 1 béta sem nyerte el a tetszésem, de a haveri kör megvette azt bele is szaladt több 100 óra mindegyikbe. Szóval ez az ami elviszi majd ezt is a hátán, ha az ismikkel együtt lehet gémelni. :P

[ Szerkesztve ]

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

Új hozzászólás Aktív témák